Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Niedlugo zaczynamy budowe w okolicach Bydgoszczy. Mamy juz pozwolenie na budowe i jestesmy w trakcie wyboru ekipy budowlanej.

Pozdrawiamy

Witam ! My też kupiliśmy projekt Amaltea 1 jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowe, w kwietniu planujemy rozpocząć prace budowlane. Czy moglibyście Państwo podać jaki jest orientacyjny koszt wybudowania domu- stan surowy zmknięty tzn ile wyniosły materiały i ile wyniosło wynagrodzenie ekipy budującej ? My właśnie jesteśmy w tracie wyboru ekipy i zakupu materiałów. Nasz domek będziemy budowć w Toruniu, chętnie byśmy zobaczyli Państwa domek na żywo !

Pozdrrawiamy

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam,

Kupiliśmy z mężem projekt amaltea I, po ogladnięci go na żywo i wejściu do środka ponieważ mieliśmy taką możliwość, doszliśmy do wniosku, że to nie jest dom naszych marzeń i zrezygnowaliśmy. niestety jest juz za późno, żeby zwgócić projekt.

Krótko mówiąc mam do sprzedania projekt amaltea I, cena do uzgodnienia :]

telefon kontaktowy 693254437 Janina Grycz

• 2 weeks później...

Witam,

Jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu z pracowni dobre domy zwanym Harmonia II. Jest to praktycznie ten sam projekt co Almatea - różni się układem wewnętrznym. Bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda projekt Harmonia lub Almatea na żywo. Mieszkam we Wrocławiu. Jeśli ktoś byłby w stanie pokazać mi swoje dotychczasowe dokonania to bardzo proszę o kontakt.

Pozdrawiam

• 1 month później...

Czy ktoś może orientuje się jaka była by różnica w kosztach budowy pomiędzy Amaltea z garażem jedno stanowiskowym a dwu? wg kosztorysu dobredomy wychodzi że 32 tyś czy rzeczywiście, aż tyle? Prosił bym jeszcze o kontakt osoby budującą ten dom w okolicach Bielska. Właśnie jestem na etapie załatwiania pozwolenia:) i wyboru projektu i właśnie Amaltea pasuje mi i żonie najbardziej:) proszę o info

[email protected]

• 2 months później...
Do Strycharek. w jaki sposób zlikwidowałeś podciąg biegnący przez salon? Dużo lepiej wygląda bez podciągu. Czy to strop monolityczny i to dzięki niemu? Pozdrawiam. A jeszcze jedno pytanko odnośnie twoich ław fundamentowych czy to ze względu na warunki gruntowe czy po prostu projektant tak zaprojektował.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witaj. Mój sąsiad z Elbląga do którego się wyprowadziłam buduje Almateę z podwójnym garazem naprzeciwko naszej działeczki. Ma wylany strop nad parterem;-) Powiem szczerze że jak rozpoczął budowę to troszkę się z mężem zmarszczyliśmy bo wygladała bardzo podobnie jak kupiona przez nas Helike III ;-0

My jesteśmy w trakcie wykonywania adaptacji naszego projektu może ruszymy na 11 wiosnę . Jeżeli Ci to pomoże to mogę strzelić parę fotek jak sąsiada nie będzie na budowie.

Pozdro dla Iławy w której się urodziłam.

Dorota

• 2 months później...
  • 1 month później...

Witam wszystkich,

Mam do odsprzedania nowy nie używany projekt Amaltea I z katalogu dobre domy

projekt amaltei I jest z cały z pełną dokumentacja jaka przyszła z siedzsiby dobre domy.

Decydujemy sie z meżem na sprzedanie tego projektu pniewaz to jednak nie jest dom naszych marzeń, mieliśmy przyjemność oglądnąć go w stanie surowym i nie podobało nam sie kilka rzeczy takich jak kuchnia otwarta, mężowi strasznie to przeszkadza, mała kotłownia, to właśnei ona nam pokrzyżowała plany ;/,a przeróbki wyszły by drożej niz zakup nowego projektu wiec z tąd ta zmiana

Chcieliśmy aby nasz dom był ten wymarzony a nie potem byśmy sie denerwowali że jednak moglismy zmienić projekt, więc to zrobiliśmy. W tym momencie mamy juz stan surowy zamkniety naszego wymarzonego domku.

I w związku z tym mam do sprzedania nasz pierwszy projekt ktorym jest amaltea 1 kosztuje ona w granicach 2135zł jednak cena do uzgodnienia po co masz przepłacać zadzwoń :]

Pozdrawia Janina Grycz woj dolnośląskie

693254437

• 2 months później...
  • 6 months później...