popi 06.08.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam, chciałem powiększyć (rozbudować) swój garaż do dwustanowiskowego i chciałem forumowiczów poprosić o radę, jak Wy byście te przebudowę widzieli? Jak rozbudować..... Pozdrawiam: http://i34.tinypic.com/iwoqrs.jpg http://i37.tinypic.com/2jetn50.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 06.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Moim zdaniem nijak Za ładny garaż, spójna bryła. Trzeba postawić nowy lub zamiast garażu wiatę. Może gdzieś bliżej domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 06.08.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 myślałem o rozłożeniu dachu, zburzeniu jednej ściany i dobudowaniu, oraz postawieniu dachu od nowa..... co do budowy drugiego garażu, to nie będzioe to śmiesznie troche wyglądać?, tj dwa oddzielne garaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barteks31 06.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Czarne chmury się zbieraja nad tym garażem A tak na serio myślałem o rozłożeniu dachu, zburzeniu jednej ściany i dobudowaniu, oraz postawieniu dachu od nowa..... to chyba najlepsza opcja, tylko co z fundamentem. Wypadałoby stary fund. połączyć z nowym, tutaj zasięgnij rady u jakiegoś konstruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 06.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Fajne zdjęcie - super chmury Nie rozbudowywuj garażu - jest za ładny - zbuduj obok drugi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 06.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 To może zbuduj wiatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeckianin83 07.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Garaz super ja bym go nie burzył tylko dostawił do jednej sciany wiatę.a tak pozatym jak się nazywa kolor tej elewacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 07.08.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 a może obok w odległości 1 - 2 m dobudować identyczny i połączyć je jakimś gustownym połączeniem/pergolą istniejącego bym nie ruszał - jest zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 28.08.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Akurat w tym roku zdecydowałem sie na przerobke. Ponizej widac zdjęcia na swiezo z wczoraj, po zakonczeniu robienia dachu, dach jeszcze okurzony. JEszcze elewacja i kostka i za 2 tygodnie nie bedzie sladu rozbudowy brama szersza niz poprzednia, dzieki temu mieszczą się 3 auta calosciowo http://i45.tinypic.com/21j85mr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 28.08.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Fajnie to zrobiłeś jak wykończysz elewacje , kostke i teren wokół to faktycznie nie bedzie sladu przeróbek. Ta ściane pomiędzy garazami usunąłes bo przestała pełnić funkcje konstrukcyjną, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 28.08.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 nie usuwalem. fachowiec mowil ze zawsze mozna ją wyciąć "boszem" mimo ze uzywal hitachi. Przez to ze garaz jest pol metra szerszy od poprzedniego i metr dluzszy (bo nie ma pomeiszczenia gospodarczego z tylu) do nowego wchodzą mi dwa auta na luzie (bo akurat jeden z nich jest mały). Na razie nie odczuwam potrzeby wyburzania sciany. Jak bedzie, to wyburze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts