bedziu 06.08.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam, Czy ktoś użytkuje eko klinkier z Bogdanki? Czy są jakieś problemy w porównaniu z klinkierem tradycyjnym? Zastanawiam się nad wyborem bo kolorystyka bardzo mi odpowiada, jednak nie wiem co z jakością. Będę wdzięczny za pomoc i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 06.08.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 problem jest na dzień dzisiejszy jeden:http://209.85.135.104/search?q=cache:uoWNIdH55K0J:www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-43914.html+Bogdanka+po%C5%BCar&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=plhttp://209.85.135.104/search?q=cache:zLOJmIcZZ38J:www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-56521.html+Bogdanka+po%C5%BCar+wznowienie+produkcji&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=plpoza tym mam kominy carlem melanż i jestem zadowolony zarówno z wygladu jak i ze sprawowania się cegiełek. Jakosć cegły dobra, moja ekipa murarska, znająca naprawdę dobrze swój fach, nie miała zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziu 07.08.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzięki za info. Wiem, że był pożar ale rozmawiałem z handlowcem i pod koniec miesiąca mają wznowić produkcję a cegła będzie dostępna w hurtowniach pod koniec października.Generalnie chodzi mi o wasze opinie na temat jakości i ewentualnych problemów z reklamacjami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 27.01.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witam, Czy ktoś użytkuje eko klinkier z Bogdanki? Czy są jakieś problemy w porównaniu z klinkierem tradycyjnym? Zastanawiam się nad wyborem bo kolorystyka bardzo mi odpowiada, jednak nie wiem co z jakością. Będę wdzięczny za pomoc i sugestie. Witam Chętnie poznam opinie o tej cegle jeśli sie na nią zdecydowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts