michall.m 06.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Jak w temacie, proszę zorientowanych o podanie orientacyjnych kwot, domek jest niewielki, 5x7, ma taras (3x5) i balkonik oraz malutki ganek. Ja dostarczam materiał, pan ma pomalować, nie umie podać mi ceny, a ja po roku poszukiwań chętnego do malowania (serio , mazowiecka wieś wcale nie chętna na tego typu roboty) straciłam nadzieję, że znajdę kogoś kto smiało powie mi ile chce za taką rootę. Panów będzie dwóch (główny fachman i brat) zajmie im to maksymalnie dzień, rozkładając pracę może weekend. Wiem, że pytanie mega ogólne, ale tak na zdrowy rozum podsuńcie jakieś kwoty, żebym wiedziała jakie są granice rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lifo 15.08.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Mi stolarz maluje elewację drewnianą za 30 zł za m2. W cenie jest malowanie raz podkładem , matowanie i dwa razy farba lub impregnatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 16.08.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dzięki za info kurcze, to wydaje mi się dużo, ale może tylko mi się wydaje... ale w tym jest cena materiału (impregnatu, farby etc.), tak czy sama robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 16.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 za duzo. słuchaj, wynajmij agregat, pistolet+odp. dysza i sam pomaluj, wyjdzie min. 60-70% taniej + VAT oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts