rallymaniak74 06.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników i pracowników Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 To ja też pozdrawiam pracowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.08.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 a ja pozdrawiam stuka a tak serio - rallymaniak74, budujesz coś, czy tylko tak pozdrawiasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 kurna, miałem kiedyś dziewczynę z Łęcznej... ładna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 kurna, miałem kiedyś dziewczynę z Łęcznej... ładna była... Co z tego ,że ładna?!Na budowę potrzeba silnej...... Najważniejsze, żeby cegły nosiła i zaprawe mieszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rallymaniak74 07.08.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 HejUtknąłem przy wyborze projektu, zastanawiam się ostatnio nad Virgo II z podwójnym garażem. Może ktoś zaproponuje jakiś ciekawy projekt. Szukam z podwójnym garażem, dodatkowym pokojem na dole, kuchnią o metrażu około 10 m kw. Aha i użytkowa tak do 160 m.PozdrawaimRallymaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Zajrzyj do działu: "Projekty i architektura", albo poszukaj w dziale "Grupy Budujące" takiej, ktora taki projekt realizuje. Tak będzie najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 kurna, miałem kiedyś dziewczynę z Łęcznej... ładna była... Co z tego ,że ładna?!Na budowę potrzeba silnej...... Najważniejsze, żeby cegły nosiła i zaprawe mieszała Wtedy nie myslałem o budowaniu, tylko o czymś zupełnie przeciwnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 kurna, miałem kiedyś dziewczynę z Łęcznej... ładna była... Co z tego ,że ładna?!Na budowę potrzeba silnej...... Najważniejsze, żeby cegły nosiła i zaprawe mieszała Wtedy nie myslałem o budowaniu, tylko o czymś zupełnie przeciwnym... o burzeniu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts