thinking 06.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mam ocieplone ściany styroipianem. Tam gdzie jest taras (na garażu) i balkon papa wystaje mi na ów styropian. Mam problem czym skleić jedno z drugim aby się styropian nie degradował? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkbud 07.08.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ja bym zaciagnal styropian klejem do styropianu lub siatki, tak zeby lepik do papy nie stykal sie w zadnym wypadku ze styropianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thinking 07.08.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A nie ma jakiejś żywicy czy innego mazidła na takie miejsca? Ludzie drodzy podpowiedzcie bo chyba każdy zetknął się z tym problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A nie ma jakiejś żywicy czy innego mazidła na takie miejsca? Ludzie drodzy podpowiedzcie bo chyba każdy zetknął się z tym problemem Ja się nie zetknąłem, więc się niestety nie wypowiem. Więc chyba nie każdy ma z tym problem Możesz też jeżeli nie chcesz kleju i siatki, oddzielić styropian od papy listwą metalową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 07.08.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Są lepiki które nie mogą byc używane do klejenia styropianu i są lepik którymi to można robic. Zapytaj w hurtowni. Z najbardziej popularnych to Abizol ST można stosowac (masa asfaltowo-kauczukowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ja bym zaciagnal styropian klejem do styropianu lub siatki, tak zeby lepik do papy nie stykal sie w zadnym wypadku ze styropianem. a ja odwrotnie ... podgrzałbym lepik na papie i przycisnął, aby sie zetknął ze styropianem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkii 07.08.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mam ocieplone ściany styroipianem. Tam gdzie jest taras (na garażu) i balkon papa wystaje mi na ów styropian. Mam problem czym skleić jedno z drugim aby się styropian nie degradował? Będę wdzięczna za pomoc Papa samoprzylepna i po problemie (jeśli chodzi o przyklejenie papy do styropianu). Jak odwrotnie to klej dekol (przynajmniej u mnie tak robiłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts