magdac. 22.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czesc, orientujecie sie może gdzie można w naszym regionie kupic marmur, chce na schody i parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Magda, my naoglądaliśmy się marmurów w sklepach z parapetami, z oknami (np. w M&S) i kominkami. Szukaj w takich sklepach, w zwykłych budowlanych też widzieliśmy.My wybraliśmy na parapety konglomerat marmurowy, bo jest bardziej jednolity. Marmury o jednakowej nazwie bardzo się od siebie różnią. Fajnie to może wyglądać na kominku, który obudowany jest z jednej płyty bądź na schodach. Na parapetach (robionych z różnych kawałków płyt marmurowych) nie bardzo mi się to podobało (jakby parapety z różnych parafii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras74 24.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 My braliśmy od Kamieniarza (nazwisko Kałuża) w Białej k/Częstochowy, duży wybór o wiele taniej niż w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 25.01.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedzi, sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 31.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam Wprawdzie nie buduję, a remontuję, ale za to był to taki generalny remont, więc parę "ekip remontowo-budowlanych" przeżyłam. Przeczytałam parę ostatnich postów i widzę, że fachowiec solidny pilnie poszukiwany Jeżeli chodzi o dach to mogę z czystem sumieniem polecić ekipę z Poręby. Robili dach u mnie i u sąsiada - w terminie, dobrze, zapłata zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Dzięki za namiary na kamieniarza. Ja mam polecanego w Kamyku - podobno bardzo tani granit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Może widzieliście gdzieś w fabryce, hurtowni na składach budowlanych płyty żerańskie na stropy (takie duże płyty z kanałami)? Jeśli tak, podajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Finwe 01.02.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 mikita, daj namiary na tych od dachu, może być na priva.dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 02.02.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 mikita, daj namiary na tych od dachu, może być na priva. dzięki z góry. jak firma godna polecenia to może by ją podać wszystkim a nie tylko na prv?? to tylko taka moja drobna sugestja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 02.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam GRUPĘ CZĘSTOCHOWSKĄ ! My budowę zaczęliśmy w wakacje, ale z internetem różnie u nas bywało i na forum jesteśmy od niedawna. Wcześniej tylko z doskoku, jak się udało ...., ale teraz to już na bieżąco ... Jakby co można liczyć na Waszą pomoc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 03.02.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam po dlugiej nieobecnosci wkoncu jakis net mi sie trafil w pracy. Mam pytanko o namiary na " Sztukatorstwo " konkretnie musze zodbyc 8 kolumn w wersji toskańskiej. Mam nadzieje ze jest ktos kot spotkala sie z takim zakaldme w rejonie czestochowa - katowice. pozdraiwam zender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Konrad, co do sztukaterii, to nie mam pojęcia. A nie chcesz takich kolumn zrobić z formy tuby betonowej? Te gzymsy, zakończenia od góry i dołu kupuje się gotowe (z betonu, sztukaterie są raczej z gipsu, a to wątpliwy materiał na deszcz i wilgoć). Takie swego czasu były pod Żarkami w "Jurku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ABSTYNENT 04.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Napiszcie czy już zaczęliście nowy sezon budowlany? W sumie pogoda OK, więc można budowę ciągnąć bez przestojów. My w przyszłym tygodniu zaczynamy kłaść parkiety, jeśli będę zadowolona z parkieciarza, dam namiary. Sezon budowlany trwa dla nas non stop. Tylko ze daleko od domu. Chetnie powrocimy w rejpny Czestochowy, aby zdobytym doswiadczniem czternasto letnim ,konkurowac jakoscia uslug budowlanych. Abstynent firma rodzinna. [email protected] Budujac z Abstynetem oszczedzasz zdrowie i pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Abstynent, to może napisz co konkretnie robicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 08.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Cześć, jeżeli potrzebujecie ackermany 18-tki, to zostalo mi po budowie i jeszcze inne rzeczy.. Zainteresowanych proszę o kontakt693-828-641Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A nie ma ktoś z Was kanałowych płyt żerańskich do odsprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 09.02.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć, jeżeli potrzebujecie ackermany 18-tki, to zostalo mi po budowie i jeszcze inne rzeczy.. Zainteresowanych proszę o kontakt 693-828-641 Magda a ile masz tych ackermanów?? i po ile szt.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSKI99 11.02.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Czesc. Witam serdecznie grupę częstochowską. Szukam sprawdzonej ekipy hydraulików. Czy mógłby mi ktoś polecić?Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 OSKI99, zajrzyj sobie do sklepu przy Puchatku, ZOPR Patrzyk czy jakoś tak podobnie się nazywa. Mają tam kotły, rury i wsjo potrzebne do hydrauliki i oczywiście hydraulików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSKI99 11.02.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Dzięki serdeczne. Jutro pędze zobaczyć. Chyba zastane częstym bywalcem tego forum. Widze ze sa tu bardzo życzliwi ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 OSKI99, a Ty jesteś z samej Cz-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts