qraska 30.07.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Mam alergie na pseudofachowców wklejam ku przestrodze http://forum.muratordom.pl/tynk-bud-z-czestochowy-nie-wiedza-co-to-poziomica,t164065.htm kontynuując temat NIE POLECAM RÓWNIEŻ FIRMY MURARZY PANA STĘPIEŃ GRZEGORZ jedynie co mogę pochlebnego napisać to to że przychodzili tak jak mieli przychodzić i raczej robotę wykonywali SZYBKO (czyt. NIE DOKŁADNIE) a nie wspomnę o czytaniu rysunków (a raczej brak wyobraźni przestrzennej) pisze bo tak jak ja musiałem mieć na szybko ekipę i się na nich zdecydowałem no a o zmarnowanym materiale nie wspomnę!! no a przecież ja (inwestor) na robocie się nie znam (nie muszę) ale ja tu rządzę nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 30.07.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 bardzo dobrze - WPISUJCIE WSZYSTKIE EKIPY PAPROKÓW I OSZUSTÓW , NIECH WSZYSCY WIEDZĄ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 30.07.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam, ja również nie polecam jak poprzednik Grzegorz Stępień. Jesli chodzi o godnych polecenia, to mogę z czystym sumieniem polecić: - p. Włodarczyk (tynki wew. tradycyjne cem-wap, ale wygladają jak gipsowe), - P. Szafert (przyłączy wod-kan i instalacji w domu), - p. Robert (płytkarz), - p. Sebastian (wylewki). Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 31.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 znacie moze jakis rozsądnych brukarzy? chcę zrobić podest przed wejściem z kostki granitowej a nie znam nikogo godnego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 31.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witajcie szukam baraku/kontenera dla ekipy budowlanej, może ktoś z was kończy przygodę z budową i chciałby się go pozbyć? Będę potrzebował go gdzieś na październik zatem jest jeszcze chwila. Jeśli mielibyście coś cenowoprzystępnego oraz standardowoniewygórowanego to dajcie znać amilopm (małpka) gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 31.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 witaj W sierpniu będę chciał się pozbyć fajnej budki z dobrym zamkiem i licznikiem elektrycznym, półkami i ławką. Na mojej budowie sprawdziła się doskonale. Muszę tylko zapytać znajomego który kiedyś coś wspominał że jest zainteresowany czy jest nadal. cena okazyjna, transport własny. pisz na piv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 02.08.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam, Czy ktos moze gdzies widział jakies ogłoszenia dotyczące sprzedazy działek budowlanych w Gminach Konopiska , Poczesna, poludnie Częstochowy. Sprawdzilem na internecie (allegro, ofety.net, onet.pl, gazetadom/czestochowa etc), w lokalnych biurach i wybor jest kiepski. W Poczesnej 3 dzialki po kazda, w Korwinotys , a w Konopiskach wiekszosc to Aleksandria ( raczej niee zainteresowany). Jak juz cos tanszego to albo las rosnie, albo linia energetyczna przechodzi, albo teren podmokły. Czy pod Częstochową jest az tak zle z gruntami ? Szukam czegos w okolm2 do . Prosze dac znac jesli sie cos obije o uszy DziekiAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 02.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 nie wiem dlaczego w poprzednim poscie zniknely cyfry...te dzialki w Poczesnej i Korwinowie to po dziewiecdziesiac tysiecy za dzialki tysiac metrowe ( i z hakiem). Troche duzo jak na czassy kryzysowe...a moze nie sa kryzysowe...tylko dlaczego wszyscy moi znajomi sa zagrozeni w pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ernest1973 04.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 kontynuując temat NIE POLECAM RÓWNIEŻ FIRMY MURARZY PANA STĘPIEŃ GRZEGORZ ... potwierdzam !!! (jedyna rzecz za jaką można ich pochwalić, to terminowość) i również gorąco NIE POLECAM !!! ekipy firmowanej nazwiskiem tego Pana i to niezależnie od tego, jacy ludzie z nim przyjdą... Ekipa to szef, a ten jest... NIE POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 04.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 deliweczek ostatnio widziałem ogłoszenie na Kwatermistrzów (lub któraś równoległa) o sprzedaży działki - spróbuj tam zapytać, poszukaj w okolicy, tu jest jeszcze parę dziaek do kupienia...życzę powodzeniaP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 08.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Pa-ma: Dzieki za odpowiedz. Strasznie cicho na tym forum. Chyba sezon ogorkowy. Czy ktos moglby polecic jakies biura architektoniczne, inspektorow nazdzoru, oraz kontakty do ekip budowlanych ( chodzi o stan surowy) z Czestochowy i okolic ? PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 08.08.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam! Ładne drzwi robi Lizurej z Wilkowiecka ale ... jest nieslowny i nie grzeszy kultura. Potrafi zrobic obsuwe o kilka miesiecy i jeszcze miec pretensje, ze sie go czlowiek dopytuje kiedy wreszcie - za ta cene moglby klientow traktowac fair. Dawno, dawno temu Braders napisał/a że Lizurej jest niesłowny itd. Czy orientujecie się, jak sprawa wygląda teraz. Bardzo podobają mi się drzwi od niego, ale mieszkam za Będzinem i nie chciałabym wtopić z niesłownym i nieciekawym producentem. Czy ktoś kupował od niego drzwi, albo schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam! Ładne drzwi robi Lizurej z Wilkowiecka ale ... jest nieslowny i nie grzeszy kultura. Potrafi zrobic obsuwe o kilka miesiecy i jeszcze miec pretensje, ze sie go czlowiek dopytuje kiedy wreszcie - za ta cene moglby klientow traktowac fair. Dawno, dawno temu Braders napisał/a że Lizurej jest niesłowny itd. Czy orientujecie się, jak sprawa wygląda teraz. Bardzo podobają mi się drzwi od niego, ale mieszkam za Będzinem i nie chciałabym wtopić z niesłownym i nieciekawym producentem. Czy ktoś kupował od niego drzwi, albo schody? Ja mam drzwi od Lizureja. Wszystko załatwiałam z gościem, który u niego pracuje, więc o kulturze właściciela nic powiedzieć nie mogę Drzwi wybrałam z katalogu, ale ze względu na wysokość trzeba było je zmodyfikować, bo na 229 cm bez poprzeczki nie dawali gwarancji ...no i mieliśmy dylemat ...potem Pan powiedział, że przygotują wszystko i zadzwonią do mnie żebym sobie podjechała zobaczyć czy tak będzie dobrze, czy wstawiamy coś innego...niestety zadzwonił z informacją ...montaż drzwi odbędzie się jutro no cóż...jak się okazało wpisał sobie, że wszystko zostało ustalone i tym mnie wkurzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 09.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Bardzo proszę o namiary na fachowca do zrobienia szalunku na schody? Ile biorą za robociznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qraska 10.08.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Bardzo proszę o namiary na fachowca do zrobienia szalunku na schody? Ile biorą za robociznę? witam! u mnie brali 80 zł za stopień ...ale nie polecam tej ekipy jak już wcześniej nadmieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 10.08.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Mam do sprzedania stemple; 250 szt. - długość 2,70-2,80 m, używane, 2,50 zł/szt.99 szt. - długość 3 m, używane, 3 zł/szt.50 szt. - długość 3 m, nowe świerkowe, 3,30 zł/szt. Transport do uzgodnienia, lokalizacja Broniszew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 11.08.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jeśli ma ktoś jakieś sprawdzone namiary na firmy z drzwiami zew. proszę o info. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 12.08.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Tez prosze o namiary na fachowca do zrobienia szalunku na schody? Ile biorą za robociznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 13.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam W jakiej cenie kupywaliście struktonit 20/20 i gdzie? Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 13.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jeśli ma ktoś jakieś sprawdzone namiary na firmy z drzwiami zew. proszę o info. pozdr. Tez jestem zainteresowany drzwiami zewnetrznymi. Interesuja Mnie tez wewnetrzne przesuwane(tzlko nie harmonijki) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts