Monika1981 13.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mam takie pytanie czy ktoś się orientuje gdzie można by kupić drewno do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 13.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mam takie pytanie czy ktoś się orientuje gdzie można by kupić drewno do kominka? http://allegro.pl/27972_obudowy_i_akcesoria_kominkowe_drewno_kominkowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafcio111 13.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Witam, Zdecydowanie odradzam beton z firmy Winecki (Grodzicko k/ Częstochowy). Ostatnio wylewałem na 2 budowach, oba popękały po godzinie od wylania. Złożyłem reklamację, ale oczywiścinie nie uznali.. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Beton fatalny, dlatego taki tani. Pęknięcia są tak duże, że można włożyć rękę. Także proszę uważać. Tłumaczą się, że może był nie podlewany, ale jak podlać strop po godzinie od wylania jak on jeszcze jest miękki? Wczesniej wylewali mi beton na innych budowach i był ok, teraz robią badziew... bo tani ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 13.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Witam, Zdecydowanie odradzam beton z firmy Winecki (Grodzicko k/ Częstochowy). Ostatnio wylewałem na 2 budowach, oba popękały po godzinie od wylania. Złożyłem reklamację, ale oczywiścinie nie uznali.. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Beton fatalny, dlatego taki tani. Pęknięcia są tak duże, że można włożyć rękę. Także proszę uważać. Tłumaczą się, że może był nie podlewany, ale jak podlać strop po godzinie od wylania jak on jeszcze jest miękki? Wczesniej wylewali mi beton na innych budowach i był ok, teraz robią badziew... bo tani ma być... Jak niezwiązany beton (miękki) może popękąć ? Pewnie że Ci nie uznają, przyjdą, wywiercą Ci dziure otwornicą i zawiozą do ekspertyzy za którą pewnie Ty końcem końców zapłacisz. Szpara która powstała zaraz po wylaniu ewidentnie wskazuje na źle wykonany szalunek ! Ale do tego zapewne się nie przyznasz, bo pewnie sam go wykonywałeś Sam brałem od Wineckiego na oba stropy, rok temu i w czerwcu tego roku. Nie zauważyłem różnicy. Nie mam ani jednej najmiejszej rysy. A na strop kładłem po 5-6 palet z maxami. Ławy lałem betonem z Włodaru, co do jakości nie mam zastzeżeń, natomiast co do ilości zapłaconej/wylanej a i owszem. Ja tam do betonu od Wineckiego zastrzeżeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 13.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Witam, Zdecydowanie odradzam beton z firmy Winecki (Grodzicko k/ Częstochowy). Ostatnio wylewałem na 2 budowach, oba popękały po godzinie od wylania. Złożyłem reklamację, ale oczywiścinie nie uznali.. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Beton fatalny, dlatego taki tani. Pęknięcia są tak duże, że można włożyć rękę. Także proszę uważać. Tłumaczą się, że może był nie podlewany, ale jak podlać strop po godzinie od wylania jak on jeszcze jest miękki? Wczesniej wylewali mi beton na innych budowach i był ok, teraz robią badziew... bo tani ma być... Jak niezwiązany beton (miękki) może popękąć ? Pewnie że Ci nie uznają, przyjdą, wywiercą Ci dziure otwornicą i zawiozą do ekspertyzy za którą pewnie Ty końcem końców zapłacisz. Szpara która powstała zaraz po wylaniu ewidentnie wskazuje na źle wykonany szalunek ! Ale do tego zapewne się nie przyznasz, bo pewnie sam go wykonywałeś Sam brałem od Wineckiego na oba stropy, rok temu i w czerwcu tego roku. Nie zauważyłem różnicy. Nie mam ani jednej najmiejszej rysy. A na strop kładłem po 5-6 palet z maxami. Ławy lałem betonem z Włodaru, co do jakości nie mam zastzeżeń, natomiast co do ilości zapłaconej/wylanej a i owszem. Ja tam do betonu od Wineckiego zastrzeżeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 też mam beton od Wineckiego - 2 stropy, ławy a ostatnio zalewali mi garaż i wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 15.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 my też braliśmy od wineckiego i było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 16.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 podajcie namiary na dobra ekipe ktora robi instalacje z plaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 17.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 jakie dokumenty trzeba załatwić i gdzie do przyłącza gazowego wewnątrz budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 17.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 chodzi o kominejk z płaszczem wodnym? jeśli tak to nie polecam firmy z kominkami z kiedrzyńskiej. Znacie jakiegoś stolarza w okolicy, który robi drewniane meble do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 17.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 zlitujcie sie , na gwałt potrzebna ekipa do wykonania płaszcza wodnego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 17.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 MOŻECIE MI POLECIĆ RYNNY.? STALOWE CZY PLASIKOWE? JAKIEJ FIRMY? GDZIE ? Z GÓRY DZIĘKUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 MOŻECIE MI POLECIĆ RYNNY.? STALOWE CZY PLASIKOWE? JAKIEJ FIRMY? GDZIE ? Z GÓRY DZIĘKUJE. Stalowe Dzwoń do tej firmy ja tu kupowałem i jestem zadowolony ROMONT ul. Jesienna 209/211 42-200 Częstochowa tel. (34) 366-49-38, fax (34) 361-46-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 18.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 chcemy zrobic instalacje gazową wewnatrz budynku. Czy ktoś wie jakie dokumenty należy złożyć alby ponownie uzyskać pozwolenie na budowę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 18.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 MOŻECIE MI POLECIĆ RYNNY.? STALOWE CZY PLASIKOWE? JAKIEJ FIRMY? GDZIE ? Z GÓRY DZIĘKUJE. Ja też polecam ROMONT na Jesiennnej rynny firmy galeco - stalowe cena przystęna jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 rynny firmy galeco - stalowe cena przystęna dokładnie takie same mam i tak samo mogę powiedzieć Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 21.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Doradźcie ktorej firmy blachodachówkę kupić. W cenie tak do 30zł za m2. Sprzedawcę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soso 23.11.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Monika1981:Na instalacje gazowa wewnetrzna musisz mieć projekt i pozwolenie na budowę. Mnie proj. wykonywał i uzgadniał p. Czeremuszkin, szybko i bezproblemowo (tel. 502785980). er0n:Polecam szwedzką blachodachówkę firmy Planja. Kupowałem w Maxbudzie (teraz chyba Waxbud) na Głównej. Dali mi najlepszą cenę.Najlepsze blachodachówki sa z blach szwedzkich i fińskich. Bardzo ważna jest też powłoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konradzik 23.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam, jestem nowy na forum - od razu pytam:Szukam dobrego fachowca/doradcy w sprawie instalacji c.o. macie namiary na kogoś dobrego i taniego? Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 26.11.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam Gdzie w cęstochowie można kupić niedrogo cement, wełne i styropian? W jakich cenach kupowaliście ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts