batonmafia 04.04.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 witam poszukuje solidnej firmy zajmującej się tynkami z agregatu. Jakie macie spostrzeżenia odnośnie tynków gipsowe czy cementowo-wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 06.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam. Czy może mi ktoś podać aktualny cennik fachowców od elewacji na terenie Częstochowskim i okolic? (od - do). Muszę rzucić wreszcie szlichtę i grunt, a na to nareszcie jakiś kolor i próbuję znaleźć odp. w ilu się zamknę. Styropian i warstwę kleju już mam od 2 lat, a teraz ostatnia chwila aby rzucić resztę i zakończyć przynajmniej kwestię elewacji. Co do samego tynku to słyszałem, że firma STO jest niezła, choć ich wyroby nie są najtańsze, a do tego myślę o tynku silikatowym, a to już wogóle przedstawia się drogo (przynajmniej dla mnie). Więc jakby ktoś był tak miły i przybliżył mi cenę fachowców z naszego terenu byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 08.04.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Również jestem ciekawy jakie są ceny wykonania elewacji np. robocizna za położenie 15cm styropianu + siatka, klej + grunt ? Poza tym - sprzedam zbiornik plastikowy w koszu aluminiowym poj. 1000L - po blisko 2 letnich bojach mam wodę z wodociągu Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Uwe_czw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 11.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 wiosna przyszla dom juzz stoi , mieskzamy teraz ogrodzenie nas czeka. Maicie namiary na kogos fajnego - chcemy klinkierowe słupki plus metalowe wypelnienie. Wlasnie dostalam wycene od jednej firmy na 18 tys i sie przezegnałam az z wrażenia. A co ta cena obejmuje ? robocizna + materiał? brama ( jesli tak to jaka? z automatyka, bez ?) furtka ? jaka dlugośc i wysokosc tego ogrodzenia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 14.04.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam szukam fachowca do gipsowania polaczen plyt G-K z malowaniem. ile wy placiliscie? dzieki bonz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 14.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam szukam fachowca do gipsowania polaczen plyt G-K z malowaniem. ile wy placiliscie? dzieki bonz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.04.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Czy naprawdę w Częstochowie i okolicach brak osób, które chętnie podzieliłyby się swoimi doświadczeniami?Tyle pytań bez odpowiedzi ... dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 14.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witam poszukuje solidnej firmy zajmującej się tynkami z agregatu. Jakie macie spostrzeżenia odnośnie tynków gipsowe czy cementowo-wapienne? witam, Polecam firme Tomex 609295310, telefony i firmy sa na forum, wystarczy poszukac. bonz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.m. 17.04.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Renatka , proszę o kontakt telefoniczny w sprawie Ziriusa. Nie mogę znaleśź do Ciebie telefonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 20.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam,Szukam wykonawcy do ocieplenia i elewacji. Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 22.04.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witam. NIE POLECAM zaopatrywania się w materiały u Pana Roberta Głogowskiego. Jak potrzebujesz dużo to załatwi wszystko a jak ci braknie mała ilość to ma cię gdzieś. Jak ci coś zostanie w pełnych paczkach to nawet mowy nie ma żeby od ciebie odebrał mimo że może to sprzedać bo wkońcu się tym zajmuje.. Niefajny facet NIE polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 22.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witam poszukuje ziemi czarnej, musze nawiezc pare wywrotek, pozniej wyrownac wywalcowac i trawke zasiac. macie namiary na kogos sprawdzonego, kto sie tym zajmuje? z gory dzieki bonzo p.s. mam bloki do wynajecia swiezo po generalnym remoncie, bez mebli ul. PCK blok 70. 3 pietro, 2 pokoje kuchnia, wc z lazienka. ladne, sloneczne i cieplutkie. jak ktos chetny to prosze na PRIV. Moze byc umeblowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek77 03.05.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam Proponuje zamknąć tą grupę , bez sensu bo tylko są ludzie którzy pytają a nikt nie chce się dzielić swoimi doświadczeniami. A tematy typu wynajem mieszkania naprawde od tego nie jest to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 05.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ......nie panikuj na wiekszosc tych pytan sa juz odpowiedzi wystarczy zangazowac sie w przeczytanie tego forum a nie tylko ostatnich postow pzdr. JurasC2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 06.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 witam. Gdzie w częstochowie można kupić niedrogo i solidnie szafę do zabudowy?? Byłam w kilku salonach ale na tych systemach się nie znam a okleinę to wszyscy mają podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 06.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Monika podobno można w tym celu przejechać się do Panek. To jest w stronę Olesna. Tam jest bardzo dużo meblarzy. Sama też się tam udam, ale dla mnie to jeszcze dużo za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonka 06.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Zostało mi po budowie ok 900 szt. cegły pełnej 250x120x65 chetnie tanio odsprzedam jesli ktos potrzebuje. Odbiór w Kamyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 08.05.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 ......nie panikuj na wiekszosc tych pytan sa juz odpowiedzi wystarczy zangazowac sie w przeczytanie tego forum a nie tylko ostatnich postow jurasC2 - chyba zarty sobie robisz? po co czytac posty starsze niz rok szukajac np. wykonawcy?? takie informacje sa bezwartosciow, a ludzi ktorzy wtedy polecali wykonawcow juz na tym forum juz nie ma bo skonczyli budowac i nie czytaja nic tutaj. tez watpie w zasadnosc takich grup budujacych, pytam po roznych grupach i nikt absolutnie nie raczy odpowiedziec, sami egoisci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 08.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 jezeli szukasz np. wykonawcy to nawet posty 2,3 lata wstecz ci pomoga ( dobre firmy nie znikaja ) a jak widzisz ja zagladam na forum chociaz juz wybudowale i mieszkam w domku ) pzdr.JurasC2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 09.05.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 jezeli szukasz np. wykonawcy to nawet posty 2,3 lata wstecz ci pomoga ( dobre firmy nie znikaja ) tylko ze teraz po 2-3 latach to juz nie sa te same firmy :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts