dodusia55 12.06.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam serdecznie, mam do sprzedania paletę pustaka max 288/188/188 Z KOZŁOWIC cena 2 zł i pół palety połówek 120/188/188 też KOZŁOWICE po 1,5 , przy okazji kupującemu dam ze 100 kg druta fi 6 gładkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 18.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam mam do sprzedania pozostałość po ociepleniu budynku:tynk silikonowy weber td341 baranek 1,5mm3x30kg kolor 140c1x30kg kolor 155eoryginalnie zapakowaneCena za całość 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 23.06.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 hejka. co za cisza w naszym mieście i okolicach, czyżby nikt się nie budował, czy wręcz przeciwnie wszyscy są na budowie? Jestem teraz na etapie szukania okien do domu i drzwi. Czy ktoś wie cosik na temat firmy TP- OKNA?A czy załatwialiście coś w VOX-ie na ul. Bór? Jak z ich solidnością no i tp. Fajnie byłoby z kimś systematycznie dzielić się swoimi doświadczeniami i problemami no a tu taaaaaka cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 23.06.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Do tp- okna jakoś nie dotarłem, choć miałem to w planach. Okna kupiłem w oknoplusie na wreczyckiej. Przekonała mnie do nich niewielka dopłata do pakietu trzyszybowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewq 24.06.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 witam jestem z okolicy zawiercia może coś więcej o tej ekipie {ile biorą za sso z dachem} pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 24.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja mam namiary na świetną ekipę budowlaną, jak tylko dostanę kredyt od razu ich biorę. Budują już u znajomego, równiutko, czyściutko i uczciwie, jest bardzo zadowolony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 27.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych, ale takich fachowców po których nie bedę musiał robić gipsówki. Bardzo proszę o namiary i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACEK I MADZIA 29.06.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 mam do sprzedaży w preferencyjnej cenie nadwyżki krokwie i jętki na dach. drewno impregnowane cisnieniowo - składowane od x.2009 pod dachem w garażu na budowie. Dokładny ilości i rozmiary prześlę dla zainteresowanych. Ktos troszke sie pomylił w obliczeniach ilości więźby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACEK I MADZIA 29.06.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 a propos ciszy na forum to sie zgadzam - jaka Częstochowa - takie forum..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 30.06.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 witam, poszukuję aktualnie kogoś, kto by mi zaprojektował i wykonał kominek. Polecacie jakąś firmę w Częstochowie lub okolicy? co do kominków to polecam firmę "AKA" z wielkoborskiej tel. 600327640 zrobili nam kominek z płaszczem wodnym wg naszego projektu i jak dotąd jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 30.06.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ... oraz do innych posiadaczy przydomowych oczyszczalni:). Dużo osób pisze o smrodku:x jaki czuć w domu. Czy mieliście takie problemy? Jeśli nie to by znaczyło, że mieliście dobrych fachowców do których proszę o namiary:D. na ra my mamy POS ale biologiczny i bez drenażu. prosto z oczyszczalni woda idzie do studni chłonnej i w ziemię, hmm ... tylko od jakiegoś roku się trochę podniósł poziom wód gruntowych. Ale jeżeli chodzi o smrodek to w zasadzie go nie ma , no może jak się dekiel od oczyszczalni podniesie do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 06.07.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Hejka. Wielkie dzięki za wszelkie info o oczyszczalni, ale nastąpiła mała zmiana planów i z powodu wysokiego poziomu wód będzie szambo.A powiedzcie mi drodzy budujący na co patrzeć przy wyborze okien. Jak narazie ustaliliśmy że potrzebujemy 5 komorowe, 3 szybowe w kolorze białym, ale jakie są jeszcze istotne sprawy. Czy kolor uszczelki ma znaczenie , nie tylko wizualne?A u nas na budowie zalaliśmy fundamenta i wreszcie widać, że działamy w temacie. Udało nam się kupić poroterm za 4,10\szt w bardzo fajnym składzie, z którym mamy załatwione, że niewykorzystane materiały możemy zwrócić. Cieszę się , że jednak są ludziska w cz-wie z kórymi można sobie popisać. A na jakich etapach swojego budownia jesteście? Piszcie niech sie cosik tu dzieje. na ra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 06.07.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 To jeszcze raz ja. Tomm1927 proszę powiedz mi gdzie dorwałeś i za ile taką fajną poręcz do schodków? z góry dziękuję. i jak zmieściłeś się w 200 tyś.? bo ja też tak chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 08.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 To jeszcze raz ja. Tomm1927 proszę powiedz mi gdzie dorwałeś i za ile taką fajną poręcz do schodków? z góry dziękuję. i jak zmieściłeś się w 200 tyś.? bo ja też tak chcę. A moze ktos sie podzieli kontaktami do dobrych , sprawdzonych majstrow od SSO i kierbudow ? Jeden juz mam od Pani Renaty ( uklony i pozdrowienia) Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 08.07.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 witajcie Dofinasowanie Dla wszystkich którzy myślą o POS oraz kolektorach a przegapili news z przed kilkunastu dni ciekawe info:http://www.rp.pl/artykul/484838,495775_Solary_z_doplata_beda_dostepne_juz_w_lipcu.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 08.07.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Hejka. Wielkie dzięki za wszelkie info o oczyszczalni, ale nastąpiła mała zmiana planów i z powodu wysokiego poziomu wód będzie szambo. A powiedzcie mi drodzy budujący na co patrzeć przy wyborze okien. Jak narazie ustaliliśmy że potrzebujemy 5 komorowe, 3 szybowe w kolorze białym, ale jakie są jeszcze istotne sprawy. Czy kolor uszczelki ma znaczenie , nie tylko wizualne? A u nas na budowie zalaliśmy fundamenta i wreszcie widać, że działamy w temacie. Udało nam się kupić poroterm za 4,10\szt w bardzo fajnym składzie, z którym mamy załatwione, że niewykorzystane materiały możemy zwrócić. Cieszę się , że jednak są ludziska w cz-wie z kórymi można sobie popisać. A na jakich etapach swojego budownia jesteście? Piszcie niech sie cosik tu dzieje. na ra. Porotherm 25 cz 30 za 4,10? wydaje mi się, że kolor uszczelki ma znaczenie tylko wizualne. Mam okna trzyszybowe i uszczelkę w kolorze brazowym, bo akurat taka pasuje do koloru okleiny okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 09.07.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 witka erOn. mamy Porotherm 30 w tej cenie, mam nadzieje , że to była bardzo ok cena.na nasze szczęście budowę mamy obok tartaku, więc za transport też dodatkowe koszty odpadają. po prostu byle tak dalej, życzę wszystkim również udanych polowań na materiały w super cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 14.07.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam kogo polecicie do SSO ewentualnie do stanu 0 Pozdawiqm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 14.07.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ja mam super ekipę, ale dam numer tylko na priv, bo to jest prywatna komórka i nie wiem czy mogę ją tak publicznie udostępniać.Ja będę korzystał z tej ekipy, są bardzo solidni i przede wszystkim terminowi. Robili u mojego znajomego i był baaardzo zadowolony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 19.07.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam częstochowiaków lub raczej ślązaków. Co u Was słychać ? My działamy teraz ostro przy murowaniu fundamentów, ale jednocześnie przymierzamy sie do zakupu okien. Macie może namiary na dobre,a w miarę tanie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts