Gość 19.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To macie jeszcze trochę czsu do rozpoczęcia budowy, a tym samym dp przemyślenia różnych rzeczy, o których w trakcie budowy czasem trudno myśleć ze względu na tempo prac i brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylala 24.05.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ale cisza, budujecie ?! dobra to nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Pogoda się zrobiła przyzwoita, więc nikomu bnie chce się siedzieć przed kompem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kortezjan 29.05.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 cześć. ja już wybudowałem w 2004r. jeśli z takich lub innych wzgledów nie zaakceptujesz wyceny na którą czekasz mogę podać namiary na ekipę która budowała u mnie. życzę przyjemnej budowy.cześć Czesc, jeżeli jesteś zadowolony ze swojego domku, to chętnie poproszę o namiary. A w której dzielnicy sie wybudowałeś? Cześć, wybudowałem na Mirowie jestem zadowolony dach jest kopertowy budowałem z maxa. nr do ekipy przesyłam na priva. cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.05.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 czesc....kupilismy dzialke w Psarach kolo Kalet..... widzialam wczesniej na forum grupe czestochowska hahaha i nie pomyslalam,ze moge tu nalezec :)tlumacze to tym,ze pochodze z Bytomia i zawsze mysle :jestem ze Slaska ..az dzisiaj doznalam olsnienia ...bede z okolic Czestochowy obiecuje tu zagladac i uczyc sie budowanki z drogimi forumowczami z "mojej"okolicy pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Oczywiście czuj się jak u siebie . Im nas więcej tym lepiej, szybciej można uzyskać ewentualną pomoc. Pomoc, no właśnie, poszukuję ekipy do zrobienia wylewek z miksokreta. Jeśli możecie podać namiary na daną firmę i przy okazji cenę będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 31.05.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dajcie namiary na jakas firme od ogrzewania centralnego, konkretnie interesuje mnie podłogowe wodne i piec na gaz. Pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Magda, gdy tylko mąż wróci do domu, poślę Ci namiary na naszą ekipę. Właśnie dzisiaj u nas kończą, wszystko działa bez zarzutu , nie wiem tylko ile skasują za robociznę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 A ja ponawiam moją prośbę o namiary do kogoś z miksokretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 31.05.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzięki Aniu , a jakie Wy zakładacie ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Magda, niestety nie mam dla Ciebie numeru telefonu . Nasz instalator tu był, na pytanie czy jest zainterewsowany pracą w Cz-wie odpowiedział, że ma do końca roku zarezerwowane zlecenia w swojej okolicy. Wierzę, mu, bo my sporo czasu czekaliśmy na niego. Znajomi niedawno go zamówili, miał termin na listopad. Cóż, facet jest strasznie oblegany, więc roboty ma dużo na miejscu. My założyliśmy ogrzewanie na eko-groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 31.05.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 okejo Aniu ale ja bedę zakladać ogrzewanie w przyszłym roku a teraz chce sie zorientowac w temacie, ile i za co. Jezeli uda ci się zdobyć do tego pana numer to wielie dzieki. My po wielu przemyśleniach też będziemy mieć jednak piec na ekogroszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Magda, mogę Ci powiedzieć ile nam wyszło za ogrzewanie i wodę (jaki duży masz domek?). U nas jest 17 grzejników aluminiowych, 40 m2 podłogówki (w łazienkach, wiatrołapie, holu i kuchni na parterze), woda z prywaqtnej studni czyli hydrofor+pompa, pies na eko-groszek 36 KW "Sas", bojler stojący "Elektromet" 200 l. Wszystkie połączenia od rozdzielaczy do grzejników z peź-al-peź w otulinie, podłogówka z pexa, wyjście z kotła około 60 cm ze stali (żeby nie mieszać miedzi z aluminium, bo wtedy szybko korodują grzejniki aluminiowe). Woda z rur PP albo PE - takie szare. Za materiał wyszło w całości około 30 tys. zł +5.5 tys. robocizna.Mogę Ci dać namiary na gościa z Cz-wy, który u nas robił wycenę. Wyszła porównywalna, z tym, że najlepiej wziąć kogoś ze swoich stron. Czasem braknie byle kolanka i trzeba jechać na sklep.Firma z Cz-wy nazywa się chyba "ZAPR Patrzyk". Facet ma sklep w centrum Cz-wy koło Puchatka przy lodowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Właśnie znalazłam wizytówkę tego gościa:inz. Marek PatrzykStary Rynek 17te. (034)3669011 3661513 0601474313http://www.zapr-patrzyk.pl Facet bardzo konkretny, przyjechał na wycenę z laptopem, wycenę zrobił na miejscu. Robi też ponoć bardzo dobrze.Kotły na składzie ma firm : Żywiec, Ling, Eko-Center. Poleca głównie Żywca, nie poleca Linga.A my mamy kocioł "Sas" zakupiony w Myszkowie. Pali się w nim dopiero 2 dni, więc nic o nim nie mogę jeszcze powiedzieć. Znajomi też mają "Sasa" i są bardzo zadowoleni. "Sas" ma super rozwiązane sprawy wyczystek, popielnika (pod tym względem Hef się przy nim kryje, w dodatku jest o wiele tańszy od Hefa. Przed zakupem kotła rozeznanie w firmach robiliśmy ogromne, więc możemy coś na ten temat powiedzieć. A co będzie w praktyce, to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 01.06.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Wielkie dzięki Aniu , nieomieszkam skorzystać z namiaru. Bardzo mi pomogłaś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Spoko, po to jest forum, by sobie pomagać. Powiedz mi o kotle jakiej firmy myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 02.06.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 nie mam pojęcia jaki kocioł jest najlepszy przy takim paliwie, tak daleko niezabrnelam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 W sumie macie jeszcze sporo czasu na podjęcie decyzji. A Wy ile lat planujecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Poważnie nikt z Was nie robił wylewki miksokretem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 02.06.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zaczynamy w sierpniu 2006 a kończymy w przyszłym roku , mam nadzieję heheh. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts