Gość 11.02.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 http://www.yellowpages.pl/_rel1/?url=www.zapr-patrzyk.pl&r=1[/url]http://www.yellowpages.pl/_rel1/?url=www.zapr-patrzyk.pl&r=1.Podaję Ci namiary na gościa: Marek Patrzykul. Malownicza 143 tel. 0343661513Nam robił instalacje facet z Myszkowa - Rafał Szczepańczyk. Niestety bardzo trudno uchwytny, bo ma masę roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSKI99 12.02.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Tak, teraz mieszkamy w częstochowie. Dom budujemy w wygodzie 10 kilometrów od cz-wy, gmina konopiska. I jeszcze raz dziekuje za szczegółowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 12.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 widzę że z częstochowy nas coraz więcej no i dobrze coś trzeba robić aby nie zgnić w tych blokach do końca my z małżonką zaczynamy budowę w tym roku. casting na wykonawcę trwa mam nadzieję że do wakacji uporamy się z papierologią i budowa ruszy na całego, wtedy i dziennik budowy będzie ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Tomm1927, widzę dopiero teraz , że prowadzisz dziennik budowy. To sobie dzisiaj poczytam . Rzeczywiście osób z naszych okolic coraz więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Podciągam wątek. Czyżby u nas jeszcze nic się nie działo? OSKI99, byłeś u Patrzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSKI99 16.02.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Niestety jeszcze nie byłem. Będę w czewie dopiero jutro, poniewaz pracuje za granicą. W moim przypadku trudno jest pogodzić prace z budową. Jestem w domu raz na dwa, trzy tygodnie. Jak sie czegos dowiem napewno napisze na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIX 17.02.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam wszystkichJa w tym roku mam zamiar budować budynek i widzę po postach że nie jestem sam, myślę że częściej będę zaglądał do tej grupu.Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 17.02.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Podciągam wątek. Czyżby u nas jeszcze nic się nie działo? OSKI99, byłeś u Patrzyka? Dzieje sie dzieje nikt nie ma czasu chyba na neta sprawdzilem firme odfil stronek maja ciekawa faktycznie zajmuja sie tematem od A do Z jezeli mowa o hydraulice no i sa wmiare trzeczowi . Jak na wloscia to sie do nich przejade hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Konrad, przy okazji mają sklep z hydrauliką, więc materiały też kupisz taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 18.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 WitamJa również mam zamiar rozpocząć budowę w tym roku.Czy ktoś buduje z ytongu. pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.02.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 MIX, jurasC2 WITAM SERDECZNIE!!! W grupie zawsze raźniej . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIX 18.02.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 MIX, jurasC2 WITAM SERDECZNIE!!! W grupie zawsze raźniej . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajima 19.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witamy gorąco wszystkich Forumowiczów z grupy częstochowskiej. Również jak wy budujemy nasz "wymarzony" domek w dawnym woj. częstochowskim. Liczymy na waszą pomoc ..., może i my będziemy pomocni pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 19.02.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 poszukuje taniego i dobrego ( jeżeli to sie nie wyklucza) fachowca od instalacji elektrycznej. Okolice Częstochowy lub Myszkowa ( budowa w Poraju) Czekam na info. Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.02.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witamy gorąco wszystkich Forumowiczów z grupy częstochowskiej. Również jak wy budujemy nasz "wymarzony" domek w dawnym woj. częstochowskim. Liczymy na waszą pomoc ..., może i my będziemy pomocni pozdrawiamy Witam serdecznie:)!! Gdzie będziecie budować? - jeśli można wiedzieć .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Monika, Rena buduje w Poraju. Jeśli by ktoś potrzebował namiary na parkieciarza z naszych okolic służę pomocą. Taki fachowiec to prawdziwy skarb. Jest a jakoby go nie było. O jego obecności świadczy tylko solidnie wykonana praca. Zupełnie nie uciążliwy, nic nie potrzebuje. Ma wsio ze sobą od wody po czajnik. W dodatku baaardzo punktualny i tempo ma zadawalające. Cyklinowanie, czyszczenie i utykanie miniaturowych dziurecz4ek na 56 m2 parkietu zajęło mu 4 godziny. Jutro zaczymamy malować parkiet. No i co najważniejsze - cena jego usług jest baaardzo przystępna. Nie wiem czy ktoś znalazł tańszego parkieciarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajima 19.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dziękujemy za miłe powitanie!!! monikach, domek budujemy w Częstochowie (dzielnica Lisiniec) , obecnie jesteśmy na etapie tzw.: "wykończeniówki" Napiszcie na jakim etapie prac wy jesteście? pozdrawiamy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kajima, a co obecnie wykańczacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIX 19.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dziś zamówiłem projekt który wybraliśmy.Czeka nas jeszcze kilka przeróbek no i oczywiści adaptacja.Nie mogę się już doczekać ruszenia całej tej inwestycji na własnej działce.Może ktoś mnie jeszcze uświadomi ile mnie może kosztować adaptacja.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIX 19.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Mak jeszcze prośbe niech mnie ktoś uświadomi jak się zakłada dziennik budowy i wkleja zdjęcia nine mam zabardzo czasu na wczytywanie się w to wszystko. Z góry dziękuje i pozdrawiam.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts