Gość ewazak3 21.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 21.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 witam radze odpusci sobie betonity z siewierza gdzy nie trzymaja wumiaru i trzeba sciany fundamnetowe tynkowac aby moc zrobic izolacjie na nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puczuś 22.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 witampodejmuje wyzwanie i zaczynam budowe.dolaczam do waszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Braders 22.04.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Macie jakis namiar na betonity w rozsadnej cenie? Piszecie o 2,4 - 2,6 tylko gdzie po tyle wam sie udalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puczuś 22.04.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 zakupilem dzialke o pow ponad 1ha 50m na 270 mposzukuje osoby ktora mi ja zagospodaryje tzn.zaprojektuje dom.garaze oraz pomieszczenia gospodarcze.prosze o dorade czym ja ogordzic jest ponad 500 mb do wykonaniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 22.04.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Macie jakis namiar na betonity w rozsadnej cenie? Piszecie o 2,4 - 2,6 tylko gdzie po tyle wam sie udalo? tez bym chcial wiedziec ja swoje kupile w betoniarni i krzywe jak diabli myisle ze u pana Rysika robione na podworku byly by prostsze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIX 22.04.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Musze sie wam pochwalić że mam wodę i prąd na działce po prostu jestem w szoku. Sam sobie nie wieże że zacząłem budowe. Piwnice wykopane i fundamenty zalane w sobote robiłem odpływy ale nie zdążyłem skączyć bo podłoże jest kamieniste ( lita skała i trzeba kuć) po niedzieli kończe otpływy i robie wylewki. Jeśli chodzi o betonity to na ul. Bór są po 2,9 a na Bór wypalanki tańsze ale trzeba czekać Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puczuś 23.04.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ponawiam prosbe o informacje dotyczaca architekta .kto moze wykonac ogrodzenia dzialki siatka-proszo jakies dane kontaktowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 24.04.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ponawiam prosbe o informacje dotyczaca architekta .kto moze wykonac ogrodzenia dzialki siatka-proszo jakies dane kontaktowe puczuś jakbyś przejrzał dokładnie ten topic to byś wiedział że podawałem namiary na architekta Wiesław Wróblewski 604483532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 26.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Cześć , zostało mi trochę materialu po budowie z różnych etapów!!! Jeżeli jest chętny to proszę na priva Pozdrawiam podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 02.05.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witam widze ze watek sie torszke oddalil zatem podciagam i sie chwale ze w tym tygodniu bedziemy zasypsywac fundamenta ale jeszcze czekaja majstrow prace ziemne w postaci 3 tarasow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 02.05.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ucichło tutaj troszeczkę ale wiadomo... długi weekend , majówka......... znacie może jakiegoś solidnego i niedrogiego stolarza, do zrobienia stopni na schodach, podłóg i parapetów???? Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 03.05.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 witam wszystkich po malutkiej przerwie dwa pytanka: - szukam dobrego fachowca do zabudowy tarasu, chodzi o prace w drewnie generalnie - mial ktos do czynienia z panem od miksoreta p.G.Kurpik ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 03.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ucichło tutaj troszeczkę ale wiadomo... długi weekend , majówka......... znacie może jakiegoś solidnego i niedrogiego stolarza, do zrobienia stopni na schodach, podłóg i parapetów???? Pomóżcie co do schodow to polecam p.Kutak z Konwaliowej 83, co prawda pare latek temu robil cale schody ale efekt jest do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 03.05.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Majówka majówką a my właśnie wczoraj mieliśmy zacząc. Niestety pierwsze prace a już klops! Koparkowy który był umówiony na ściąganie humusu był nieosiągalny pod telefonem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ewazak3 Nic tak nie wkurza jak nierzetelni Fachowcy, miałam kontakt z kilkoma takimi, naprawdę można zdrowie stracić ... Cóż...cierpliwości życzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 03.05.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Majówka majówką a my właśnie wczoraj mieliśmy zacząc. Niestety pierwsze prace a już klops! Koparkowy który był umówiony na ściąganie humusu był nieosiągalny pod telefonem:/ wspolczuje takie lekcewaznie ludzi doprowadza mnie do nerwicy!! pozostaje poszukac innego .... moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.05.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Mam pytanie dotyczące ceny cementu - aktualnej oczywiście , bo ta sprzed 3 dni jest już do bani ... Szału można dostać !!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWOMIRD 03.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 aktualna cena z ostatniego kwietnia to 400zła ja jeszcze płaciłem 380zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.05.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Mam ... kupiłam dziś 4 tony cementu po 380 zł. .. Podobno mam się cieszyć, bo za chwilę będzie podwyżka o 25 % !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts