monikach 01.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Możecie polecic jakiegoś dobrego fachowca od dachu? Kładziemy blachodachówkę. Nasz z powodu opóźniej przełozył nas na listopad/grudzień a cieśla wchodzic ma za ok 2 tygodnie i obawiam się że przez pogode szlag trafi to co zrobi:/ ewazak3 pytałam naszego ...niestety w tym roku nie da rady ... Ja natomiast szukam murarzy do wyciągnięcia poddasza, bo moi szanowni panowie mimo wcześniejszych 200% zapewnień na budowę znowu nie weszli ...może w przyszłym tyg.!!!!!!!!!!!! ...mam ich już dość! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 02.10.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Możecie polecic jakiegoś dobrego fachowca od dachu? Kładziemy blachodachówkę. Nasz z powodu opóźniej przełozył nas na listopad/grudzień a cieśla wchodzic ma za ok 2 tygodnie i obawiam się że przez pogode szlag trafi to co zrobi:/ ewazak3 pytałam naszego ...niestety w tym roku nie da rady ... Ja natomiast szukam murarzy do wyciągnięcia poddasza, bo moi szanowni panowie mimo wcześniejszych 200% zapewnień na budowę znowu nie weszli ...może w przyszłym tyg.!!!!!!!!!!!! ...mam ich już dość! ... Dzięki że pytałś. A co do murarzy to moi są tacy sami jak Twoi, więc ich nie polece:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 03.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witajcie:) mam do odsprzedania ok 100szt akermana 20 po 2,80zł i ok 500szt maxów po 3,40zł. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę o kontakt na maila. pozdrawiam ewazak3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 04.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam Dawno mnie nie było, ale u nas jeszcze nic się nie dzieje, no prawie nic, wiec nie miałam o czym pisać. Dostaliśmy warunki zabudowy, wiec juz jeden papierek jest, mam nadzieje że w tym miesiącu sfinalizujemy zakup dzialki i bedę mogła dalej działać z papierologią. A i zmieniamy projekt domu bo byliśmy zobaczyć na żywo jak wygląda ten domek i to nie było to. Zdecydowalismy sie na projekt indywidualny, a że dostaliśmy namiary na niedrogiego architekta od sympatycznej forumowiczki to mam nadzieje że finansowo sie nie zrujnujemy. Pa-ma niesmiało jeszcze raz prosze o namiary na ekipę, chyba ze z jakiegos powodu nie bedą mogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 04.10.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 witam proszę o namiary na kogos z uprawnieniami do zrobienia projektu doprowadzenia wody do działki {ok100 m}( nie wiem jak sie to nazywa fachowo).prosze napiszcie też ile płaciliście za coś takiego... z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 04.10.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 WitamZ wodą spróbuj Paweł Wolfram tel.502069443 pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartiJotes 10.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam, pomożcie!!! wlaśnie mąż rozmawiał z ekipą budowlaną, która ma czas zrobić fundamenty w tym roku, wstępnie wycenili fundamenty na około 20 tys. za samą robociznę , czy to nie za dużo??? Dom ma 180 m Doradzcie, czy brać tą ekipę, czy szukać dalej, chociaż to szukanie jest bardzo trudne, bo ekipy nie mają wolnych terminów. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 10.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ... wstępnie wycenili fundamenty na około 20 tys. za samą robociznę , ... :o :o :o :o :o o jacież przepraszam troche chyba poszaleli my za wymurowanie całego domu płacimy 25tys.zł tyle że dogadywaliśmy się z ekipą w lutym i teraz na pewno wołają więcej ale qoorna nie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartiJotes 10.10.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No własnie mnie tez trochę zszkowała ta cena, ale może tyle to dzis kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 10.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 WitamJa za wymurowanie całej piwnicy 110m -23 tyś.Ustalałem we wrześniu. pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 11.10.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witam po dłuższej przerwie ... Informacja dla budujących z ok. Częstochowy - mam do sprzedania dowolną ilość POROTHERMU 25 P+W klasa 15 prod. Wienerberger Polska - cena brutto wraz z transportem ... 6,98zł /szt. !!! (czyli 35% taniej niż w oficjalnym cenniku - oferta tylko w październiku) Cennik Wienerbergera - http://www.wienerberger.pl/ Więcej informacji pod numerem tel. 602-731-896 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 15.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam Pa-ma niesmiało jeszcze raz prosze o namiary na ekipę, chyba ze z jakiegos powodu nie bedą mogli. info poszło na priv pozdrawiam i zyczę powodzonka A ja się krótko pochwalę - wybrałem papę - wierzchniego krycia - bo była tania 49,98/ rolkę 15 m2 (castorama) -to tylko zabezpieczania na zimę a na wierz i tak przyjdą dachówki - mam nadzieję pozdr P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 16.10.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 witam, poszukuje pilnie sprawdzonej ekipy do tynkow mechanicznych z okolicy. bede wdzieczny za kazde info. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 19.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 znalazl sie i pan od tynkow metoda maszynowa - p. T.Rogacz robiacy rowniez wylewki maszynowo. efekt za pare ladnych tygodni.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 19.10.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Giz - bardzo proszę o opis efektów pracy tych panów i kontakt do ekipy. Planuję tynki na wiosnę i szukam już namiarów, cen ... z góry dzięki Jeśli o mnie chodzi tpo dzisiaj podłączyli mi PRĄD!!!!!!!!!! dotychczas cała budowa odbywała się dzieki uprzejmości sąsiada (150 m kabli - przedłużaczy ) ale odbyło się bez problemu i było to o wiele tańsze niż agregat! Nareszcie mogę sobie zaświecić żarówkę - może to głupie - ale radochy mam sporo pozdr P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 19.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 gratki dla sąsiada :brawo: a tu masz namiar na Tomka ROGACZA: 605 698 902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 23.10.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Macie jakieś namiary na dźwig który rozładowałby krokwie? Będę wdzięczna za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 23.10.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Macie jakieś namiary na dźwig który rozładowałby krokwie? Będę wdzięczna za pomoc:) przyjechała ciężarówka, wykiprowała wszystko na placu a potem to czterech chłopa i do dzieła - trzeba poukładać bo się powypacza i będzie lipa. do wyładunku nie trzeba dźwigu tylko trochę rozumu przy załadunku auta coby potem to zgrabnie wykiprować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 23.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 u nas więźba z tartaku była przywieziona autem z HDS więc rozładowali ją sami i ładnie ułożyli, inny sposób to ten opisany przez Tomma, lub zamiast dźwigu koparko - ładowarka z widłami (takim traktorkiem spokojnie da radę rozładować ...życzę powodzonkaP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 25.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 WitamHDS - 602 529 630Dźwig-601 737 011 pozdrawiam Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts