JP68 07.03.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 szukam ekipy na stan surowy .Częstochowa. możecie kogoś solidnego polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 08.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Petronelli, i jak tam okna od Jezierskiego - czy efekt wart jest ceny mam nadzieję, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 10.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Petronelli, i jak tam okna od Jezierskiego - czy efekt wart jest ceny mam nadzieję, że tak okna wyglądają super i są warte swojej ceny na pewno! okleina bardzo ładna i kolorystycznie super pasuje do bramy z Hormana , znajomy który sie zna na oknach mówił , że sa dobrze uszczelnione miedzy szybami , gdzie wpuszcza się gaz bo nie maja zaworków , które są w innych oknach, aby ten gaz uzupełniać po jakimś czasie , jest też duża możliwość regulacji na skrzydłach ,aby dobrze skrzydło ustawić , ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni , jeżleli ktoś chciałby zobaczyc na żywo to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 11.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 cieszę się, że jesteście zadowoleni z tych okien. Są droższe niż inne firmy, ale z drugiej strony każdemu przecież zależy, żeby kupić coś naprawdę dobrego. My rozważaliśmy jeszcze Oknoplast, ale różnica w cenie nie jest powalająca, a Jezierski jakoś lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.03.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witajcie!Wy tu o oknach, wentylacji, a ja w zupełnie innej sprawie do Was zawitałam. Pilnie potrzebuję transportu z Częstochowy w kierunku na Warszawę. Może znacie kogoś, kto jedzie po coś do stolicy i mógłby nam przewieźć 10-12 palet pustaków stropowych Ackerman. Oczywiście pokryjemy koszty takiego kursu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 12.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witajcie! Wy tu o oknach, wentylacji, a ja w zupełnie innej sprawie do Was zawitałam. Pilnie potrzebuję transportu z Częstochowy w kierunku na Warszawę. Może znacie kogoś, kto jedzie po coś do stolicy i mógłby nam przewieźć 10-12 palet pustaków stropowych Ackerman. Oczywiście pokryjemy koszty takiego kursu. Pozdrawiam spróbuj tu: Opara Zbigniew 601567933 gość ma przynajmniej 3 auta z hds`em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 12.03.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 witammozecie mi podac jakis namiar na kogos od wylewek mixokretem oraz ile placiliscie od m2 pzdr. jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Tomm1927 ślicznie dziękuję za namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 15.03.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 czy ktoś z Was ma/będzie miał odkurzacz centralny? Możecie polecic jakąś firme która zajmuje się instalacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maigo 16.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam, mam do sprzedania ok 100szt. maxa kozłowickiego 288x188 cena 2zł/szt., odbiór własnym transportem z Wierzchowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 18.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam, kto wie gdzie w okolicy można kupić tanio duże ilości kory, najlepiej luzem ?Ale tania workowana też będzie dobra. Na allegro pełno ofert ale żadna z naszego województwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 19.03.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 czy ktoś z Was ma/będzie miał odkurzacz centralny? Możecie polecic jakąś firme która zajmuje się instalacją? z tego co wiem to Color System się tym też zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 21.03.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam wszystkich budujących w Czestochowie i okolicach W czerwcu ruszam ze sporą rozbudową budynku. Jak na razie największy problem mam ze znalezieniem speca od schodów (samonośne, ażurowe). Jak na razie wstępnie kontaktowałem się z: - Bogunia (Potok Złoty). - Drew-Slaw (Siedlec), - Kutak (Cz-wa). Generalnie ceny schodów przyprawiają o lekki zawrót głowy. Jestem ciekaw opinii na temat powyższych firm (lub innych z Cz-wy lub okolic). Pozdrawiam - ZUZEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 22.03.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego, w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurczę najlepszego. http://images33.fotosik.pl/188/a50f1fd0958c17aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Moi drodzy, czy możecie polecić mi kogoś do układania kafelków? Będę baaardzo wdzięczna za namiar do kogoś z kogo byliście zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 02.04.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Poszukuję specjalisty , który zrobi instalacje elektryki, telewizji ,internetu , mozecie kogoś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 03.04.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Poszukuję specjalisty , który zrobi instalacje elektryki, telewizji ,internetu , mozecie kogoś polecić?? spróbój pogadać w "Dipolu" na Sikorskiego. Moi drodzy, czy możecie polecić mi kogoś do układania kafelków? Będę baaardzo wdzięczna za namiar do kogoś z kogo byliście zadowoleni. 504131788 - Łukasz Grzyb - widziałem jak robi i szczerze mogę go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 03.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam wszystkich budujących w Czestochowie i okolicach W czerwcu ruszam ze sporą rozbudową budynku. Jak na razie największy problem mam ze znalezieniem speca od schodów (samonośne, ażurowe). Jak na razie wstępnie kontaktowałem się z: - Bogunia (Potok Złoty). - Drew-Slaw (Siedlec), - Kutak (Cz-wa). Generalnie ceny schodów przyprawiają o lekki zawrót głowy. Jestem ciekaw opinii na temat powyższych firm (lub innych z Cz-wy lub okolic). Pozdrawiam - ZUZEK. Podciągam pytanie. Bedę wdzięczny za opinie na temat firm lub namiary na dobrych stolarzy. Pozdrawiam - ZUZEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia111 10.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 witaj miałam ten sam problem ażurowe proste schody w jednej firmie zrobili kosztorys na 20 000 zł a w drugiej o 70% mniej na ul. Wielkoborskiej57A. w dodatku z polecenia od osoby która jest bardzo zadowolona, myślę że powinno być dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts