Sel 27.04.2008 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Budowa domu modelowego !! Galeria zdjęć i inne na naszych stronach !!Zachęcam do budowania domu z pianobetonu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 27.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 polecam cement w dobrej(390pln za tonę) cenie -nowy skład materiałów budowlanych "unicem" ul. Warszawska 190 tel. 514 275 115 -------------------------------------------------------------------------- stemple sprzedam ok 300 szt. proszę pisać na priv Czy to jest ten cement mieszany z popiolami w Gidlach? O tym slyszalem, ze ponoc nie bardzo wiaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 28.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Planuję zalewać ławy fundamentowe w przyszłym tygodniu. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi betoniarnie z przystępnymi cenami z których sami korzystaliście. Ja po krótkiej weryfikacji i kilku telefonom upewniłem się, że najtańszy jest Dyckerhof (B-20 - 315 zł msześć) ale problem jest w tym ,że oni dowożą beton tylko z rana ponieważ po południu obsługują budowę Galerii na Warcie.A ja potrzebuję na popołudnie, gdyż z uwagi na wody gruntowe w tym samym dniu chcę kopać i zalewać.Podajcie jakieś namiary na niedrogi beton w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 29.04.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Taniej nie kupisz. Ja placilem 1,5 tygodnia temu w Dyckerhoffie 300 zl. Teraz widze, ze idzie w gore. 325 bylo u Winieckiego, a jak jest teraz nie wiem. Wlodar kosmos 340 zl. Jesli nie bierzesz z pompa (na lawy zwykle nie potrzeba) to spokojnie powinni Ci zejsc jeszcze z ceny. Z betoniarni, do ktorych dzwonilem to w miare byla cena w Czesto-Bet (Bór) - 315, do Gorazdze nie udalo mi sie dodzwonic. Zaczyna sie cenowy zawrot glowy, z tego co zauwazylem stal tez poszla w gore w ciagu 2 tygodni o 300 zl :/ Na cale szczescie juz nie bedzie mi wiecej potrzebne uffff .... PS. Sprzedam ~400 szt. cegly pelnej i ~60 szt. ackermana 20 cm. Transport we wlasnym zakresie. Odbior Biala k. Cz-wy. Jak cos piszcie na priva. Byc moze bede mial stemple 290 szt. ale to juz ktos sie dopytywal wiec nie wiem czy potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 29.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 My też braliśmy z dyckerhoff B15 i B20 tyle tylko że bez faktury i płaciliśmy 265 zł. Tyle tylko że oni mogą właśnie tylko rano. Ale polecam bo jedyni z którymi dało się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 29.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dziękuję bardzo za informacje, chyba zdecyduję się na Wineckiego tam koszt z pompą to 340 za B25 i mogą przywieźc do 17.00. Niestety beza pompy u mnie nieda rady.Większość osób mówi, że wystarczy B20 na fundamenty a ja jednak ( chyba ) wezmę B25 z uwagi na nieciekawe warunki gruntowe ( będę spał spokojniej )pozdrawiam w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 29.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 polecam betoniarnie z Lublinica b-20 za 265 netto z pompą http://www.hoger.pl/12.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 29.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 hmm a jak u nich z dowozem? Powyzej 20km zawsze licza wiecej :/ Cena tez na poziomie Cz-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 30.04.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 [quote=Ziemianie ]hmm a jak u nich z dowozem? Powyzej 20km zawsze licza wiecej :/ Cena tez na poziomie Cz-wy. przy zamówieniu 21 m nic nie płaciłem za transport i za pompę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 01.05.2008 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Dzięki za info , zadzwonię do Hoger-a pozdrawiam, w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 02.05.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witam Planuję również częściowo ogrodzić działkę. Ze względu na fundusze planuję ogrodzenie betonowe ( z boku działki a od frontu drewno). Czy ktoś mógłby polecić firmę z Częstochowy lub okolic, która wykonuję jakieś "ładne" betonowe wzory. Z góry dziękuję. Aha dzwoniłem do betoniarni Hoger ale po uwzględnieniu dojazdu wychodzi na to samo co u Wineckiego pozdrawiam w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sel 03.05.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Betonowe ogrodzenia Wolański Andrzej Korkowa ale ile to nie pamiętam 200m od ul.Bór po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 03.05.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Kiedy my grodzilismy dobre wzory i ceny mieli w Lipiu i w Krasicach "akpil" czy jakoś podobnie. Najlepsze ceny mieli w Widzowie za to wzorów mało i średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 wprawdzie dla Was - mówię o Częstochowie - to może być trochę daleko ale może akurat się skusicie duży wybór wzorów i to całkiem całkiem i bardzo przystępne ceny mają w Betoniarni w miejscowości Siedliszowice koło Pradeł nie pomnę telefonu ale jak wrzucicie w googlu betoniarnia Siedliszowice to znajdziecie robią dużo więc można liczyć na szybką realizację zamówienia a z innej beczułki może ktoś ma do sprzedania garaż po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edith 03.05.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Jeszcze raz prosze o namiary na ekipy dociepleniowe, podzielcie się informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 04.05.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 wykończeniówka- Jacek Bekus 601 492 669 pzdr. Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 04.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jeśli macie namiary na sprawdzonych projektantów wnętrz poproszę o namiary. W grę także wchodzą zdolne firmy z polotem i fantazja nie koniecznie przy wycenie prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 a ja szukam ziemi, jeśli ktoś ma na zbyciu chętnie skorzystam muszę podsypać działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 05.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jeśli macie namiary na sprawdzonych projektantów wnętrz poproszę o namiary. W grę także wchodzą zdolne firmy z polotem i fantazja nie koniecznie przy wycenie prac http://www.wamhouse.pl/ super współpraca , fajny projekt uwzględniajacy nasze potrzeby i spełniajacy oczekiwania , całość robiona przez internet i bez żadnych zastrzeżeń , kontakt przez skype i mail , telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 05.05.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 witam powiedzcie proszę czy macie namiary na sprawdzone ekipy dachowe, mam na myśli cieślę i tych od krycia? proszę podrzućcie jakies namiary bo nasz cieśla właśnie oświadczył, że jedzie na Wyspy i w końcu godziwie zarobi swoją droga - powodzenia tak jakby w Polsce ceny robocizny były niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts