adam_cz-wa 02.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Pewnie pogoda trzyma inwestorów na własnych budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 03.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 szukam hurtowni okolice Kłobucka i Częstochowy która handluje klińcem/kamień pod kostkę granitową/pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonka 10.06.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 i ja sie dolaczam do wesołej gromadki budujących. budujemy w kamyku dom z projektow muratora c14- szeroki. wlasnie jestesmy na etapie szukania hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 11.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 witam Czy ktoś z Was zna lub ma aktualny namiar na P. Jędrysika fachowca od przydomowych oczyszczalni ścieków?Ewentualnie na kogoś sprawdzonego w/w sprawie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 14.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 i ja sie dolaczam do wesołej gromadki budujących. budujemy w kamyku dom z projektow muratora c14- szeroki. wlasnie jestesmy na etapie szukania hydraulika Pozdrawiam sąsiadkę zza miedzy Budujemy w Białej - jadąc od Kamyka będzie jakieś 2000m ... Poszukujemy sprawdzonego elektryka - jakieś propozycje ??? Co do hydraulika mam sprawdzonego i godnego polecenia - p. Rafał Kamiński. Po szczegóły zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 15.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witam czy wiecie gdzie mozna najtaniej kupic pustak max w cz-wie? poszukuje rowniez solidnej i taniej firmy na podlaczenie wody do budynku. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 15.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Hej nie wiem czy cie to zainteresuje ale my w miarę tanio kupiliśmy w cegielni kolo Częstochowy. to jest cegielnia Brzeziny... Kupowaliśmy bez faktury i wyszło naprawdę tanio tylko teraz nie jestem w stanie ci napisać ile za sztukę bo nie ma męża a to on sie tym zajmował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 15.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 bardzo prosze o namiar tej cegielni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 17.06.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ta cegielnia jest jak sie jedzie w kierunku Brzeziny Nowe. Jak pojedziesz od strony czwy to jest na początku Brzezin skrzyzowanie w lewo i tam trzeba skręcić. to jest Klekot Grzegorztel. 502256422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 18.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Mam do sprzedania drut 6 w kręgach w cenie 2800 zł tona , wiadomośc prv lub tel 602-518-760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alek Z 18.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam szanownych inwestorow z Czestochowy i okolicSzukam sredniego i drobnego gruzu betonowego pod plyte fundamentowa.Moze ktos ma albo wie, gdzie jest taki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 20.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam Dzieki za namiary na Cegielnie!! Bede na dniach zamawial strop Teriva(belki, pustaki, beton), nie wiecie gdzie jest tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 20.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Nie ma za co.. A przydała się chociaż A tak wogóle to gdzie się dokładnie budujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.06.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam szanownych inwestorow z Czestochowy i okolic Szukam sredniego i drobnego gruzu betonowego pod plyte fundamentowa. Moze ktos ma albo wie, gdzie jest taki? Pozdrawiam Jak na ironię gruz spędza mi sen z powiek ...mamy go od groma i jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 monikach a gdzie ten gruz i za ile też by mi się ciut na utwardzenie zjazdu przydało nie można pozwolić żeby ktoś cierpiał na bezzsenność z powodu takiego głupstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 20.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 z tym gruzem jak w Cze-wie to i ja może pomógłbym w bezsenności, droga do utwardzenia u nas dłuuuga, (na Sabinowie)jeśli wystarczy dla wszystkich, to gdzie go masz??P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 21.06.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 witam cegielnia sie przydala, choc kupilem troche taniej, na allegro sa maxy z Kozlowic po 3.08/szt to sa maxy 25cm, takie jakie mi akurat potrzeba. tylko trzeba zamowic pelen sklad, tj. 18 palet po 144 sztuki kazda. buduje sie na Blesznie, na samym koncu w strone katowic dalej poszukuje fachowcow od stropu( beton, belki i pustaki) Teriva. chodzi mi o to zeby wpadl gosc na budowe i wymierzyl wszystko i przywiozl na plac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witam Ten gruz jest niestety dość daleko od Cz-wy , Zawady (kier. Działoszyn)...jeśli to komuś coś mówi Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 21.06.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 WITAM chcialem zapytac czy buduje ktos z Was domek: dom w szafirkach z ARCHON+ ??http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41ad974cefa4a POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alek Z 22.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dzięki za ofertę, zdobyłem w Częstochowie. Transport mnie sporo kosztował, bo to 3 ciężarówki wiozłem..., a jedną ładowała koparko-ładowarka, jedną w połowie ładowaliśmy ręcznie we trzech - właściciel gruzu, żeby go już nie mieć na podwórzu, przyszły właściciel, żeby go mieć w wykopie oraz kierowca ciężarówki - dla kondycji oraz żeby trochę pomóc, jedną i pół ładowali suwnicą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts