Giz 07.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 witam, nie spotkal sie ktos z forumowiczow z producentem profili aluminiowych ktore sa wykorzystywane do ramek/moskitier okiennych?majac profil mozna samemu to latwo zrobic. wykonawcy maja ceny od 20-50pln za metr bierzacy profilu... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Poratujcie dobrym tynkarzem (tynki cement.-wapienne)...mój ma poważne problemy rodzinne i nie wie kiedy i czy w ogóle wejdzie a na kiedy go potrzebujesz?? i ile metrów to zapytam się swoich czy mogą... Mieliśmy tynkować w lipcu ...teraz musimy zmienić kolejność prac - podłogówka i wylewki, a potem tynki, ale najpóźniej we wrześniu, bo w kolejce stoją następni wykonawcy Petronelli czy Ty jesteś już po tynkowaniu?? Nie wiem jak długo trwa taka "impreza" i stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 08.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Poratujcie dobrym tynkarzem (tynki cement.-wapienne)...mój ma poważne problemy rodzinne i nie wie kiedy i czy w ogóle wejdzie a na kiedy go potrzebujesz?? i ile metrów to zapytam się swoich czy mogą... Mieliśmy tynkować w lipcu ...teraz musimy zmienić kolejność prac - podłogówka i wylewki, a potem tynki, ale najpóźniej we wrześniu, bo w kolejce stoją następni wykonawcy Petronelli czy Ty jesteś już po tynkowaniu?? Nie wiem jak długo trwa taka "impreza" i stąd moje pytanie u mnie 600m2 tynku robionego ręcznie w trzech mają robić 3 tygodnie , zrobili 3 pokoje i wyszły super!! nie pala (pomocnik pali ) nie piją, nawet jeść nie chca , smiał sie jeden z nich o swoim koledze , tylko pracuję rzetelenie i uczciwie , nie tanio bo 16 zł ale nie da sie pogodzić wszystkich atutów z niską ceną , jestem z nich bardzo zadowolony super chłopaki i robią wiele robót ocieplać tez mi beda i jeszcze moze cała wykończeniókę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Petronelli ci Twoi fachmani to gatunek na wymarciu Z tego co piszesz, to szybko ich nie wypuścisz? ...daj cynk kiedy znajdą wolną chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 11.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Petronelli ci Twoi fachmani to gatunek na wymarciu nie spotkałem takich już dawno Petronelli Z tego co piszesz, to szybko ich nie wypuścisz? ...daj cynk kiedy znajdą wolną chwilę u mnie będa do końca pierwszego tygodnia września później idą na inne roboty i przychodzą do mnie w styczniu na całą wykończeniówkę , a od marca znowu mają już jakąś robotę także z czasem u nich kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.08.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 u mnie będa do końca pierwszego tygodnia września później idą na inne roboty i przychodzą do mnie w styczniu na całą wykończeniówkę , a od marca znowu mają już jakąś robotę także z czasem u nich kiepsko No szkoda, że nic z tego nie wyjdzie ... w takim razie szukam dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 12.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 CO SĄDZICIE O TAKICH CENACH ROBOCIZNY ? ŁAWY 30ZŁ MB FUNDAMENTY 30ZŁ M2 STROP ACKERMAN 32ZŁ M2 SCHODY 60ZŁ STOPIEŃ KOMINY KLINKIER 140ZŁ M2 OCZYWIŚCIE NA DZIEŃ DZISIEJSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 13.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 czy kopał ktoś z Was studnię?? może macie jakieś namiary na kogoś kto zna się na rzeczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 13.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 czy kopał ktoś z Was studnię?? może macie jakieś namiary na kogoś kto zna się na rzeczy?? kopać nie kopałem ale przyjechali i wywiercili jak jesteś zainteresowany to Ci dam namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 13.08.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kopać nie kopałem ale przyjechali i wywiercili jak jesteś zainteresowany to Ci dam namiar chętnie skorzystam , i coś o cenie może tez napisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 13.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kopać nie kopałem ale przyjechali i wywiercili jak jesteś zainteresowany to Ci dam namiar chętnie skorzystam , i coś o cenie może tez napisz?? to jest NPG - Nowe Przedsiębiorstwo Geologiczne ul. Krótka (tam gdzie są bramy Horman) gość nazywa się Ireneusz Łukaczewski (czy jakoś tak) - kurde posiałem gdzieś nr do niego. cenowo w czerwcu 2007r. to było 250 pln od metra wiercenia (razem z rurą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 19.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 witamczy ktoś z inwestorów porównywał ceny okien w naszym mieście?Jeśli tak to proszę o wnioski:)Co sądzicie o firmie oknoplast z Kilińskiego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 20.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam,ja porownywałem z pvc tylko Jezierskiego (z tego co sie naczytałem to sa lepsze od Okonoplastu) i tak w firmie matpol (ul. Waszyngtona) maja taniej niz w panelus (ul. Kiedrzynska).Czekam również na wycene z Avente (ul. Krótka)- bardzo dobre okna, wczesniej intersowalem sie takze drewnianymi ale sa drozsze o jakieś minimum 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 20.08.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam Mam zamiar kupić wełnę mineralna Rockwool , szukam chętnych osób którzy chcieliby tez nabyć wełnę ,aby móc zakupić ja w grupie i wynegocjowac większe rabaty, mam sprawdzone miejsce gdzie to można kupić , do przedstawienia tej propozycji skierował mnie poniższy artykuł: "Polskim użytkownikom sieci nie wystarczają juz niższe ceny, jakie oferują sklepy internetowe. Ich najnowszym pomysłem jest kupowanie grupowe większej ilości towaru, co pozwala na wytargowanie nawet o 30 proc. niższych cen - czytamy w "Dzienniku". Kupując w grupie można wynegocjować cenę niższą od kilku do kilkudziesięciu procent. Obniżka zależy od ilości osób które kupują i produktu. Wystarczy zgłosić chęć nabycia towaru, podać maksymalna cenę, za jaką jesteśmy skłonni go kupić i poszukać osób, które chcą zrobić to samo. Sprzedawcy są w stanie obniżyć cenę, aby więcej sprzedać. Takich platform, gdzie kupujący się z sobą kontaktują, jest w Polsce coraz więcej, a korzysta z nich juz kilkadziesiąt tysięcy osób. Na portalach zakupów grupowych internauci negocjują ceny elektroniki, narzędzi i materiałów budowlanych czy mieszkań, a także produktów i usług niedostępnych na polskim rynku. Największą popularnością cieszą się samochody, sprzęt RTV i komputery." Jeżeli sa chętne osoby to proszę o kontakt, można to też rozwinąć na inne materiały budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 26.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam! Ile placiliscie elektrykowi od punktu? I jak z faktura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 26.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 [quote=Ziemianie ]Witam! Ile placiliscie elektrykowi od punktu? I jak z faktura? 55zł brutto z fakturą i materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 27.08.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A mozesz dac namiar na tego elektryka i skad on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 28.08.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 [quote=Ziemianie ]A mozesz dac namiar na tego elektryka i skad on jest? Andrzej Rokosa , telefonu nie mam musiałbys w ksiazce telefonicznej poszukać , moge go polecić bo zna sie na instalacjach w domkach jednorodzinnych i podpowiada jak lepiej zrobić daną rzecz ,rzetelny i uczciwy , mieszka we Wręczycy jadąc od Częstochowy w prawo na światłach we Wręczycy i od świateł około 800 metrów po lewej stronie ma dom przy wjeździe na ulice Długą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaandriu 28.08.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witamy wszystkich! Bardzo sie cieszymy , ze jest takie forum z którego można się tak dużo dowiedzieć .My ruszamy z budowa dopiero na wiosne, w tym roku zalalismy fundamenty i teraz w pażdzierniku chcemy zrobic punkt zerowy.Nasz domek powstanie w Kłobucku .Teraz napewno będziemy tutaj czesto zaglądać pozdrawiamy wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.08.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witamy wszystkich! Bardzo sie cieszymy , ze jest takie forum z którego można się tak dużo dowiedzieć .My ruszamy z budowa dopiero na wiosne, w tym roku zalalismy fundamenty i teraz w pażdzierniku chcemy zrobic punkt zerowy.Nasz domek powstanie w Kłobucku .Teraz napewno będziemy tutaj czesto zaglądać pozdrawiamy wszystkich forumowiczów Witam Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts