Rincewind 03.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Pytanie jak w temacie. Macie namiar na sprzedawców drewna do kominka. Fajnie by było jakby było sezonowane i połupane ale może być również nie łupane. Wiem że jest punkt na Rocha ale nie chce im się wieźć pod Częstochowę - kierunek Blachownia i nie chcą opuścić za własny transport[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 11.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 czy ktoś z forowiczów zainteresowany jest wspólnym zakupem okien firmy jezierski lub bramy garazowej firmy hormann w celu uzyskania lepszych rabatów sprawa aktualna do 15.09.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 14.09.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 WitamMoże mi ktoś polecić osobę lub firmę od schodów (ile was kosztowały schody ? )- ja mam schody betonowe, zabiegowe pzdr. Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2katarzyna 16.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Mam nadwyżkę styropianu POLSTYR EPS – 70 -040 FASADA frezowany. Grubość 12 cm, 18 oryginalnie zapakowanych paczek + kilka pojedynczych sztuk po budowie. Łącznie 5.5m3, wystarczy na 45m2.Sprzedam w całości niedrogo. Do odbioru w Lublińcu. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=437599910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalbe 19.09.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witajcie,Wpadłem tu przed rokiem. Wtedy były plany. Teraz czekam na cieślę, aby zrobił więźbę. Mogę polecić dobrą ekipę do murowania. Byłem z nich zadowolony. Mam też do sprzedania ok. 80-100 kg (musiałbym zważyć) walcówki fi6 w kręgu. Do przewiezienia osóbówką. Na pewno dam jakąś dobrą cenę, bo mnie już potrzebna nie będzie. A stal, jak wiadomo tylko drożeje. Czy ktoś z Was miał doświadczenia z firmą Fenster sprzedającą okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 20.09.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ja mialem ... nieprzyjemne Nakleili mi 2 swoje reklamy na slupku ogrodzeniowym, tak, ze nie moge ich usunac - a nie usmiecha mi sie kupowac srodkow do usuwania naklejek. Efekt? Nigdy u nich nic nie kupie i od razu odradzam. Widac jakie maja poszanowanie do wlasnosci potencjalnego klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qstemp 21.09.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Na wiosnę planuję budowę domu w Częstochowie - ponieważ od 12 lat nie mieszkam na stałe w Czwie nie jestem specjalnie zorientowany w rynku mat. bud. Planuję kupić jesienią porotherm 25 /lub maxy/ jeszcze się nie zdecydowałem, bloczki betonowe. Jakie sklepy polecacie, gdxie najkorzystniej zamawiać beton, dachówkę, drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 21.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Proponuje cofnąć się kilka stron wstecz i notować namiary. Następny krok to obdzwonienie wszystkich i porównanie cen i warunków. Ceny się zmieniają i to że któryś skald był kiedyś najtańszy nie musi wcale oznaczać że dziś jest podobnie.Moja rada dużo czytaj i pytaj ludzi z doświadczeniem:)powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qstemp 21.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Och ten brak czasu.. i chęć jego zaoszczędzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 30.09.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 słuchajcie, czy ktoś ma może namiary na rozsądnego projektanta wnętrz ? Byłabym wdzięczna gdyby ktoś mógł polecić jakiegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 01.10.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 słuchajcie, czy ktoś ma może namiary na rozsądnego projektanta wnętrz ? Byłabym wdzięczna gdyby ktoś mógł polecić jakiegoś ... również jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 09.10.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 czy szanowni inwestorzy z naszego regionu mają jakieś doświadczenia w temacie:rekuperator i gwc ?Może ktoś z Was może polecić sprawdzoną firmę zajmującą się montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 09.10.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Podrzucie prosze namiary na piach do fundamentów za rozsądna cenę. Będę potrzebował tego troszkę, więc cena jest istotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 12.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witam!Może ktoś orientuje się jaki jest koszt projektu wod-kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 14.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 czy szanowni inwestorzy z naszego regionu mają jakieś doświadczenia w temacie: rekuperator i gwc ? Może ktoś z Was może polecić sprawdzoną firmę zajmującą się montażem. COLOR SYSTEM Grzegorz Pizon 602188466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 14.10.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam,jesli chodzi o rekuperację to również polecam p.Grzegorza z Color System, natomiast za wod-kan -projket płąciłem jakieś 700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 14.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 witam, właśnie skończyliśmy dach. Dzięki serdeczne za namiary na p.Mariusza Galę - naprawdę porządny dekarz - po naszych doświadczeniach z murarzami miło było spotkać kogoś mającego pojęcie o tym co robi Co do reku też będzie nam to robił p.Pizon - co prawda dopiero w listopadzie, ale na pewno podzielimy się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 15.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 również polecam Color-System , u mnie reku chodzi od wczoraj tel. do pana Grzegorza 602 188 466 pzdr.jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 17.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 witam, właśnie skończyliśmy dach. Dzięki serdeczne za namiary na p.Mariusza Galę - naprawdę porządny dekarz - po naszych doświadczeniach z murarzami miło było spotkać kogoś mającego pojęcie o tym co robi Co do reku też będzie nam to robił p.Pizon - co prawda dopiero w listopadzie, ale na pewno podzielimy się wrażeniami cieszę się że możemy sobie podsyłać wykonawców i wszyscy są zadowoleni. u nas Galowie mają jeszcze drobne rzeczy do skończenia, reku będzie uruchomione mniej więcej za ok. tydzień. pozostało nam jeszcze wygipsować i pomalować salon, bo reszta już pomalowana, schody na górę, skończyć podłogi na górze (większość już zrobiona) i zrobić na dole (gabinet i salon) no i górna łazienka. tak czy owak to niezależnie od postępu prac wprowadzamy się na koniec października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 18.10.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Czy mógłby mi ktoś polecić hydraulika do rozprowadzania kanalizacji pod chudziakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts