jurasC2 19.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 u mnie robił wodę i kanalize oraz C.O. Paweł Wolfram ( w zasadzie to jego ludzie) i jestem z jego pracy zadowolony.tel. 502 069 443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 20.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 u nas Andzrej Sówka tel 602725018 - tez jesteśmy zadowoleni. Będzie jeszcze robił resztę instalacji Co i wod-can w budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 21.10.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam Co do schodów, to znajomi bardzo ładne (ale z konstrukcją, nie mieli wylewanych, betonowych) zamawiali w Sosnowcu (w TTW), dużo taniej niż w Częstochowie. A ja mam mega prośbę. Poratujcie:) Wystawiła mnie ekipa od dachu (bez komentarza, zwodzili mnie od sierpnia i przy okazji zniszczyli materiały) i teraz szukam kogoś na JUŻ do położenia gontu. 50-60m2, budynek gospodarczy, jest już odeskowane i opapowane. Jedyna solidna ekipa jaką znam, nie ma wolnych terminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 21.10.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Co do dekarzy zadzwon do Broniszewa do Tadeusza Krawczyka, namiar sprawdz na priv. Ile was kosztowalo rozprowadzenie wody, odplywow i gazu po budynku ok 120 m2? Robie rachunek sumienia i sie zastanawiam na ile tego sumienia wystarczy W jaki sposob liczyli wam hydraulicy za usluge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 21.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 witam,potrzebuje ciesli, na poczatek listopada, pilie prosze o kontaktdach 200m2 dwuspadowy, jedna lukarnia.pozdro bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 21.10.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 witampozostalo mi troche ackermanow "osiemnastek" 18 cm, ok 200 sztuk pare zalespionych kilka polowek. sprzedam.nie posiadam transportu.jak cos to na priv. pozdro bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 24.10.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witam (...) A ja mam mega prośbę. Poratujcie:) Wystawiła mnie ekipa od dachu (bez komentarza, zwodzili mnie od sierpnia i przy okazji zniszczyli materiały) i teraz szukam kogoś na JUŻ do położenia gontu. 50-60m2, budynek gospodarczy, jest już odeskowane i opapowane. Jedyna solidna ekipa jaką znam, nie ma wolnych terminów. U mnie robiła ekipa P. Cezarego Langnera - 602-748-202. Też gont (nie cieknie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaiprzemek 27.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witamy Forumowiczów!W przyszłym roku zaczynamy budowe naszego wymarzonego domku:) Jest to KOMETA z Dobrych Domow. Moze ktos z Was buduje wlasnie ten domek, lub spotkaliście sie z nim gdzieś w okolicach Częstochowy. Dziekujemy bardzo za wszelkie informacje.Pozdrawiamy. Marta i Przemek. http://dobredomy.pl/?id_project=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Konrad 31.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Pozostalo mi ok 700 szt. pustaka Thermopor Leier "30" i ok 300 szt. "25". Muraz ostro sie rypnął w obliczeniach a teraz mowi ze ja le kupiłem.Okolice Częstochowy, brak transportu. No i jeszcze paleta akermana "20" tez mi zostala.Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 10.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam, u nas natomiast, po zmianie koncepcji ścian działowych na poddaszu zostały 2 palety Ytonga 11,5. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, proszę o kontakt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 17.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Potrzebuję trochę łat i kontrłat pod dachówkę. Czy komuś z Was nie zostało. Z góry dziekuję za info. Częstopchowa + okoliceZaczeliśmy krycie. Oby tylko pogoda dopisała. pozdr. w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms73 19.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Szukam ekipy do stanu surowego na wiosnę 09. Przejrzałem całe forum i znalazłem tylko dwa kontakty - w tym jeden z nieaktualnym tel. Szukam kogoś z polecenia szanownych forumowiczów - nieduży dom, budowa w Cz-wie. Pozdrawiam Jacek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 27.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 u nas sciany stawiał niejaki Bażak i jego ekipa - nie polecam. Mury są proste ale kosztowało nas to sporo nerwów - panowie pytali o wszystko - ile strzemiączek w zbrojeniu, gdzie zbrojenie pod okno, na jakiej dł podeprzeć nadproże itp, itp Niekończąca się seria pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 27.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Macie może namiary na godną polecenia ekipę do posadzek z miksokretem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaiprzemek 28.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Drodzy Forumowicze:)prosimy o namiary na ekipy budowlane. Oczywiście tylko ludzi godnych polecenia, niestety mamy problem ze znalezieniem murarzy. Z góry dziękujemy za pomoc. MiP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 29.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Macie może namiary na godną polecenia ekipę do posadzek z miksokretem? Polecam Tomka Rogacza tel 605-698-902 , ma kilka ekip u mnie byli młode chłopaki bodajże z Nierady i jestem z nich bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 29.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Zostały mi po budowie następujące rzeczy: Dachówka Winerberger Koramic Kasztan Angoba Szlachetna Styropian Termoorganika Gold gr 15cm na zakładkę Styropian Termoorganika Gold Dach-Podłoga gr 5 cm Styropian Ekstrudowany Ursa gr 8cm Drut 6 w kręgu Ceny do uzgodnienia , wiadomość prv lub tel 602-518-760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 30.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dzięki za miksokreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 30.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Słuchajcie, robił ktoś może zestawienie kosztów wykończenia ścian ? Tzn, jak wychodzi porównanie cenowe tynków, gipsówek z płytą k-g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa-ma 01.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Cześć, ja robiłem tynki cem-wap wyk tradycyjnie na budowie (piach b. drobny, wapno, cem) i super ekipa = tynki glanz gładkie!!!w tym roku cena za metr z materiałem = ~18 pln/m2pozdrP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts