monikach 27.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jesli chodzi o jezierskiego to od tego na krótkiej lepsze ceny ma ten na Waszyngtona. Osobiscie polecam avante k=0,5. Pamietaj o jednym że okna o niskim k przeznaczone sa do domow z wentylacjią mechaniczną ( rekuperator). polecam wątek duzo o jezierskim avante i oknoplascie:) http://forum.muratordom.pl/okna-avante-czy-oknoplast,t118646-120.htm Jak się pospieszysz to zdążysz przed wprowadzeniem nowych cen. powodzenia właśnie znalazłam barteks31 może to Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 27.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 czy u kogoś przyłącze wod-kan wykonywała firma ANWOD Dariusza Siedanowskigo? proszę o opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielki dom 27.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Mam do Was prośbę, napiszcie gdzie w Częstochowie można kupić okna Jezierskiego, Salamander i Oknoplast. I druga sprawa poszukuje jeszcze namiary na kogos kto robi schody drewniane ( znam tylko Domańskiego ). Mieszkam za Radomskiem także nie wiem gdzie co dokładnie u was jest ( ale jak co to mama mape ) Salon Jezierski Częstochowa ul. Krótka 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 27.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 monikach, wyczatałam gdzieś że masz okna avante... gdzie je kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 monikach, wyczatałam gdzieś że masz okna avante... gdzie je kupiłaś? Okna mam z salonu na Krótkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 28.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 czy macie może namiar na sprawdzonego stolarza, który podjąłby się wykonania drzwi wewnętrznych wg. wzoru? Obawiam się stolarza pierwszego z brzegu, który twierdzi, że "się zrobi", bo efekt może być marny :/ Czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 29.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 monika, u nas robił wod-kan p.Sówka z ul. Królewskiej. Bardzo konkretny facet, mogę spokojnie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 29.01.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 podnoszę jeszcze raz temat tynków - jeżeli macie namiary na sprawdzoną ekipę od tynków cementowo-wapiennych to poratujcie, proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 29.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 u mnie schody robił pan Lewandowski tel. 502 355 653co do okien z profilem salamander to polecam P.P.H.U "GALI" KALETY42-660 Kalety, ul. Ks. Drozdka 31tel. +48 (34) 352 75 46tel./fax (034) 352 70 09 e-mail: [email protected] pzdr.jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 monika, u nas robił wod-kan p.Sówka z ul. Królewskiej. Bardzo konkretny facet, mogę spokojnie polecić to chyba nie do mnie, bo ja już mam porobione wod-kany zdaje się, że Monika1981 o te sprawy pytała a co z Wroną - dzwoniłaś do niego?? możecie polecieć kogoś do podłóg?? - płytkarzy, parkieciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faneuro 30.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 płytkarz 664473635 lub 506700574 polecam , robili u mnie 100 % pozytyw ojciec z synem ( p. Jacek ) wolno , ale cholernie dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 30.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 czy w częstochowie są wymagane projekty na wszystkie instalacje wewnątrz budynku? bo ja mam projekt indywidualne i właśnie otrzymałam pozwolenie na budowe bez tych instalacji? Jeżeli będę chciała zrobić instalacje wewnątrz budynku to bedę musiała znów wystąpic o pozwolenie na budowę? Pomóżcie bo ja już sie w tym gubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faneuro 30.01.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 na gaz wewnątrz budynku tak , na inne nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 30.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dzieki z odpowedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 30.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 monika, u nas robił wod-kan p.Sówka z ul. Królewskiej. Bardzo konkretny facet, mogę spokojnie polecić ok dzieki a czy on jest drogi i czy długo trzeba czekać zeby przyszedł zrobić przyłącze? bo my jeszcze nie mamy projektu na gotowo wiec nie bardzo możemy mu dac go do wyceny a czas nas goni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 30.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my zapłaciliśmy 9k za podłączenie wody i ścieków - nic nas nie interesowało - żadne koparki, rurki czy inne takie. Przyjechał, zrobił. Papiery w wodociągach też w większości załatwiał on - z wyjątkiem tych które koniecznie musi inwestor . odbiór z wodociągów poszedł bez problemu, tak samo z UM odbiór drogi po podłączeniu. Co do ceny to nie wiem czy to jest dużo, czy nie. AA, u nas odległość budynku od drogi z głównymi rurami to ponad 20 metrów, musieliśmy mieć 2 studzienki do kanalizy i jedną na wodomierz (bo go nie chciałam w kuchni ) a to te studzienki głównie nabijają cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 30.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 my zapłaciliśmy 9k za podłączenie wody i ścieków - nic nas nie interesowało - żadne koparki, rurki czy inne takie. Przyjechał, zrobił. Papiery w wodociągach też w większości załatwiał on - z wyjątkiem tych które koniecznie musi inwestor . odbiór z wodociągów poszedł bez problemu, tak samo z UM odbiór drogi po podłączeniu. Co do ceny to nie wiem czy to jest dużo, czy nie. AA, u nas odległość budynku od drogi z głównymi rurami to ponad 20 metrów, musieliśmy mieć 2 studzienki do kanalizy i jedną na wodomierz (bo go nie chciałam w kuchni ) a to te studzienki głównie nabijają cenę czy ten pan Sówka sam wam rysował projekt? Czy tylko wam załatwiał MZUiD i wodociągach? Czy jeżeli da mu sie załatwić formalności to on może coś przyspieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 30.01.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 projekt robiliśmy sami tzn. nie robił go Sówka. Co do przyspieszania to tam generalnie nie robią problemów- czekaliśmy ok. tygodnia po złożeniu papierów na wejście na działkę, więc nie wiem czy on coś może przyspieszyć czy nie. Problemem była u nas raczej mapa geodezyjna, która musieliśmy mieć do projektu, a stara się przeterminowała i trzeba było czekać na geodetę i tę jego mapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 02.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 gdzie kupowaliście profile i płyty gipsowe do zabudoway poddasza, szukam jakiegoś miejsca z dobrymi cenami , możecie jakies polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remasczwa 02.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Płyty i profile Technogips wilsona Kupuj profile z blachy 0.6 ,0.5 są tańsze ale za miękkie sprawdź też esy.Dobre ceny ma również VOX na Bór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts