qraska 29.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Skąd braliście i po ile drewno na więźbe ? Ja brałem z okolic Warzszawy na początku roku tj. STYCZEŃ br. policzył mi 580 za m3 razem z transportem . u nas 730 impregnowane . tam też nawet w czewie nie interesowało ich że chce 10m3 w wawie no problem. miałem jednak cykora bo musiałem na ładne oczy wywalić połowę na konto. ...myślę że mi się opłaciło.... ale strach był ale kto się nie buduje ten nie ryzykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 29.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Skąd braliście i po ile drewno na więźbe ? Ja brałem z okolic Warzszawy na początku roku tj. STYCZEŃ br. policzył mi 580 za m3 razem z transportem . u nas 730 impregnowane . tam też nawet w czewie nie interesowało ich że chce 10m3 w wawie no problem. miałem jednak cykora bo musiałem na ładne oczy wywalić połowę na konto. ...myślę że mi się opłaciło.... ale strach był ale kto się nie buduje ten nie ryzykuje możesz mi podesłać namiar na PRIV (leslawb(małpa)tlen.pl) ? u mnie więźby będzie około 18m3 a najlepsza oferta jaką dostałem w okolicy to 690 zł (oczywiście netto i nie impregnowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Tartak na ulicy Żyznej w Częstochowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 29.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zobacz na Żyznej ewentualnie w Rudnikach u Guły. Chociaz w tym drugim przypadku nie bardzo mi sie podoba impregnacja.Na ile godzin powinno sie zanurzyc drzewo. W Rudnikach zanurzaja na 8 h i wydaje mi sie ze troche to malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 30.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam grupę częstochowską czy możecie polecić jakąś firmę z Częstochowy lub okolic (szeroko pojętych) do wykonania projektu wentylacji mechanicznej?Na razie jestem na etapie papierkologii, budowa rusza w przyszłym roku, zatem to dobry czas aby zaprojektować wentylację (+rekuperator +może GWC) i wykonać ją w trakcie budowy stanu surowego. Listę firm zajmujących się wentylacją mam ale chodziłoby mi o coś sprawdzonego gdzie się przyłożą i przemyślą temat dzięki P.S.Widziałem w tym wątku kilka takich pytań ale nie dojrzałem odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam grupę częstochowską czy możecie polecić jakąś firmę z Częstochowy lub okolic (szeroko pojętych) do wykonania projektu wentylacji mechanicznej? Na razie jestem na etapie papierkologii, budowa rusza w przyszłym roku, zatem to dobry czas aby zaprojektować wentylację (+rekuperator +może GWC) i wykonać ją w trakcie budowy stanu surowego. Listę firm zajmujących się wentylacją mam ale chodziłoby mi o coś sprawdzonego gdzie się przyłożą i przemyślą temat dzięki P.S. Widziałem w tym wątku kilka takich pytań ale nie dojrzałem odpowiedzi... Witam Mnie też zależało na opinii osób, które są już po...ale coś nikt się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 31.05.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 u mnie rekuperacje,tv,elektryke i alarm zakaldala firma color-system - polecam http://www.color-system.com.pl/rekuperator_zasada.html pzdr.jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 31.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 u mnie rekuperacje,tv,elektryke i alarm zakaldala firma color-system - polecam http://www.color-system.com.pl/rekuperator_zasada.html pzdr.jurek O widzisz Jurek, dzięki bardzo za wskazówkę, widzę że robią też odkurzacze centralne, bardzo dobrze, zobaczymy jak podejdą do sprawy, jak z projektem itp. po wizycie dam znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 31.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 odkurzacz tez mam od nich ja budowalem w zeszlym roku i na rynku bylo ciezko o firmy wykonczeniowe ( niewiedzieli ile brac !!! -poprzewracalo im sie w glowach) ale co do color-system to spokojnie moge polecic bo uwazam,ze fachowo podchadza do klienta - zreszta w postach z przed roku jest poruszany watek rekuperacji i wiekszosc forumowiczow przychylnie wypowiedzialo sie o tej firmie. pzdr.jurek tel. do color-system Grzegorz Pizoń 602 188 466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Potrzebuję kupić dwoje drzwi do piwnicy aby przegrodzić pomieszczenia. Wie ktoś może kto sprzedaje w miarę dobre godne polecenia drzwi metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 01.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Poszukuje dobrego hydraulika do rozprowadzenia wody w domu i CO. Moze macie kogos wartego polecenia. Napiszcie tez jak to mniej wiecej wyglada cenowo.Moze robil u kogos z was Darek Szulc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 05.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ile czekiście na wykonanie przyłącza przez gazownię. Chodzi mi o czas od momentu podpisania umowy do chwili gdy mogliście korzystać z gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 05.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 KILER82 u mnie wykonawcą od przyłączy wod-kan i instalacji w domu był Szafert Zdzisław " Instalwod" tel. 601-477-143. Wykonywał przyłącze również u moich znajomych. Godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonka 06.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 no u nas budowa postępuje aż miło patrzeć, tynki są, kominek zamowiony ma być niedlugo kafelkarz kafelkuje teraz szukam stolarza do wykonania schodow i mebli do kuchni macie kogos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 09.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Potrzebuję kupić dwoje drzwi do piwnicy aby przegrodzić pomieszczenia. Wie ktoś może kto sprzedaje w miarę dobre godne polecenia drzwi metalowe? Kupowałem na Borze (66) - chyba w VOX-ie. Zwykłe brązowe ocieplone lekkim styro. Służą mi do wejścia do kotłowni (z zewnątrz) i nie narzekam. Cen nie pamiętam ale w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 09.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam wszystkich!Mam pare pytan do Tych co wykanczaja/wykonczyli:-potrzebuje namiary na plytkarzy/kafelkarzy, do roboty 2 lazienki, kuchnia, hol. - potrzebuje namiary na sklad lub zaklad, gdzie mozna kupic szambo-zbiornik 2-komorowy dla 4-ro osobowej rodzinyz gory dzieki. p.s.dzieki za namiary na:cieśla, Tomasz Dąbrowski tel: 507054997dekarz, Gala-604921684polecam! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 09.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 W blachowni, przy trasie na Opole jest zakład który sprzedaje stalowe zbiorniki. Wczoraj tam byliśmy - za zbiornik 8m3 chciał 2800. Dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 10.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Mam takie pytanie jakie sa stawki robocizny jeżeli chodzi o wykonanie więźby, deskowanie oraz pokrycie dachu dachówką ceramiczną.Może też mi ktoś polecić tartak z dobrym drewnem na więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 10.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jesli chodzi o drzewo na dach to najlepiej impregnuja chyba na Wyrazowie, ale cenowo chyba najdrozej. ja bede bral najprawdopodobnie w Brzezinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 10.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 W blachowni, przy trasie na Opole jest zakład który sprzedaje stalowe zbiorniki. Wczoraj tam byliśmy - za zbiornik 8m3 chciał 2800. Dużo? Witam, w sumie nie drogo, ciekawe jak z transportem. musze tam podjechac i zapytac. a po ktorej stronie to jest jadac na Opole, prawej czy lewej? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts