ewosek 27.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Soso, miałabym prośbę... mógłbyś wrzucić zdjęcia swoich drzwi wewnętrznych zrobionych przez p. Krótlę? Szukam solidnych, ładnych drzwi w niepowalającej cenie. Pomóż proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SLAEY 27.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 SLAEY takie pytanie , jaki jest czynnik przenoszący ciepło z kolektorów do zasobnika? glikol czy temu podobne ustrojstwo chyba , instrukcja obsługi Twoich instalacji mówi ze po ilu latach powinno sie wymienić ten czynnik? jaki jest koszt tego , oczywiście uwzgledniając Twoja robociznę bo ja nie potrafie tego zrobić ( zakładajac sredni domek ) witaj, w instalacji płynie mieszanka glikolu z wodą 60 do 40. Czynnik sie wymienia po 5 - 6 latach, koszt wymiany to około 300-500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 29.10.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Poszukuję domu do kupienia w Poraju, domu szukam dla ciotki z miasta, może macie informację o konkretnej ofercie typu "okazja". Dom potrzebny w miarę duży - ma to być docelowo dom dwurodzinny tzn. rodzina plus babcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 29.10.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Poszukuję domu do kupienia w Poraju, domu szukam dla ciotki z miasta, może macie informację o konkretnej ofercie typu "okazja". Dom potrzebny w miarę duży - ma to być docelowo dom dwurodzinny tzn. rodzina plus babcia. Rana sprzedam ci taki jeden na ulicy Jasnej 21 jak by cię interesował Fajnie ze wróciłaś dziennik uzupełnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soso 29.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ewosek,oto link do zdjęcia z moimi drzwiami:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56841e9137cc8594.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ewosek, oto link do zdjęcia z moimi drzwiami: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56841e9137cc8594.html soso no ładne a jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soso 29.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 1080 zł z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 1080 zł z montażem. całkiem w miarę Ja mam podobne tylko mniej szybek. Zrobię dziś i porównamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 29.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzięki Soso Drzwi całkiem, całkiem Muszę zadzwonić do tego stolarza, bo w Częstochowie za podobne drzwi mi powiedziano 1600zł... powariowali! Ja chcę właściwie podobne, tylko z mniejszą ilością szybek i nieco węższe mają być te szybki. coolibeer, ty też pokaż swoje I podaj namiar na wykonawcę i cenę też, jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ewosek jak na razie wejściowe do kotłowni. Nie mogę znaleść tych łazienkowych to jak jutro zawitam na budowę to podeślę Cena 800 zł po znajomości. Produkcja woj. Świętokrzyskie Okolice Kielc. Zamawiałem wszystkie okna, drzwi, oraz duże szyby na taras aby zimą był piękny ogród na tarasie. Montaż gratis http://img257.imageshack.us/img257/5976/dsc00055zs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 30.10.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Rana sprzedam ci taki jeden na ulicy Jasnej 21 jak by cię interesował Fajnie ze wróciłaś dziennik uzupełnij ..... hahahahahaha ...... ten "pałac"??? może być tylko bez "zawartości", za rok o tej porze mam nadzieję na zmiany "zawartości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 30.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 coolibeer, ja takich znajomości nie mam okna też masz drewniane? W okolicach Czwy drewniane były sporo droższe od pcv... i my mamy pcv, ale wszyscy myślą, że są drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tak okna mam drewniane koloru mahoniowego. 2 osoby które mnie odwiedzały i oglądały budowę już sobie zamówiły do swojego domu od mojego producenta bo naprawdę robią wrażenie. Zapraszam do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki Soso Drzwi całkiem, całkiem Muszę zadzwonić do tego stolarza, bo w Częstochowie za podobne drzwi mi powiedziano 1600zł... powariowali! Ja chcę właściwie podobne, tylko z mniejszą ilością szybek i nieco węższe mają być te szybki. coolibeer, ty też pokaż swoje I podaj namiar na wykonawcę i cenę też, jeśli możesz Oto drzwi łazienkowe. http://coolibeer.pl/murator/dsc00143.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 04.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Czy macie może namiar na szambiarkę (okolice Brzezin) ? Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 06.11.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam szanowną grupę czy może ktoś z was będzie się chciał pozbyć wczesną wiosną jakiejś beczki/zbiornika na wodę na budowie? jakieś 600-1000l może?jeśli macie coś takiego w perspektywie to dajcie znaćdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rtg 09.11.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Polecam Górażdże na ulicy Żyznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 09.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam szanowną grupę czy może ktoś z was będzie się chciał pozbyć wczesną wiosną jakiejś beczki/zbiornika na wodę na budowie? jakieś 600-1000l może? jeśli macie coś takiego w perspektywie to dajcie znać dzięki jeśli interesuję Cię coś takiego : http://allegro.pl/item807794485_zbiorniki_1000_litrow_pojemniki_na_wode_i_rope.html to widziałem na ul. warszawskiej ( 10m od ul. cmentarnej) obok firmy "ekozet" te same zbiorniki nawet w lepszej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts