Gość coolibeer 02.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a ja szukam dobrego tynkarz do roboty tynków w domku. Czy możecie polecić dobrego , no i chciałoby sie też taniego fachowca Tynki cementowo-wapienne u mnie robili. Polecam ekipę. Oto kontakt 793704455 Marian Wielgos. Możesz powiedzieć że jesteś od Michała to na pewno jakaś niewielka zniżka będzie znając tą ekipę Dzwoń i się dowiaduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 03.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja od tynków cem-wap polecam pana Szymona tel 600784636. Szybko w przystępnej cenie i solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a ja szukam dobrego tynkarz do roboty tynków w domku. Czy możecie polecić dobrego , no i chciałoby sie też taniego fachowca Galaxia jak chcesz obejrzeć jak u mnie zrobili daj znać. Podeślę fotki albo sama podskoczysz i zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafcio111 03.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Przyjmę gruz i ziemię z wykopów/remontów/budowy, jak ktoś nie ma gdzie wywozić. 7 km od Częstochowy, kierunek Tarnowskie Góry, tel. 691394400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 03.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Przyjmę GRUZ, ZIEMIE, mam nie równą działkę i jeszcze do tego muszę ją podnieść, właśnie zaczyna przygodę z budową domu i czytają to forum widze że muszę jeszcze wiele poczytać i się nauczyć Działka połozona jest w WITKOWICACH, kierunek Radomsko ( 12km od częstochowy) Namiar do mnie to 601 931 151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 04.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 oddam za free akermany szt ok 60 sprzedam kibelek z płyty osb - okazyjna cena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 07.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Szukam firmy zasypującej agregatem granulat wełny mineralnej. Proszę o namiary. Czy znacie firmę "RYŚ" zabudowa K-G pana R. Muchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 12.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Podpowiedzcie prosze,gdzie w okolicy mozna dostac (o ile to mozliwe)bloczki betonowe o wym.30/24/12.Wiekszosc dostepnych firm oferuje rozmiar 38/24/12.Za wszelkie podpowiedzi z gory dziekuje a za ewentualne bledy z gory przepraszam< to moj pierwszy wpis,aczkolwiek forum sledze od dluzszego czasu i uwazam za pozyteczne> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdenis 16.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam wszystkich, Jako że dopiero rozpoczynamy budowę, to chciałem się spytać gdzie kupowaliście pustaki, potrzebuję Porotherm 25 lub MegaMax z Kozłowic. Aktualnie mam ofertę na obydwa po 5,30 zł brutto z dostawą, macie namiar na kogoś kto sprzedaje bloczki betonowe ?. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi__ 16.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam Grupę Częstochowską Dopiero zaczynam moją przygodę z budową naszego domku a właściwie z jego wykończeniem bo jest w stanie powiedziałabym... mocno surowym. Potrzebuję teraz kogoś kto zrobiłby mi schody betonowe, jeśli możecie kogoś zaufanego polecić będę wdzięczna pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzesio 16.12.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 jestem na etapie kładzenia parkietów.Znalazłem firmę, która położy mi parkiet w cenie 220zł / m2 ( w cenie wszystko na gotowo - parkiet dąb gat. I 40x7cm , kleje i lakiery, robocizna, listwy wykończeniowe ).Drogo to jest czy na poziomie??Parkiet surowy mogę mieć w cenie 90zł/m2. Opowiadał, że używa bardzo dobrych klejów i lakierów. Z tego co wiem, to klej TYTAN Profesjonal kauczukowy z baniaczków 21L.Wiecie coś na temat tego kleju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.12.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wiecie coś na temat tego kleju?? dzesio zapytaj w odpowiednim dziale odnośnie podłóg tutaj na forum na przykład tu: http://forum.muratordom.pl/parkiety-kto-pyta-nie-bladzi,t125613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 17.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 witam. Jesteśmy na etapie wybierania podłów, płytek i wyposarzenia do łazienki, mebli kuchennych. Czy możecie polecić sklepy gdzie kupowaliście te rzeczy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 17.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja kupowałem płytki (miesiąc temu ) do łazienki w CMB na ul. Jadwigi. Akurat wtedy była promocja Paradyża ( - 25 % ). Cena była taka jak w sklepach internetowych. Rodzaj płytek w poniższym linku. . http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/junona-mogano-genius Myślę obecnie nad podłogą w salonie , kuchni i wiatrołapie. Na pewno kupię gres polerowany. Rodzaj poniżej. Rozmiar 60x60 http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/arkesia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzesio 17.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ja kupowałem płytki (miesiąc temu ) do łazienki w CMB na ul. Jadwigi. Akurat wtedy była promocja Paradyża ( - 25 % ). Cena była taka jak w sklepach internetowych. Rodzaj płytek w poniższym linku. . http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/junona-mogano-genius Myślę obecnie nad podłogą w salonie , kuchni i wiatrołapie. Na pewno kupię gres polerowany. Rodzaj poniżej. Rozmiar 60x60 http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/arkesia pozdrawiam Mamy identyczny gust. W łazience tez mam polozone mogano brown i travena beige. Łazienka wyszła ślicznie, dziś jeszcze odbierałem do niej zamówioną mozaikę, którą będę miał obłożoną wanne. płytki arkesia również chcę położyś w holu, jadalni, kuchni i wiatrołapie. W salonie będzie parkiet. Wciąż jest na paradyż 25% rabatu, a więc cena jak na allegro Możemy się wymienić zdjęciami łazienki jeżeli masz już położone płytki. Mój e-mail to [email protected] Jak prześlesz mi swój adres, to podeślę Ci moje zdjęcia ( przynajmniej tego, co jest dotychczas zrobione, a została tylko wanna do obłożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 18.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzesio, info i zdjęcia wysłałem na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 22.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ponawiam pytanie: czy ktoś zna w okolicach Częstochowy firmę zasypującą agregatem granulat wełny mineralnej przestrzenie zamknięte? I czy możecie polecić firmę "Ryś" robiącą zabudowę K-G?.Pozdrawiam Krajan i Życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 24.12.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 "Niech świąteczne życzenia maja moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te mniej poważne." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 "Niech świąteczne życzenia maja moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te mniej poważne." http://coolibeer.pl/murator/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 25.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów,w postaci cech charakteru,Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha.Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne!Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego!Zdrowia by móc w nimi brnąćdobrego ducha wiary i myśli w dni 2010. Bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts