adam_cz-wa 26.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxia27 28.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja szukam namiarów na fachowców od centralnego ogrzewania ( piec na eko groszek i grzejniki , podłogówki nie bedzie) . Jeżeli ktos ma sprawdzonych i solidnych , marzenie - tanich to poprosze o namiarypozdrawiam sedrecznie poświatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 31.12.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Na szczęście i zdrowiena ten Nowy Rokaby się Wam rodziła kapusta i grochziemniaki jak pniakibób jak chodakia proso,abyście nie chodzili boso. o°°o o°__o°__|HappY|| New |\\Year/\\__/__||__>2010< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 03.01.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam. Czy możecie mi polecic kogoś kto wykonuje wewnętrzną instalację gazową ? Gdzie kupowaliście meble kuchenne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLGIER 03.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam serdecznie,czy mógłby polecić ktoś dobrych i sprawdzonych (w rozsądnych cenach) tynkarzy i instalatorów ogrzewania w okolicach Myszków-Częstochowa?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzesio 04.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jeżeli chodzi o ogrzewanie, to mogę polecić firmę ZAPR przy ulicy Faradaya 35 ( w tym samym budynku, co fryzjer KADUS ) pomiędzy ulicą Mirowską a Legionów. Robili mi całe ogrzewanie ( piec na ekogroszek + gazowy w jednym obiegu ) Są solidni i dokładni. Znajomy mi ich polecił, zrewanżować im mogę się za dobrze wykonaną robotę polecając ich Ja aktualnie poszukuję kogoś w Częstochowie lub okolicy kto wykonuje drzwi wewnętrzne. Mam upatrzony wzór i chciałbym, by ktoś takie same dla mnie zrobił. Możecie kogoś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 15.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Skończyłem budowę domu (uff!), a ponieważ korzystałem z tego forum czuję się w obowiązku napisać o tym doświadczeniu. . . . Mogę też polecić stolarza od drzwi (wyszły bardzo estetycznie i tak jak chciałem, cena z montażem 1080 zł – p. Krotla, Tel. 886340875). . W pełni mogę potwierdzić pozytywną opinię o tym wykonawcy! Właśnie 2 dni temu zamontowano nam drzwi, może wyszły trochę drożej, bo około 1400zł za szt, ale to zależy od rodzaju drewna i samego typu drzwi. Mimo to i tak wyszło mnie to taniej niż kupno gotowych drzwi. Pan miał wprawdzie mały poślizg w terminie realizacji, ale moge mu to wybaczyć ,bo efekt jest naprawdę ok: drzwi były robione ze wzoru na zdjęciu i kolor wyszedł taki jak chciałam Polecam z czystym sumieniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Skończyłem budowę domu (uff!), a ponieważ korzystałem z tego forum czuję się w obowiązku napisać o tym doświadczeniu. . . . Mogę też polecić stolarza od drzwi (wyszły bardzo estetycznie i tak jak chciałem, cena z montażem 1080 zł – p. Krotla, Tel. 886340875). . W pełni mogę potwierdzić pozytywną opinię o tym wykonawcy! Właśnie 2 dni temu zamontowano nam drzwi, może wyszły trochę drożej, bo około 1400zł za szt, ale to zależy od rodzaju drewna i samego typu drzwi. Mimo to i tak wyszło mnie to taniej niż kupno gotowych drzwi. Pan miał wprawdzie mały poślizg w terminie realizacji, ale moge mu to wybaczyć ,bo efekt jest naprawdę ok: drzwi były robione ze wzoru na zdjęciu i kolor wyszedł taki jak chciałam Polecam z czystym sumieniem! Ewosek możesz się pochwalić tymi drzwiami? Może być na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 16.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 chętnie się pochwalę, ale najwcześniej we wtorek... mam sporo pracy i mało czasu. Ale obiecuję, że pokażę je najszybciej jak to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 22.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam. Jestem na etapie wybierania podłóg i akcesorii do łazienki. Z jakiego drewna wykonywaliście podłogi na ogrzewanie podłogowe? Z jakiej firmy i gdzie kupywaliście umywalke, kabine czy miske ustępową ? Możecie polecić kogoś od mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 22.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Monika1981, mnie wkrótce podobne zadanie czeka. Oglądałam podłogi na ogrzewanie podłogowe przy ul. św Rocha. Nie znam numeru, ale jest to zaraz za cmentarzem jadąc od centrum miasta, po tej samej stronie. Wielkimi literami jest napisane "wyroby z drewna" czy coś w tym rodzaju. Trafiłam tam przypadkiem gdy kupowałam majstrom sławojkę na budowę. Ładne mają te podłogi i chyba cena jest do przyjęcia w porównaniu innymi. Poznasz to miejsce, bo na placu stoją altanki drewniane, elementy ogrodzenia, drewniane budy dla psiaków ...Jeśli nie zależy Ci na drewnianych panelach to wybór pozostałych jest bardzo duży i tanio np w Liroy Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgal1 26.01.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam czy ktoś zna firmę PATBUD Dariusza Myśliwca, czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Bardzo proszę o informację, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 30.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam Krociutkie pytanie- czy ktos moze polecic firme/ekipe do wybudowania stanu surowego z dachem ( od A do Z) . Lokalizacja: Częstochowa-Stradom. Z gory dziekuje. PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.01.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 devilelczek, z czystym sumieniem mogę polecić Ci moją ekipę, która buduje u mnie domek. Są bardzo sprawni i zorganizowani. Nie obijają się w robocie, bo szef ich trzyma żelazną ręką. Gdy podjeżdżałam na budowę, zawsze pracowali, nawet papierochy palili na rusztowaniu nie schodząc. Fakt, że była jesień i było już zimno, to się ruszali, żeby się rozgrzać . Szef to Antoni Wrona tel. (Tel) 0343179073 oraz komórka 602 367 078 Mam z nimi umowę na wykonawstwo razem z materiałami i dostaje fakturę na 7%. Jest uczciwy nie wciska chłamu, ale umowę trzeba dobrze skonstruować. Na forum jest kilka moich zdjęć z budowy w wątku "Grupa budująca Zenit" i tam możesz zobaczyć czy podobają Ci się ściany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiler82 30.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam Krociutkie pytanie- czy ktos moze polecic firme/ekipe do wybudowania stanu surowego z dachem ( od A do Z) . Lokalizacja: Częstochowa-Stradom. Z gory dziekuje. Pozdrawiam Andrzej Bacior Zbigniew 603435641 Tanio i dobrze. Ja jestem bardzo zadowolony. Jeski bedziesz chcial wiecej info napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario25-1978 02.02.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 poszukuje ładnej niedrogiej ziemi brzeziny kolonia 507120305 darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 04.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 zmiana taryfy enion Zachęcam wszystkich którzy mają taryfy budowlane ( droższe) do zmian w zakładzie energetycznym na taryfę zwykłą ( tańszą). Powszechna opinia jest taka iż dopiero po odbiorze budynku przez nadzór można tego dokonać, otóż nic bardziej mylnego. Wystarczy zaświadczenie od uprawnionego elektryka o poprawności wykonanej instalacji i można złożyć wniosek w biurze obsługi klienta o zmianę taryfy. Różnice w opłatach stałych mogą być znaczące.poniżej ciekawy wątek w tym temaciehttp://forum.muratordom.pl/taryfa-budowlana-jest-nielegalna,t150491.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 zmiana taryfy enion Zachęcam wszystkich którzy mają taryfy budowlane ( droższe) do zmian w zakładzie energetycznym na taryfę zwykłą ( tańszą). Powszechna opinia jest taka iż dopiero po odbiorze budynku przez nadzór można tego dokonać, otóż nic bardziej mylnego. Wystarczy zaświadczenie od uprawnionego elektryka o poprawności wykonanej instalacji i można złożyć wniosek w biurze obsługi klienta o zmianę taryfy. Różnice w opłatach stałych mogą być znaczące. poniżej ciekawy wątek w tym temacie http://forum.muratordom.pl/taryfa-budowlana-jest-nielegalna,t150491.htm Już dawno zmieniony a budowa jeszcze nie skończona Kiedy jakieś piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 devilelczek, z czystym sumieniem mogę polecić Ci moją ekipę, która buduje u mnie domek. Są bardzo sprawni i zorganizowani. Nie obijają się w robocie, bo szef ich trzyma żelazną ręką. Gdy podjeżdżałam na budowę, zawsze pracowali, nawet papierochy palili na rusztowaniu nie schodząc. Fakt, że była jesień i było już zimno, to się ruszali, żeby się rozgrzać . Szef to Antoni Wrona tel. (Tel) 0343179073 oraz komórka 602 367 078 Mam z nimi umowę na wykonawstwo razem z materiałami i dostaje fakturę na 7%. Jest uczciwy nie wciska chłamu, ale umowę trzeba dobrze skonstruować. U mnie robili tynki cemontowo -wapienne, nawet ich polecałam, bo ściany były gładkie i wszystkim się podobały. Niestety płytkarz ich nie chwalił , a podczas montowania drzwi miałam ochotę zadzwonić i zaprosić Panów do siebie - tak krzywo Są też miejsca, gdzie tynk sypie się jak piasek - masakra! Może dobrze budują, ale co do tynków, to nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 05.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Kiedy jakieś piwo? Ja to strasznie zapracowany a Ty z tego co wiem w rozjazdach Wal na priv kiedy Ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts