Dorota5 07.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Forumowiczów Jestem współwłaścicielką połowy bliźniaka z przełomu lat 1970/80. Domek jest tzw. koszmarkiem, ale na to już nic nie poradzę. Kocham go, bo jest Ci mój, najmojszy, zbudowany "temi rencami" i okupiony ogromnymi wyrzeczeniami. Zarejestrowałam się na tym forum - muszę to przyznać - nie tak znowu bezinteresownie. Mam problem ze starą-nową sąsiadką z bliźniaczej działki i liczę na to, że ktoś doświadczony poradzi, co mam zrobić. Tyle powitania, a teraz poszukam odpowiedniego działu, w którym będę mogła wylać swoje żale i poprosić o dobre rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witamy!!!!!! Naklepiej udaj się na Rekord Wpisów!! Tam co druga osoba to ekspert, a druga-co druga to wszystko i tak wie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 witaj, Dorotko z sąsiadami różnie bywa, sami też nimi jesteśmy - może z Twoją jakoś się jeszcze ułoży...? powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja mogę zostać sąsiadem!!!!!! Jestem dobry nie palę, nie piję oddam się w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota5 07.08.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dziękuję Wszystkim za miłe przywitanie Ja mogę zostać sąsiadem!!!!!! Jestem dobry nie palę, nie piję oddam się w dobre ręce Stukpuk, odkup działkę od mojej sąsiadki (ponoć chce ją sprzedać, ale nie nam ) a będziesz moim sąsiadem. Nie jestem uciążliwa, a gdybyś się zgodził na to, żebym ociepliła swoją ścianę, to nawet nie będę słyszalna Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dziękuję Wszystkim za miłe przywitanie Ja mogę zostać sąsiadem!!!!!! Jestem dobry nie palę, nie piję oddam się w dobre ręce Stukpuk, odkup działkę od mojej sąsiadki (ponoć chce ją sprzedać, ale nie nam ) a będziesz moim sąsiadem. Nie jestem uciążliwa, a gdybyś się zgodził na to, żebym ociepliła swoją ścianę, to nawet nie będę słyszalna Pozdrówka A ładna ta działeczka? Jakoś się dogadamy I da się ocieplić i drzwi się przebije tylko żeby żona nie wiedziała o tym tajemnym przejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota5 07.08.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ej, Stukpuku! Jesteś miły, ale muszę Ci powiedzieć po cichutku, że gdybyś mnie zobaczył, odechciałoby Ci się tych drzwi, bo mam tyle lat, że już więcej się nie da No i okolica u nas nie jest taka piękna jak u Ciebie (przeglądałam Twój dziennik). Przykro mi, że tak Ci poszło pod górkę, ale głowa do góry, DASZ SOBIE RADĘ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ej, Stukpuku! Jesteś miły, ale muszę Ci powiedzieć po cichutku, że gdybyś mnie zobaczył, odechciałoby Ci się tych drzwi, bo mam tyle lat, że już więcej się nie da No i okolica u nas nie jest taka piękna jak u Ciebie (przeglądałam Twój dziennik). Przykro mi, że tak Ci poszło pod górkę, ale głowa do góry, DASZ SOBIE RADĘ! Pozdrawiam No co ty gadasz?! Aż tak źle?! Masz więcej niż 35lat? A ile to zamurować otwór? Żartuje oczywiście Moje okolica to taka za zielona to nie jest, to tylko tak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts