Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykonczenie łazienki...pomóżcie dobrać płytki

Dziadek Michał

Recommended Posts

Witam....

Przyszła pora na wykonczenie łazienki, nie w sensie dosłownym, o takim który pomyślał każdy na początku, nie chce jej kończyć :),czyli mordować, lecz wbrew pozorom przeciwnie, chce żeby odżyła :) Do uzyskania takiego efektu będą mi potrzebne przede wszystkim dobre płytki o ciekawej kolorystyce, ciekawym wzorze, odpowiedniej jakości wykonania oraz nie ukrywajmy w miarę atrakcyjnej cenie...Przeglądając allegro, tylko i wyłącznie do celów informacyjnych, przynajmniej na początku tak sądziłem wpadłem na pewnego sprzedawcę, który oferuję naprawdę dobrej jakości towar, w dobrej cenie....pozwolę sobie podesłać link :

http://allegro.pl/search.php? [moderowano]

Potrzebuję płytek na ściany, oraz podłogę....a chyba wszystko w jednym kolorze to nie będzie zbyt dobry pomysł, dlatego proszę Was o poradę...wybierzcie z tej oferty płytki, które pasowałyby na podłogę i ściany, coś na zasadzie zabawy, z przedstawionych przez Was typów wybiorę najbardziej interesujący, uprzejmie proszę o pomoc....z góry dziękuję....

Pozdrawiam

I czekam na odzew....

Michał

Mnie zachwycił Tubądzin - Alabastrino

Moja górna (duża łazienka) to Cersanit Trawertino, bo stwierdziłam, że powinna być ponadczasowa i mam nadzieję, że mi się nie znudzi :lol:

Co do kontrastowych zestawień, to pięknie wyglądają, ale bałabym się, że mogą mi się opatrzyć :roll:

Widziałam aranżacje łazienki z Mistrala w wersji polerowanej, ale były dla mnie niedostępne cenowo :cry:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...