Dziadek Michał 07.08.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam.... Przyszła pora na wykonczenie łazienki, nie w sensie dosłownym, o takim który pomyślał każdy na początku, nie chce jej kończyć ,czyli mordować, lecz wbrew pozorom przeciwnie, chce żeby odżyła Do uzyskania takiego efektu będą mi potrzebne przede wszystkim dobre płytki o ciekawej kolorystyce, ciekawym wzorze, odpowiedniej jakości wykonania oraz nie ukrywajmy w miarę atrakcyjnej cenie...Przeglądając allegro, tylko i wyłącznie do celów informacyjnych, przynajmniej na początku tak sądziłem wpadłem na pewnego sprzedawcę, który oferuję naprawdę dobrej jakości towar, w dobrej cenie....pozwolę sobie podesłać link : http://allegro.pl/search.php? [moderowano] Potrzebuję płytek na ściany, oraz podłogę....a chyba wszystko w jednym kolorze to nie będzie zbyt dobry pomysł, dlatego proszę Was o poradę...wybierzcie z tej oferty płytki, które pasowałyby na podłogę i ściany, coś na zasadzie zabawy, z przedstawionych przez Was typów wybiorę najbardziej interesujący, uprzejmie proszę o pomoc....z góry dziękuję.... Pozdrawiam I czekam na odzew.... Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.08.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mój typ to - http://allegro.pl/ [moderowano] super róż. Aż sam chciałbym mieć takie płytki w swojej łazience. A sypialnię zrobiłbym (jeśli można podpowiedzieć) na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziadek Michał 07.08.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mówisz, że różowe ? Szczerze to nawet mi się podobają.... Kupujemy we dwóch ? może taniej coś będzie....hihihih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.08.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mówisz, że różowe ? Szczerze to nawet mi się podobają.... Kupujemy we dwóch ? może taniej coś będzie....hihihihNiestety u mnie w łazience będzie beżowo / zielono. Seria Bambus paradyża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziadek Michał 07.08.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 W porządku..ja tylko proponuje....a słuchaj...co powiesz na ten model ? : http://allegro.pl/ [moderowano] Mnie się podoba zestawienie kolorów typowo łazienkowe.... I popłyneli hiohihih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.08.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Też fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Mnie zachwycił Tubądzin - Alabastrino Moja górna (duża łazienka) to Cersanit Trawertino, bo stwierdziłam, że powinna być ponadczasowa i mam nadzieję, że mi się nie znudzi Co do kontrastowych zestawień, to pięknie wyglądają, ale bałabym się, że mogą mi się opatrzyć Widziałam aranżacje łazienki z Mistrala w wersji polerowanej, ale były dla mnie niedostępne cenowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 08.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No i 'Dziadek Michał' znalazł sposób na reklamę swoich aukcji internetowych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 08.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 M3 - dokładnie to samo pomyslałam... cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A ja głupia dałam się nabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 08.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dziadku, miast reklamować usługi swojej firmy, weź się lepiej za podnoszenie ich JAKOŚCI, która - nawiasem mówiąc - jest bardzo mizerna.Niedaleko trzeba szukać, żeby się dowiedzieć jak działacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A ja głupia dałam się nabrać Oj ja chyba też, ale tak jest jak chce się pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts