Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

no to się i ja pochwalę -to 10 tydzień:)

staraliśmy się 17!!!! miesięcy i wiecie co? planowałam święta, bo pierwsze u siebie i goście zapowiedzieli się na całe 3 dni, wigilia na 14 osób więc było myślenie o potrawach, bieganie za prezentami i duuużo sprzątania i pierwszy raz kupując tampony nie pomyślałam "oby już ostatni raz" i proszę jednak psycha robi swoje. A pomijając tzw. pozytywne myślenie to u mnie owulacja okazała się ok.7 dnia a ja celowałam między 10, a 15- natura to widać przewrotna jest...

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a mi sie spóżnia ;) całe trzy dni 8)

(od trzech meisięcy prawie płakałam jak po raz kolejny zaczynał sie nowy "cykl") zrobiłam test - negatywny. Ale sie spóznia i to jest najważniejsze ;) na razie drugiego testu nie będę robić coby sobie nadziei nie odbierać :lol:

wpaść to kurcze felek było łatwo, ale jak planuje sie drugie to jakoś nie po drodze bocianowi ;(

wyliczyłam sobie, ze nawet juz dzis 8 dzień mija po @...

zaczynałby się właśnie czwarty miesiąc starań. test przyrzekłam zrobić sobie w niedzielę - do tego czasu mam jeszcze całe 4 dni nadziei;) chociać wiem, ze testy robione zbyt wczesnie nie wykazują, a nawet znam przypadek, kiedy w 3 miesiącu ciąży nic nie wykazywały.Było zbyt niskie stężenie hormonu.

ech, robiłam sobie co miesiąc nadziei. co prawda przeziębiona jestem- moze dlatego sie spóźnia. w przyszłym tygodniu chyba bedzie trzeba sie umówić ze specjalistom ;D

mam obecnie manię ciążową- oby szybciej sie okazało, ze juz jestm- bo normalnie nie mogę na niczym się skupić.

no dobra.....z racji tego, że jestem baaaaaardzo niecierpliwa powtórzyłam właśnie test, który zrobiłam dziś rano z racji wczorajszych rewolucji żołądkowych....nie chciałam pisać nic rano, ale drugi test chyba się nie myli :roll: :wink:

wyścig fasolek...dwie kreski :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D