Monika Seba 02.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no to się i ja pochwalę -to 10 tydzień staraliśmy się 17!!!! miesięcy i wiecie co? planowałam święta, bo pierwsze u siebie i goście zapowiedzieli się na całe 3 dni, wigilia na 14 osób więc było myślenie o potrawach, bieganie za prezentami i duuużo sprzątania i pierwszy raz kupując tampony nie pomyślałam "oby już ostatni raz" i proszę jednak psycha robi swoje. A pomijając tzw. pozytywne myślenie to u mnie owulacja okazała się ok.7 dnia a ja celowałam między 10, a 15- natura to widać przewrotna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Moinko gratuluje!!! Dbaj o Was teraz, pilnuj kregoslupa teraz szczegolnie, mocno zaciskam kciuki i czekam na pieluchowe relacje. Sciskam mocno! Trzymajcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.02.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To ja też się pochwalę Własnie zaczynam przygodę po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Monika, Arco GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 02.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a mi sie spóżnia całe trzy dni (od trzech meisięcy prawie płakałam jak po raz kolejny zaczynał sie nowy "cykl") zrobiłam test - negatywny. Ale sie spóznia i to jest najważniejsze na razie drugiego testu nie będę robić coby sobie nadziei nie odbierać wpaść to kurcze felek było łatwo, ale jak planuje sie drugie to jakoś nie po drodze bocianowi ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 zaciążonym dziewczynom gratuluję starającym się - trzymam dla was kciuki mocno a my sie nie staramy jeszcze ale śmiałam się, że 5 dzień cyklu żeby nie był płodny ale to się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 tridmax Mi sie tez spoznil trzy dni...juz sie cieszylam, ale niestety. Po cichu liczylam, ze za pierwszym razem sie uda, ale nie. Na pewno za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To ja też się pochwalę Własnie zaczynam przygodę po raz drugi brawo!!! gratulacje.... no widzisz... a tak narzekałaś pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 04.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wyliczyłam sobie, ze nawet juz dzis 8 dzień mija po @... zaczynałby się właśnie czwarty miesiąc starań. test przyrzekłam zrobić sobie w niedzielę - do tego czasu mam jeszcze całe 4 dni nadziei;) chociać wiem, ze testy robione zbyt wczesnie nie wykazują, a nawet znam przypadek, kiedy w 3 miesiącu ciąży nic nie wykazywały.Było zbyt niskie stężenie hormonu. ech, robiłam sobie co miesiąc nadziei. co prawda przeziębiona jestem- moze dlatego sie spóźnia. w przyszłym tygodniu chyba bedzie trzeba sie umówić ze specjalistom ;D mam obecnie manię ciążową- oby szybciej sie okazało, ze juz jestm- bo normalnie nie mogę na niczym się skupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 04.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Trzymam kciuki odbiegając od tematu.. twój domek jest śliczny- wygląda jak ten z filmu "Nigdy w życiu" piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ja machnęłam test w 2 dni po spóźnieniu, nie mogłam już czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.02.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A bo to najlepiej nieświadomie wpaść, wtedy i mniej stresów i większa niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 04.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A bo to najlepiej nieświadomie wpaść, wtedy i mniej stresów i większa niespodzianka wlasnie - ja od przedwczoraj mam kolejna coreczkę!!!! Ginekolog gratulowal jubilerskiej roboty bo to sztuka zrobic "dziurke w dziurce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.02.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ja od przedwczoraj mam kolejna coreczkę!!!! GRATULACJE /a kolejna - czyli która? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 [ Ginekolog gratulowal jubilerskiej roboty bo to sztuka zrobic "dziurke w dziurce" Cóż za elokwentny lekarz a Tatusiowi gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 05.02.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a sobie obiecałam sie powstrzymać do niedzieli z testem... nie wytrzymałam dwie kreseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Tridmax, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no dobra.....z racji tego, że jestem baaaaaardzo niecierpliwa powtórzyłam właśnie test, który zrobiłam dziś rano z racji wczorajszych rewolucji żołądkowych....nie chciałam pisać nic rano, ale drugi test chyba się nie myli wyścig fasolek...dwie kreski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts