Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

piersi rosną praktycznie już od dnia zapłodnienia

to mi się najbardziej podoba :D :D :D

moja córcia za 2 tyg 10 lat ukończy

pozdrawiam ciężarne, i te nie - też

TINEK

tak, facetom najbardziej się podoba

gorzej kobietom - czy wy wiecie, ile kosztuje stanik na duże piersi? makabra cenowa :evil:

żona cały czas takie kupuje i jakoś mi to nie przeszkadza....... 8)

Moja na co dzień niestety takich dużych nie kupuje, ale ostatnio taki nosi :wink:

pozdrawiam

TINEK

Na samiuśkim początku nie miałam żadnych objawów, śladów implantacji czy innych rzeczy które mogłyby wystąpić przed dniem spodziewanej miesiączki. No bo jak ktoś się dłużej stara to wie, że jest to najbardziej nerwowy, pełen oczekiwań czas. Czuły test - jakich pełno na allegro - dał wynik pozytywny w okolicach dnia spodziewanej @. Wcześniej ciążę jedynie może wykazać poziom hormonu hcg z krwi.

Jazda z objawami wczesnej ciąży zaczęła się jakieś trzy tygodnie później.

U mnie bylo tak, ze po akcji wybralismy sie na urlop do tunezji. No i na tej pustyni strasznie zle mi bylo ale ze wzgledu na 40 stopni, wcale nie wydalo mi sie to podejrzane. Tylko te piersi tak niby jak przed @ ale jakos mocniej. Na lotnisku plamienie, wiec ide do m. i mowie - nie udalo sie. A m. jak to chlop, nawet oczu nie oderwal od swojego mini wyswietlacza z gra, filmem, czy innym internetem i mowi - a czego sie spodziewalas za pierwszym razem. A w nastepne dni plamienie zamiast wieksze to nawet mniejsze, no ale w koncu na pustyni bylam i araby mnie zywily wiec zawsze poprzestawiac sie moglo. Ale jak przyszedl dzien spodziewanej @ wiedzialam juz, ze to to, test tylko potwierdzil. Kupilam go po cichu ale jak wyszlam z lazienki m. juz wiedzial - ponoc mialam taka mine.

Wszystkim staraczkom, zycze powodzenia, w tym sobie tez. :)

Nam udało się prawie o razu.Pierwsza córka w drugim cyklu,druga złoty strzał.Za rok chcielibyśmy trzecigo bobaska i mam nadzieję że też pójzie szybko :lol: .Dolegliwości miałam w każdej ciązy,chociaż w pierwszej były bardziej oczuwalne.Z drugą zaraz "po" widzialam ze będę w ciąży.

Jednym gratuluję i zyczę szczęśliwych dziewięciu miesięcy oraz porodu.

Drugim szybkiego zaciążnia :lol: :wink:

Trzymam kciukasy!

W sylwestra się nie oszczędzałam (ups :oops: ) i strasznie szybko mnie powaliło a do tego przed zaśnięciem miałam bliskie spotkanie z wc (czego nie miewałam wczesniej) potem strasznie wcześnie się kładłam a rano wstać nie mogłam i byłam strasznie zmęczona w ciągu dnia, piersi (a raczej moje miejsce na piersi) mnie nie bolały ani się nie powiększyły no i ryczałam nawet na reklamach, a co dopiero mówiąc o przejmujących filmach, jadłam kapustę kiszoną na tony aż zrobiłam test. Potem przez 2 tygodnie czułam się super a teraz schudłam 5 kg jadam pasztet lub parówki, od mięsa zwłaszcza surowego co to je trzeba najpierw pomacać żeby coś z niego przygotować mnie totalnie odrzuca, a mój węch nie pozwala otworzyć lodówki na wdechu bo kończy się to miłością z wc. Ogólnie jest strasznie choć widać światełko w tunelu, dziś zjadłam rosół i śląskie kluski z kapustą (mięso nadal be)

teraz schudłam 5 kg jadam pasztet lub parówki, od mięsa zwłaszcza surowego co to je trzeba najpierw pomacać żeby coś z niego przygotować mnie totalnie odrzuca, a mój węch nie pozwala otworzyć lodówki na wdechu bo kończy się to miłością z wc. Ogólnie jest strasznie choć widać światełko w tunelu, dziś zjadłam rosół i śląskie kluski z kapustą (mięso nadal be)

biedactwo :-?

moja bratowa ( jest w 4 miesiacu ) tez tak chudnie .....jednego dnia wcina cos ze smakiem ,żeby na drugi dzien na sam widok tego samego juz zwracać :roll:

trzymam kciuki za Wasze Maleństwa i za Was Dziewczyny -niech to minie jak najszybciej i ten piekny błogostan Was cieszy a nie męczy :D

, od mięsa zwłaszcza surowego co to je trzeba najpierw pomacać żeby coś z niego przygotować mnie totalnie odrzuca
znaczy się bedzie syn!!!!!!!! :D :D :D

Monia, moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!!

Z tymi mięsem, to nie wiem czy prawada, ale u mnie było dokładnie tak samo :wink:

Synuś za to jak najbardziej mięsożerny :)

, od mięsa zwłaszcza surowego co to je trzeba najpierw pomacać żeby coś z niego przygotować mnie totalnie odrzuca
znaczy się bedzie syn!!!!!!!! :D :D :D

Monia, moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!!

Z tymi mięsem, to nie wiem czy prawada, ale u mnie było dokładnie tak samo :wink:

Synuś za to jak najbardziej mięsożerny :)

a ja w czasie ciąży uwielbiałam mięso, zwłaszcza surowe :D zostało mi to do dziś

codziennie piłam co najmniej litr mleka i całą czekoladę wcinałam

i mam syna mięsożernego, zupożernego, ogólnie nie narzekającego na brak apetytu - dobrze, że nie widać tego w jego ciele :D

Gość elutek

u mnie z pierwszym dzieckiem - zero objawów

z drugim - już rano po tej nocy :wink: wiedziałam, że w ciąży jestem, ból piersi

i nieustające mdłości trwające do 3-4 miesiąca, nie mogłam patrzeć na surowe

mięso, krwiste wątróbki itp, w zlewie nie mogły stać brudne naczynia, bo zaraz

wymiotować mi się chciało, szczególnie od widoku zatłuszczonych patelni... :-?

na spacery chodziłam z woreczkiem, bocznymi uliczkami, najlepiej wzdłuż rzeki

schudłam kilka kilo na początku

przez całą ciążę przytyłam 7 kg, a dziecię ważyło 4 kg :)

Monika - będzie lepiej :) i gratulacje przede wszystkim

widać szczęście musi mieć swoja cenę :wink: