anetina 06.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 buuuuuu a ja nie mogę na swoje znaleźć gdzie ona kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 buuuuuu a ja nie mogę na swoje znaleźć gdzie ona kupuje? Też ma zawsze problemy ze znalezieniem odpiwiedniego rozmiaru, ale popytam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 buuuuuu a ja nie mogę na swoje znaleźć gdzie ona kupuje? Też ma zawsze problemy ze znalezieniem odpiwiedniego rozmiaru, ale popytam się to spytaj się a znasz jej rozmiar ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak z troche innej bajki pytanie dla tych co juz zaciazyly.Jakie byly wasze pierwsze objawy wczesnej ciazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak z troche innej bajki pytanie dla tych co juz zaciazyly. Jakie byly wasze pierwsze objawy wczesnej ciazy? ja chyba teraz nie zaciążona ale objawy pierwsze trochę mdliło - ale nigdy wymiotów nie miałam piersi obrzmiały od razu, zwiększyły się, swędziały i przeczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 buuuuuu a ja nie mogę na swoje znaleźć gdzie ona kupuje? Też ma zawsze problemy ze znalezieniem odpiwiedniego rozmiaru, ale popytam się to spytaj się a znasz jej rozmiar ??? No kurcze nie znam , zawsze zapominam, wiem że zawsze o największe pytałem Nie łatwo kupić bo rozmiar rozmiarowi nie równy i jak mi się podobają to nigdy nie ma Jedyny minus...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 buuuuuu a ja nie mogę na swoje znaleźć gdzie ona kupuje? Też ma zawsze problemy ze znalezieniem odpiwiedniego rozmiaru, ale popytam się to spytaj się a znasz jej rozmiar ??? No kurcze nie znam , zawsze zapominam, wiem że zawsze o największe pytałem Nie łatwo kupić bo rozmiar rozmiarowi nie równy i jak mi się podobają to nigdy nie ma Jedyny minus...... no w tym większym rozmiarze niestety ładnych staników nie ma zostaje nam latac bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 buuuuuu a ja nie mogę na swoje znaleźć gdzie ona kupuje? Też ma zawsze problemy ze znalezieniem odpiwiedniego rozmiaru, ale popytam się to spytaj się a znasz jej rozmiar ??? No kurcze nie znam , zawsze zapominam, wiem że zawsze o największe pytałem Nie łatwo kupić bo rozmiar rozmiarowi nie równy i jak mi się podobają to nigdy nie ma Jedyny minus...... no w tym większym rozmiarze niestety ładnych staników nie ma zostaje nam latac bez Latać i polewać się wodą lub szampanem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak z troche innej bajki pytanie dla tych co juz zaciazyly. Jakie byly wasze pierwsze objawy wczesnej ciazy? U mnie w pierwszej ciąży od razu większe piersi poza tym objawów brak - teraz w drugiej - żadnych objawów do tej pory - może tylko to, ze po prostu "czuję" brzuch, nie boli ani nic tylko po prostu go czuję - może to bardziej psychika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Latać i polewać się wodą lub szampanem........ Stuku, ty tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 06.02.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak z troche innej bajki pytanie dla tych co juz zaciazyly. Jakie byly wasze pierwsze objawy wczesnej ciazy? Madd! Poczytaj cały wątek, dziewczyny opisywały objawy, dopiero co ja o to pytałam Super temat, śledzę cały czas i czekam...na swoja ciążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 buuuuuu a ja nie mogę na swoje znaleźć gdzie ona kupuje? Też ma zawsze problemy ze znalezieniem odpiwiedniego rozmiaru, ale popytam się to spytaj się a znasz jej rozmiar ??? No kurcze nie znam , zawsze zapominam, wiem że zawsze o największe pytałem Nie łatwo kupić bo rozmiar rozmiarowi nie równy i jak mi się podobają to nigdy nie ma Jedyny minus...... no w tym większym rozmiarze niestety ładnych staników nie ma zostaje nam latac bez E,F 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No to ladna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Anetia teraz twoja kolej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 kasia27Czytam, ale myslalam, ze zwierza sie rowniez inne dziewczyny z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Stukuś, mogę podać rękę Twojej żonie. To jest przekleństwo, a nie radość. A zakup staników to jedna wielka katorga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.02.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Stukus - podaj najpierw swoje wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 06.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 kasia27 Czytam, ale myslalam, ze zwierza sie rowniez inne dziewczyny z tego forum Hihi a no chyba, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak z troche innej bajki pytanie dla tych co juz zaciazyly. Jakie byly wasze pierwsze objawy wczesnej ciazy? Madd! Poczytaj cały wątek, dziewczyny opisywały objawy, dopiero co ja o to pytałam Super temat, śledzę cały czas i czekam...na swoja ciążę ja też czekam ale chciałabym poczekać jeszcze z pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 buuuuuu a ja nie mogę na swoje znaleźć gdzie ona kupuje? Też ma zawsze problemy ze znalezieniem odpiwiedniego rozmiaru, ale popytam się to spytaj się a znasz jej rozmiar ??? No kurcze nie znam , zawsze zapominam, wiem że zawsze o największe pytałem Nie łatwo kupić bo rozmiar rozmiarowi nie równy i jak mi się podobają to nigdy nie ma Jedyny minus...... no w tym większym rozmiarze niestety ładnych staników nie ma zostaje nam latac bez E,F 90 e tam, ma malutkie ps. ja też mam malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts