kasia27 06.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))) Rok starania się. Wciąż jednak pobolewa mnie brzuch jakbym miała dostać okres, nie są to silne bóle. Miałyście też takie objawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 piersi rosną praktycznie już od dnia zapłodnienia to mi się najbardziej podoba moja córcia za 2 tyg 10 lat ukończy pozdrawiam ciężarne, i te nie - też TINEK tak, facetom najbardziej się podoba gorzej kobietom - czy wy wiecie, ile kosztuje stanik na duże piersi? makabra cenowa żona cały czas takie kupuje i jakoś mi to nie przeszkadza....... Moja na co dzień niestety takich dużych nie kupuje, ale ostatnio taki nosi pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))) Rok starania się. Wciąż jednak pobolewa mnie brzuch jakbym miała dostać okres, nie są to silne bóle. Miałyście też takie objawy??? wielkie wielkie gratulacje jak zareagował na to mąż ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))) Rok starania się. Wciąż jednak pobolewa mnie brzuch jakbym miała dostać okres, nie są to silne bóle. Miałyście też takie objawy??? wielkie wielkie gratulacje jak zareagował na to mąż ??? Gratuluje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 06.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Na samiuśkim początku nie miałam żadnych objawów, śladów implantacji czy innych rzeczy które mogłyby wystąpić przed dniem spodziewanej miesiączki. No bo jak ktoś się dłużej stara to wie, że jest to najbardziej nerwowy, pełen oczekiwań czas. Czuły test - jakich pełno na allegro - dał wynik pozytywny w okolicach dnia spodziewanej @. Wcześniej ciążę jedynie może wykazać poziom hormonu hcg z krwi.Jazda z objawami wczesnej ciąży zaczęła się jakieś trzy tygodnie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_B 06.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 U mnie bylo tak, ze po akcji wybralismy sie na urlop do tunezji. No i na tej pustyni strasznie zle mi bylo ale ze wzgledu na 40 stopni, wcale nie wydalo mi sie to podejrzane. Tylko te piersi tak niby jak przed @ ale jakos mocniej. Na lotnisku plamienie, wiec ide do m. i mowie - nie udalo sie. A m. jak to chlop, nawet oczu nie oderwal od swojego mini wyswietlacza z gra, filmem, czy innym internetem i mowi - a czego sie spodziewalas za pierwszym razem. A w nastepne dni plamienie zamiast wieksze to nawet mniejsze, no ale w koncu na pustyni bylam i araby mnie zywily wiec zawsze poprzestawiac sie moglo. Ale jak przyszedl dzien spodziewanej @ wiedzialam juz, ze to to, test tylko potwierdzil. Kupilam go po cichu ale jak wyszlam z lazienki m. juz wiedzial - ponoc mialam taka mine. Wszystkim staraczkom, zycze powodzenia, w tym sobie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nam udało się prawie o razu.Pierwsza córka w drugim cyklu,druga złoty strzał.Za rok chcielibyśmy trzecigo bobaska i mam nadzieję że też pójzie szybko .Dolegliwości miałam w każdej ciązy,chociaż w pierwszej były bardziej oczuwalne.Z drugą zaraz "po" widzialam ze będę w ciąży. Jednym gratuluję i zyczę szczęśliwych dziewięciu miesięcy oraz porodu. Drugim szybkiego zaciążnia Trzymam kciukasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 08.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 W sylwestra się nie oszczędzałam (ups ) i strasznie szybko mnie powaliło a do tego przed zaśnięciem miałam bliskie spotkanie z wc (czego nie miewałam wczesniej) potem strasznie wcześnie się kładłam a rano wstać nie mogłam i byłam strasznie zmęczona w ciągu dnia, piersi (a raczej moje miejsce na piersi) mnie nie bolały ani się nie powiększyły no i ryczałam nawet na reklamach, a co dopiero mówiąc o przejmujących filmach, jadłam kapustę kiszoną na tony aż zrobiłam test. Potem przez 2 tygodnie czułam się super a teraz schudłam 5 kg jadam pasztet lub parówki, od mięsa zwłaszcza surowego co to je trzeba najpierw pomacać żeby coś z niego przygotować mnie totalnie odrzuca, a mój węch nie pozwala otworzyć lodówki na wdechu bo kończy się to miłością z wc. Ogólnie jest strasznie choć widać światełko w tunelu, dziś zjadłam rosół i śląskie kluski z kapustą (mięso nadal be) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 teraz schudłam 5 kg jadam pasztet lub parówki, od mięsa zwłaszcza surowego co to je trzeba najpierw pomacać żeby coś z niego przygotować mnie totalnie odrzuca, a mój węch nie pozwala otworzyć lodówki na wdechu bo kończy się to miłością z wc. Ogólnie jest strasznie choć widać światełko w tunelu, dziś zjadłam rosół i śląskie kluski z kapustą (mięso nadal be) biedactwo moja bratowa ( jest w 4 miesiacu ) tez tak chudnie .....jednego dnia wcina cos ze smakiem ,żeby na drugi dzien na sam widok tego samego juz zwracać trzymam kciuki za Wasze Maleństwa i za Was Dziewczyny -niech to minie jak najszybciej i ten piekny błogostan Was cieszy a nie męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 08.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Gratulacje!!! troszkę pomęczy-a potem będzie cieszyć odwrotnie niż niektórzy mężowie-troszkę pocieszą a potem tylko męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gratulacje dla kolejnych dziewczyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 i ja się dołączam do gratulacji kolejnym zaciążonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a mówią, że dzieci nie maże przyrostu naturalnego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 , od mięsa zwłaszcza surowego co to je trzeba najpierw pomacać żeby coś z niego przygotować mnie totalnie odrzucaznaczy się bedzie syn!!!!!!!! Monia, moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!! Z tymi mięsem, to nie wiem czy prawada, ale u mnie było dokładnie tak samo Synuś za to jak najbardziej mięsożerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 , od mięsa zwłaszcza surowego co to je trzeba najpierw pomacać żeby coś z niego przygotować mnie totalnie odrzucaznaczy się bedzie syn!!!!!!!! Monia, moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!! Z tymi mięsem, to nie wiem czy prawada, ale u mnie było dokładnie tak samo Synuś za to jak najbardziej mięsożerny a ja w czasie ciąży uwielbiałam mięso, zwłaszcza surowe zostało mi to do dziś codziennie piłam co najmniej litr mleka i całą czekoladę wcinałam i mam syna mięsożernego, zupożernego, ogólnie nie narzekającego na brak apetytu - dobrze, że nie widać tego w jego ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 na syna się piękniejena córkę - cera, włosy, ciało robi się brzydsze może to się u was sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 skojarzyło mi się coś jeszcze w czasie ciąży uwielbiałam miętę - najchętniej ciągle myłabym zęby i żuła gumę do żucia ale musiały to być ostre mięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.02.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 u mnie z pierwszym dzieckiem - zero objawów z drugim - już rano po tej nocy wiedziałam, że w ciąży jestem, ból piersi i nieustające mdłości trwające do 3-4 miesiąca, nie mogłam patrzeć na surowe mięso, krwiste wątróbki itp, w zlewie nie mogły stać brudne naczynia, bo zaraz wymiotować mi się chciało, szczególnie od widoku zatłuszczonych patelni... na spacery chodziłam z woreczkiem, bocznymi uliczkami, najlepiej wzdłuż rzeki schudłam kilka kilo na początku przez całą ciążę przytyłam 7 kg, a dziecię ważyło 4 kg Monika - będzie lepiej i gratulacje przede wszystkim widać szczęście musi mieć swoja cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Elutek, ja chcę tyle przytyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts