Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie, w weekend zrobiłam 2 testy, wyszły pozytywnie. Okres spóźnia mi sie może dopiero5 dzień. CNiecierpliwa byłam już dzisiaj u lekarza ale stwierdził, ze nic narazie nie widać, bo to za wcześnie, mam nadzieje, ze ma racje...bo ja już tak sie ucieszyłam. Prawdopodobnie na usg moją fasolke bedzie można zaobserwować dopiero 20 lutego...ale długo muszę czekać!

Elutek, ja chcę tyle przytyć :roll:

Aga - chcieć to móc :D

może noś przy sobie kawałek surowego mięsa i oglądaj je często :roll: :wink:

dobry pomysł

ja przytyłam 9 kg, później przed porodem w szpitalu będąc ciut schudłam

urodziłam syna 4 kg

a w ciągu 2-3 miesięcy schudłam 20 kg :D

i ... chciałabym taką wagę mieć nadal :(

Słuchajcie, w weekend zrobiłam 2 testy, wyszły pozytywnie. Okres spóźnia mi sie może dopiero5 dzień. CNiecierpliwa byłam już dzisiaj u lekarza ale stwierdził, ze nic narazie nie widać, bo to za wcześnie, mam nadzieje, ze ma racje...bo ja już tak sie ucieszyłam. Prawdopodobnie na usg moją fasolke bedzie można zaobserwować dopiero 20 lutego...ale długo muszę czekać!

czas szybciutko leci

już niedługo zobaczycie fasolkę

:)

Czy któraś z Was miała ciażę pozamaciczną? Wciąż pobolewa mnie delikatnie podbrzusze a wyczytałam, ze to jeden z objawów takiej ciaży.

nie czytaj za dużo

mnie teraz też pobolewa, momentami bardzo

ale raczej w ciąży nie jestem :D

a boli - może tak jak na okres?

najlepiej do lekarza i powiedzieć mu o tym, jeśli tylko coś cię niepokoi

gratulacje,

historia jak u mnie hihi

a to że cie boli podbrzusze to normalne, macica się rozszerza i jakieś tam wiązadełka bolą, nic sie nie martw, gorzej jak krwawisz- to natychmiast do lekarza

wielkie wielkie gratulacje

jak zareagował na to mąż ???

:) Strasznie sie ucieszył, od razu zaczął mówić coś o remoncie, ze musimy szybko przygotować mieszkanko, że mam na siebie uważać, że muszę dużo spacerować i sie oszczędzać :) Wybrał juz miejsce na łóżeczko i szpital w którym będę rodzic...hihihi :)) kochany jest!

wielkie wielkie gratulacje

jak zareagował na to mąż ???

:) Strasznie sie ucieszył, od razu zaczął mówić coś o remoncie, ze musimy szybko przygotować mieszkanko, że mam na siebie uważać, że muszę dużo spacerować i sie oszczędzać :) Wybrał juz miejsce na łóżeczko i szpital w którym będę rodzic...hihihi :)) kochany jest!

fajnego masz męża :)

mój już też chce - biedna żona jedynie zwiewa :D

Czy któraś z Was miała ciażę pozamaciczną? Wciąż pobolewa mnie delikatnie podbrzusze a wyczytałam, ze to jeden z objawów takiej ciaży.

Kasiu, znajoma miała - test długo nie wychodził pozytywny, zrobiła betę - wynik dziwny. Miała bóle nie brzucha tylko bardziej jajnikow

Co do Fasolki - w 5 tygodniu na dobrym sprzęcie widac Kropeczkę :)

Gratulacje, tak wogóle!!!!!