Gość elutek 09.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Elutek, ja chcę tyle przytyć Aga - chcieć to móc może noś przy sobie kawałek surowego mięsa i oglądaj je często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak na razie nie mogę patrzeć na słodycze co w moim wypadku jest rzeczą wręcz niemożliwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a propos smaków ciążowych ....przy Dawidzie - wąchałam kleje i lakiery i wcinałam surową cebulę przy Kasi -wąchałam naftalinę i zjadałam nutellę słoikami szok jak ja musiałam capić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 09.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Słuchajcie, w weekend zrobiłam 2 testy, wyszły pozytywnie. Okres spóźnia mi sie może dopiero5 dzień. CNiecierpliwa byłam już dzisiaj u lekarza ale stwierdził, ze nic narazie nie widać, bo to za wcześnie, mam nadzieje, ze ma racje...bo ja już tak sie ucieszyłam. Prawdopodobnie na usg moją fasolke bedzie można zaobserwować dopiero 20 lutego...ale długo muszę czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Elutek, ja chcę tyle przytyć Aga - chcieć to móc może noś przy sobie kawałek surowego mięsa i oglądaj je często dobry pomysł ja przytyłam 9 kg, później przed porodem w szpitalu będąc ciut schudłam urodziłam syna 4 kg a w ciągu 2-3 miesięcy schudłam 20 kg i ... chciałabym taką wagę mieć nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Słuchajcie, w weekend zrobiłam 2 testy, wyszły pozytywnie. Okres spóźnia mi sie może dopiero5 dzień. CNiecierpliwa byłam już dzisiaj u lekarza ale stwierdził, ze nic narazie nie widać, bo to za wcześnie, mam nadzieje, ze ma racje...bo ja już tak sie ucieszyłam. Prawdopodobnie na usg moją fasolke bedzie można zaobserwować dopiero 20 lutego...ale długo muszę czekać! czas szybciutko leci już niedługo zobaczycie fasolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 09.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Czy któraś z Was miała ciażę pozamaciczną? Wciąż pobolewa mnie delikatnie podbrzusze a wyczytałam, ze to jeden z objawów takiej ciaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kasia, nie czytaj za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Czy któraś z Was miała ciażę pozamaciczną? Wciąż pobolewa mnie delikatnie podbrzusze a wyczytałam, ze to jeden z objawów takiej ciaży. nie czytaj za dużo mnie teraz też pobolewa, momentami bardzo ale raczej w ciąży nie jestem a boli - może tak jak na okres? najlepiej do lekarza i powiedzieć mu o tym, jeśli tylko coś cię niepokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Uciekam z tego tematu bo zaraz i ja zajde w ciąże Uciekam................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.02.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Słuchajcie, w weekend zrobiłam 2 testy, wyszły pozytywnie. Okres spóźnia mi sie może dopiero5 dzień. CNiecierpliwa byłam już dzisiaj u lekarza ale stwierdził, ze nic narazie nie widać, bo to za wcześnie, mam nadzieje, ze ma racje...bo ja już tak sie ucieszyłam. Prawdopodobnie na usg moją fasolke bedzie można zaobserwować dopiero 20 lutego...ale długo muszę czekać! gratulacje, historia jak u mnie hihi a to że cie boli podbrzusze to normalne, macica się rozszerza i jakieś tam wiązadełka bolą, nic sie nie martw, gorzej jak krwawisz- to natychmiast do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 09.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ...a to że cie boli podbrzusze to normalne, macica się rozszerza i jakieś tam wiązadełka bolą,... na takie objawy to jeszcze trochę za wcześnie, lekarz nawet pęcherzyka nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ide pracowac , bo tez kcem dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 10.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 wielkie wielkie gratulacje jak zareagował na to mąż ??? Strasznie sie ucieszył, od razu zaczął mówić coś o remoncie, ze musimy szybko przygotować mieszkanko, że mam na siebie uważać, że muszę dużo spacerować i sie oszczędzać Wybrał juz miejsce na łóżeczko i szpital w którym będę rodzic...hihihi ) kochany jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka 10.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gratulacje!!Apropo tej ciaży pozamacicznej, to wyczytałam, ze jak sie ma np. zrosty po operacji wyrostka albo jak sie miało torbiele na jajnikach to można mieć pozamaciczną ciażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Uciekam z tego tematu bo zaraz i ja zajde w ciąże Uciekam................ Stuku, ale wam już pora toż to już chyba 4 lata po slubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ide pracowac , bo tez kcem dzidziusia ja też chcę, ale jeszcze nie pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 wielkie wielkie gratulacje jak zareagował na to mąż ??? Strasznie sie ucieszył, od razu zaczął mówić coś o remoncie, ze musimy szybko przygotować mieszkanko, że mam na siebie uważać, że muszę dużo spacerować i sie oszczędzać Wybrał juz miejsce na łóżeczko i szpital w którym będę rodzic...hihihi ) kochany jest! fajnego masz męża mój już też chce - biedna żona jedynie zwiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 10.02.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czy któraś z Was miała ciażę pozamaciczną? Wciąż pobolewa mnie delikatnie podbrzusze a wyczytałam, ze to jeden z objawów takiej ciaży. Kasiu, znajoma miała - test długo nie wychodził pozytywny, zrobiła betę - wynik dziwny. Miała bóle nie brzucha tylko bardziej jajnikow Co do Fasolki - w 5 tygodniu na dobrym sprzęcie widac Kropeczkę Gratulacje, tak wogóle!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 10.02.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki!!! to mnie uspokoiłaś )) Zaczekam do 6 tygodnia, zeby juz było dobrze widać Ale jestem szczęśliwa )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts