Sylwia1667 13.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja z pierwszej ciąży mam dwa testy, tyle, że obydwa negatywne (fałszywie oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ja z pierwszej i drugiej mam po dwa pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 13.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 wyszperałam tydzień ciąży, wg mojego laboratorium, liczony jest od dnia owulacji, a nie od dnia ostatniej miesiączki...uff (niby lekarz mówi, ze mało- ale moja intuicja wie lepiej czyli siem zgadza 5 tydz. oby rosło i było zdrowe. my testy powyrzucalismy, bo nasza pewnie poroznosiłaby po wszystkich domownikach.Juz się nie mogę doczekać kolejnego maleństwa agnieszkakusi: jak się teraz czujesz? masz już jazdę z objawami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Tridmax, najważniejsza jest intuicja Na mnie lekarz też dziwnie zerkał, mówił że za wcześnie, ale zrobił usg i "coś tam widać" 21.02 idę do niego kolejny raz. Na razie (odpukać) nie mam żadnych mdłości, wymiotów. Jem o wiele mniej niż zwykle i tego nie bardzo rozumiem Tylko cały czas czuję pobolewanie brzucha...generalnie czuję się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 wyszperałam tydzień ciąży, wg mojego laboratorium, liczony jest od dnia owulacji, a nie od dnia ostatniej miesiączki...uff (niby lekarz mówi, ze mało- ale moja intuicja wie lepiej czyli siem zgadza 5 tydz. oby rosło i było zdrowe. my testy powyrzucalismy, bo nasza pewnie poroznosiłaby po wszystkich domownikach.Juz się nie mogę doczekać kolejnego maleństwa agnieszkakusi: jak się teraz czujesz? masz już jazdę z objawami ? Poważnie jestes z Pacanowa??mieszkałem kiedys na pacanowskiej 15 w stopnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 13.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 w Pacanowie, kozy kują... a jam jest z kozodojec woj.podlaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie śmiać sie bo temat poważny Od 3 m-cy staramy sie o dzidziusia i nic Kiedy to powiedziałm lekarzowi, zapytał mnie tylko czym sie martwię, przecież to normalne. Czy rzeczywiście to takie normalne? Czy sa tacy, którzy wstrzelili sie od razu? Są tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 15.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam. Chcę dołączyć do grona czekających na dwie kreski. Jeszcze nie dawno ani myślałam o dziecku, remont, brak pracy... Ale lekarz powiedział że jeżeli chcę dziecko to muszę decydować się teraz, bo póżniej mogę mieć z tym duże problemy... Więc się staram. Jak już podjęłam decyzję to nie mogę się doczekać wyników... Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy i wszystkie starające się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 przeprowadz wszelkie szczepienia zwłaszcza na rózyczke itp. postaraj sie obsesyjnie o zajsciu w ciąże nie myslec no potem to juz miłych wrażeń, nie można do tego podchodzić az tak emocjonalnie. Inna sprawa to jesli sie nie uda jakiś czas to niestety przebadaj partnera bo niestety prawie na bank z jego powodu moze byc to niepowodzenie. Zazwyczaj utarło się że to wina kobiety ali nic bardziej błędnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 na córkę - cera, włosy, ciało robi się brzydsze Dzieki...I ja tak cztery razy... P.S. No dobra... w zasadzie to 3 ale 4 dziewczyny som A co do objawow ciazy... 1- wpadka, brak miesiączki, test - corka 2 - planowana - tydzien prob - jest corka 3 - na tabletkach!!! wpadka!!! blizniaki... 2 baby... Kto jest lepszy? We wszystkich przypadkach - brak miesiączki, test +, zero przeczuc i objawow... dopiero po ok. 9 tygodniach mdlosci sie zaczynaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 "Miłość to wspaniała wróżka, która prowadzi do łóżka, a z łóżka do szpitala i ma się małego krasnala" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-Mail 16.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Co do tego odpoczywania faceta M@riusz ma rację. Dodatkowo - poznanie kiedy są odpowiednie dni nawet z wykorzystaniem sławnego kalendarzyka. A takich momentach aż dziw bierze, że niektórzy mają nieplanowaną ciążę od tak, a my gdy chcemy nie możemy mieć W tym problem że kalendarzyk to zadna metoda, jest wieej metod uznawanych przez kosciół za skuteczne w tedy gdy niechce się począć dziecka ale i wtedy gdy sie czeka na nie najlepsza jest metoda prof Rotzera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 22.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 koniec....w 6 tygodniu nie zdążyłam nawet zobaczyc serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_B 22.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tridmax, trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 moja mała znalazła wczoraj w szafce w łazience test ciążowy z pozytywnym wynikiem, który zostawiłam na pamiątkę Spytała co to jest i do czego. Tłumaczę jej, że to test ciążowy, który pokazuje czy mama ma dzidziusia w brzuchu i jak widać na nim dwie kreseczki to znaczy, że dziecko tam jest. Na to ona podwinęła sobie bluzkę, przyłożyła test do brzuszka i woła do mnie: mamo, ja też mam dzidziusia, bo mi pokazuje dwie kreski czyli babcią zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nie śmiać sie bo temat poważny Od 3 m-cy staramy sie o dzidziusia i nic Kiedy to powiedziałm lekarzowi, zapytał mnie tylko czym sie martwię, przecież to normalne. Czy rzeczywiście to takie normalne? Czy sa tacy, którzy wstrzelili sie od razu? Są tacy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 koniec....w 6 tygodniu nie zdążyłam nawet zobaczyc serduszka przytulam mocno moze pocieszy Was to, że natura wie, co robi może miała być jakaś wada genetyczna? może coś innego? natura wie, co czyni czas na dziecko przyjdzie zanim się obejrzycie, a będziecie mieli maluszka do tulenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 23.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 tridmax - głowa do góry. Nastepnym razem sie uda. Musi sie udac!!!!!Trzymam mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 23.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Znowu sie wpasowuje w grupe..staraamy sie i pudło nastepny strzał bedzie za jakies 5 m-cy. super by było zeby to były bliźniaki bo ja marze o trójce dzieci a wy ile chciałybyscie miec "docelowo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts