madd 23.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 trojeczke, ale ja juz stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.02.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 docelowo dwójka i wczoraj bardzo spięta czekałam w czasie badania usg bo bliźniaki w rodzinie były 7-tygodniowa fasolka ma 13 mm Ech...te wyliczenia lekarzy...7 tygodni jak wiem, że machnięta ok.21.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.02.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 a wy ile chciałybyscie miec "docelowo"? mnie się marzy trójka ale ... nie obraziłabym się, gdyby i nawet 4 była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ile dzieci? To musicie zapytać żonki, ona kieruje ruchem w tej sprawie? I ostatnio się zapytała czy wole być przy poczęciu czy przy porodzie......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ile dzieci? To musicie zapytać żonki, ona kieruje ruchem w tej sprawie? I ostatnio się zapytała czy wole być przy poczęciu czy przy porodzie......? ty masz sąsiadkę więc .... może ona ma sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ile dzieci? To musicie zapytać żonki, ona kieruje ruchem w tej sprawie? I ostatnio się zapytała czy wole być przy poczęciu czy przy porodzie......? ty masz sąsiadkę więc .... może ona ma sąsiada? Byle szczęśliwa była..........i nie marudziła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.02.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dobry ciebie mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dobry ciebie mąż Pewnie, że dobry a ona jeszcze nażeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ile dzieci? To musicie zapytać żonki, ona kieruje ruchem w tej sprawie? I ostatnio się zapytała czy wole być przy poczęciu czy przy porodzie......? Wybierz poczęcie, bo poród to żadna atrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 super by było zeby to były bliźniaki Boszszsz... następna... Nie pytaj dlaczego to napisałam - tyle już się spisałam na ten temat, że mi się nie chce znowu... Życzę powodzenia "we wstrzeliwaniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.02.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 docelowo dwójka i wczoraj bardzo spięta czekałam w czasie badania usg bo bliźniaki w rodzinie były 7-tygodniowa fasolka ma 13 mm Ech...te wyliczenia lekarzy...7 tygodni jak wiem, że machnięta ok.21.01 No to się zgadza - ciąża ma 7 tygodni. 5 tygodni minęło od machnięcia plus jeszcze 2 czyli 7 tygodni jak w twarz. Bo przecież ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, książkowa miesiączka to 28 dni, czyli książkowo jajeczkowanie przyjmuje się na okolice 14 dnia cyklu, czyli można przyjąć, że właśnie wtedy nastąpiło machnięcie . PS. Moje bliźniaczki były już wtedy widoczne wyraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No to się zgadza - ciąża ma 7 tygodni. 5 tygodni minęło od machnięcia plus jeszcze 2 czyli 7 tygodni jak w twarz. Bo przecież ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, książkowa miesiączka to 28 dni, czyli książkowo jajeczkowanie przyjmuje się na okolice 14 dnia cyklu, czyli można przyjąć, że właśnie wtedy nastąpiło machnięcie . no co Ty opowiadasz, jakie 2 tygodnie dodatkowo, wtedy byłem w delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Trzymajcie za mnie kciuki plizzzzzz.Juz kupilam tescik i bede robic najwczesniej w czwartek, ale na razie zadnych objawow @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Trzymajcie za mnie kciuki plizzzzzz. Juz kupilam tescik i bede robic najwczesniej w czwartek, ale na razie zadnych objawow @ Trzymam Tylko czy Ty wytrzymasz do czwartku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.02.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Madd, trzymamy, ale zrób już ten test ja bym nie wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.02.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Trzymajcie za mnie kciuki plizzzzzz. Juz kupilam tescik i bede robic najwczesniej w czwartek, ale na razie zadnych objawow @ trzymam i ja kciuki ale dlaczego dopiero jutro test zrobisz? rób już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 25.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No a ja już jestem po długo wyczekiwanej wizycie. Jestem w 7 tygodniu ciaży. Muszę niestety za 10 dni znowu stawić sie u lekarza, bo narazie było widać tylko pęcherzyk ciążowy...no i znowu 10 dni w stresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jak był pęcherzyk, to ok. Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 25.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie wiem czy sie cieszyć, bo wyczytałam na forach, że takie pęcherzyki potrafią być puste! a u mnie jeszcze nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie wiem czy sie cieszyć, bo wyczytałam na forach, że takie pęcherzyki potrafią być puste! a u mnie jeszcze nic nie widać. A robiłaś sobie test? To powinno wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts