kasia27 25.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jaki test? na poziom bety? nic nie robiłam, bo nic mi lekarz nie mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jaki test? na poziom bety? nic nie robiłam, bo nic mi lekarz nie mówił. No normalny test ciążowy z apteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 25.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No jasne, ze robiłam, aż dwa! wyszły pozytywnie! Myślisz, ze przy pustym pęcherzyku ciążowym, by nie wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No jasne, ze robiłam, aż dwa! wyszły pozytywnie! Myślisz, ze przy pustym pęcherzyku ciążowym, by nie wyszły? Przepraszam, nie czytałam uważnie. Przy pustym pęcherzyku ciążowym wychodzi pozytywnie i rzeczywiście po 7 tygodniu ciąży mozna stwierdzxić, czy to pusty czy nie. Ale bądź dobrej myśli, bo to bardzo rzadkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 dziś mija 12 tydzień, a wraz z nim wstręt do mięsa i innych stałych pokarmów, powoli nabieram ciałka, czuję się lepiej choć wciąż myśli jakieś głupie w głowie. Już bym chciała wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a ja wczoraj miałam fatalny dzień. Nie mogłam wstać z łóżka nawet na kilka minut. W sumie nic mi nie było poza osłabieniem. Fatalny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 u mnie jeszcze nic nie ma chyba mam nadzieję ale patrząc czasowo - 6 lat temu zaczynał mi się 12 tydzień ciąży jak ten czas leci zaciążonym łaskotki dla brzuszka przesyłam starającym się wielkie kciuki za udane akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Podłączę się do Was może mi będzie lżej. Terapia grupowa dobrze robi, podobno. Za namową Agi zrobiłam dziś test i jego wynik był inny niż oczekiwałam Normalnie załamka... Wszystkie objawy wskazywały, że się udało, a tu guzik. Jedna perfidna krecha na teście. Wyć mi sie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Oluś, spokojnie....w końcu się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 03.03.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Moja jedna krecha w kwietniu kończy 10 lat. Do tej pory mam te dwa negatywne testy - na pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 05.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Byłam dzisiaj u lekarza. Moje Maleństwo ma 16 mm i bije mu serduszko!!!!!!! ))))) wreszcie....długo walczyliśmy i sie udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Byłam dzisiaj u lekarza. Moje Maleństwo ma 16 mm i bije mu serduszko!!!!!!! ))))) wreszcie....długo walczyliśmy i sie udało! No widzisz, super wiadomość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 05.03.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie chcę zakładać nowego wątku, ale odbiegnę troszkę od tematu. Czy znacie jakieś dobre forum o dzieciach? Wiecie, takie dla mam i przyszłych mam Zwłaszcza dla takich jak ja, zielonych i ubogich w tą wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 05.03.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie chcę zakładać nowego wątku, ale odbiegnę troszkę od tematu. Czy znacie jakieś dobre forum o dzieciach? Wiecie, takie dla mam i przyszłych mam Zwłaszcza dla takich jak ja, zielonych i ubogich w tą wiedzę hej, ja od niedawna zaglądam na forum: http://www.ciazaporod.pl i przy okazji na http://www.babyonline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 05.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 http://www.zdrowie.kobiety.cal.pl cały przekrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija74 05.03.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 http://www.eDziecko.pl - od zaciązenia, przez niemowlaka, po wychowanie starszaka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Podłączę się do Was może mi będzie lżej. Terapia grupowa dobrze robi, podobno. Za namową Agi zrobiłam dziś test i jego wynik był inny niż oczekiwałam Normalnie załamka... Wszystkie objawy wskazywały, że się udało, a tu guzik. Jedna perfidna krecha na teście. Wyć mi sie chce! To możemy sobie podac ręce U mnie też nic ... ale nie myślę o tym bo zwariuję. Ile lat ma twoja córcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.03.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a wy ile chciałybyscie miec "docelowo"? mnie się marzy trójka ale ... nie obraziłabym się, gdyby i nawet 4 była serio? widać ze jeszcze dzieci nie dały Ci porzadnie w kośc ja mam dwojke i wystaczy mi wrażeń na całe zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 zaba ja tu zajrzałam bo widzę Twój wpis i juz pomyślałam ze i Ty.......... zaszłaś i aż struchlałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Podłączę się do Was może mi będzie lżej. Terapia grupowa dobrze robi, podobno. Za namową Agi zrobiłam dziś test i jego wynik był inny niż oczekiwałam Normalnie załamka... Wszystkie objawy wskazywały, że się udało, a tu guzik. Jedna perfidna krecha na teście. Wyć mi sie chce! To możemy sobie podac ręce U mnie też nic ... ale nie myślę o tym bo zwariuję. Ile lat ma twoja córcia? Wczoraj ten negatyw sie potwierdził A ja myślę i właśnie wariuję. Ja jestem z tych co nie umieją niemyśleć Aga, moja Zuza ma 3,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts