mayland 06.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Bądźcie dobrej myśli. Moje dwie koleżanki mialy problemy z zajściem. Jedna jakieś 8 lat a druga 4. Zaszły jednocześnie. Pierwsza właśnie bawi chłopaki bliźniaki a druga córę Wy też zaskoczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 łooo matko, 8 lat. Współczuję. Chyba bym nie dała rady, prędzej bym w wariatkowie wyladowała niż dzieci miała Taka jestem "miętka" A swoją drogą, przecież to można się zarobić zanim się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 zaba ja tu zajrzałam bo widzę Twój wpis i juz pomyślałam ze i Ty.......... zaszłaś i aż struchlałam yyyyyyyyyyy.... za tydzień powiem Ci czy miałaś rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a wy ile chciałybyscie miec "docelowo"? mnie się marzy trójka ale ... nie obraziłabym się, gdyby i nawet 4 była serio? widać ze jeszcze dzieci nie dały Ci porzadnie w kośc ja mam dwojke i wystaczy mi wrażeń na całe zycie póki co jedynie dwójka wychowana ale akurat mam bardzo spokojne dziecko wiem, że kolejne juz takie nie będzie ale jestem dobrej myśli i nadal marzę o własnej gromadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 09.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 My się staralismy ze 4 lata, aż w koncu blixnieta nam sie trafiły ) Ot taki bonusik za lata niepowodzeń teraz mamy 3 synów, jeden ma 10 lat, a maleńce 5 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.03.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Byłam dzisiaj u lekarza. Moje Maleństwo ma 16 mm i bije mu serduszko!!!!!!! ))))) wreszcie....długo walczyliśmy i sie udało! no widzisz! gratulacje! nasze ma 7 cm w poniedziałek widziałam pęcherz, żołądek, wątrobę, rączki, nóżki, stópki, nosek, słyszałam serduszko i tak spokojnie spało ale jak ginekolog zaczął głowicą usg uderzać w brzuch żeby zmieniło pozycję to sie obudziło i wtedy już była dyskoteka czy to możliwe, że w 13 tygodniu dziecię ssie paluszek? tak to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 czy to możliwe, że w 13 tygodniu dziecię ssie paluszek? tak to wyglądało możliwe widok jest przepiękny gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A ja wczoraj zrobiłam sobie pierwszy test owulacyjny. Nie ma co na ślepo robić to i owo tylko wybrać najlepszy moment. Wczoraj jedna kreska. No nic testuję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 A ja wczoraj zrobiłam sobie pierwszy test owulacyjny. Nie ma co na ślepo robić to i owo tylko wybrać najlepszy moment. Wczoraj jedna kreska. No nic testuję dalej trzymam mocno kciuki za powodzenie ja tam wolę na ślepo robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 12.03.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Mi wdł. tych testów owulacyjnych wychodziło, że w ogóle nie mam owulacji, zawsze test był negatywny, więc dałam sobie z nimi spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 13.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 My się staralismy ze 4 lata, aż w koncu blixnieta nam sie trafiły ) NAPRAWDĘ?! Super! Gratulujemy Mieszkacie już u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 15.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Problem w tym, że ludzie starają się o dziecko na koniec, kiedy się już wszystkiego dorobią, mają już dobrą pracę, samochody, dom i do szczęścia brakuje im tylko dziecka.Dla nas szczęściem było dziecko na początku naszej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.03.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Hanula - nie obraz sie, ale generalizujesz troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 16.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Problem w tym, że ludzie starają się o dziecko na koniec, kiedy się już wszystkiego dorobią, mają już dobrą pracę, samochody, dom i do szczęścia brakuje im tylko dziecka. Dla nas szczęściem było dziecko na początku naszej drogi. A to źle??? Ja mam prawie 30 lat, skończone studia, super pracę, własne mieszkanie, jestem pewna swojego Wybranka a na to wszystko potrzeba było czasu....teraz jestem w 10 tygodniu ciąży i całą swoją uwagę będę mogła skupić na dziecku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 16.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Racja jest. Tak mi sie wydaje, że taki porządek rzeczy jest wlaściwy. Wyksztalcenie, praca, dom a potem dziecko, żeby to dziecko mialo dach nad glowa i zeby temu dziecku cos do gara wlozyc. I zeby temu dziecku wystarczajaca ilosc czasu poswiecic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A ja mam dziś dwie kreski na teście owulacyjnym więc jutro...do dzieeełłłaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Miłej i efektywnej "pracy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Problem w tym, że ludzie starają się o dziecko na koniec, kiedy się już wszystkiego dorobią, mają już dobrą pracę, samochody, dom i do szczęścia brakuje im tylko dziecka. Dla nas szczęściem było dziecko na początku naszej drogi. coś w tym jest ja jedynie zadbałam o studia, pracę i ... o dziecko teraz budujemy dom ... i może sie uda powiekszyć rodzinę kolejny raz a znam wiele przypadków, ze para czekając na dorobienie się miała trudności w zajściu ciążę czekają póxniej kilka lat na upragnionego potomka teraz znajoma jest w ciąży - i ... wykryto raka a ciążą dopiero 5miesięczna los jest niesprawiedliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A ja mam dziś dwie kreski na teście owulacyjnym więc jutro...do dzieeełłłaaaa i jak po nocce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A ja mam dziś dwie kreski na teście owulacyjnym więc jutro...do dzieeełłłaaaa i jak po nocce ??? Anetina, to dopiero dziś będzie ta noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts