Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My się staralismy ze 4 lata, aż w koncu blixnieta nam sie trafiły :))

:o NAPRAWDĘ?! Super! Gratulujemy :D

Mieszkacie już u siebie?

Nom :) Dwóch urwisków urodziłam 27 stycznia, a mielismy sobie dokoptować dziewuszkę... :lol: To teraz mam 3 synów i jest git.

Nie mieszkamy jeszcze, mam nadzieję, ze w wakacje uda nam sie wprowadzić, mielismy 4 miesiące zastoju i od poniedziałku ruszamy z wykonczeniówką ;)

Pozdrawiamy Was serdecznie

nie, nie zrobił usg. Chyba będę musiała się przenieść do prywatnego lekarza, bo ten jakoś nie wykazuje dużego zainteresowania. Chociaż zawsze byłam zadowolona z tego lekarza z przychodni, a już długo u niego się leczę.

przy początku ciąży to i tak zwykłe usg brzucha nic nie pokaże :(

jedynie dopochwowe, czy jak to się zwie

nie, nie zrobił usg. Chyba będę musiała się przenieść do prywatnego lekarza, bo ten jakoś nie wykazuje dużego zainteresowania. Chociaż zawsze byłam zadowolona z tego lekarza z przychodni, a już długo u niego się leczę.

przy początku ciąży to i tak zwykłe usg brzucha nic nie pokaże :(

jedynie dopochwowe, czy jak to się zwie

O takowe tj dowcipne ;) mi chodziło, takie pokaże. Ale w przychodniach to rzadko taki sprzęt mają. Zwykle dają skierowanie gdzieś gdzie można to zrobić. I dlatego ja nie korzystam z naszej cudownej państwowej służby zdrowia. Przynajmniej w tej materii.

ja te pierwsze usg - w 7 tyg. dopochwowe

i chyba jakoś w 12 tygodniu usg brzucha miałam normalnie w szpitalu na skierowanie zrobione

później tam też co ileś - nie pamiętam

ale pod koniec ciąży miałam ze 3 - inwestorek był leniuszkiem i przesiedział ponad 2,5 tygodnia po terminie w brzuchu maminym :D

Dziewczyny nie przesadzajcie, skoro druga kreska na teście jest dopiero słobiutka to usg na pewno nic nie pokaże. Patusia, nie sądzę żeby lekarz cię olał, jest po prostu za wczesnie.

Ale z tego co się orientuję to nawet najsłabsza kreska na teście ciążowym to pozytywny wynik, więc gratulacje :D