anetina 17.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 a to przepraszam nie spojrzałam na datę wysłania postu no to owocnej nocki życzę jakiś relaksująca kąpiel, masaż i ... do łóżka powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no to owocnej nocki życzę jakiś relaksująca kąpiel, masaż i ... do łóżka powodzenia koniecznie musi być noc i łóżko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no to owocnej nocki życzę jakiś relaksująca kąpiel, masaż i ... do łóżka powodzenia koniecznie musi być noc i łóżko?? to jest przenośnia każdy robi , gdzie ma ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 tak w ogóle link do porównania czasów z naszego dzieciństwa a dzieciństwa naszych dzieci http://docs.google.com/EmbedSlideshow?docid=dftgr74_25fs46kfgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.03.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 teraz znajoma jest w ciąży - i ... wykryto raka a ciążą dopiero 5miesięczna los jest niesprawiedliwy współczuję Mam nadzieję że urodzi zdrowe dzieciątko i wygra z chorobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 17.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 My się staralismy ze 4 lata, aż w koncu blixnieta nam sie trafiły ) NAPRAWDĘ?! Super! Gratulujemy Mieszkacie już u siebie? Nom Dwóch urwisków urodziłam 27 stycznia, a mielismy sobie dokoptować dziewuszkę... To teraz mam 3 synów i jest git. Nie mieszkamy jeszcze, mam nadzieję, ze w wakacje uda nam sie wprowadzić, mielismy 4 miesiące zastoju i od poniedziałku ruszamy z wykonczeniówką Pozdrawiamy Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 18.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam. Na teście wyskoczyła druga kreseczka, ale taka słabiuteńka... Jestem w ciąży? Nie jestem w ciąży?.... A może jestem troszkę w ciąży? Oto jest pytanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam. Na teście wyskoczyła druga kreseczka, ale taka słabiuteńka... Jestem w ciąży? Nie jestem w ciąży?.... A może jestem troszkę w ciąży? Oto jest pytanie..... raczej na pewno jestes w ciąży tylko gratulować do lekarza na potwierdzenie biegnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Troszkę zazdraszczam Ci tej nawet słabiuteńkiej drugiej kreseczki No nic czekam teraz na swoje dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 18.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Mam nadzieje że macie rację... Byłam dziś u lekarza, bo i tak miałam umówioną cytologię, kazał zażywać kwas foliowy i zrobić sobie następny test za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Mam nadzieje że macie rację... Byłam dziś u lekarza, bo i tak miałam umówioną cytologię, kazał zażywać kwas foliowy i zrobić sobie następny test za tydzień. to usg ci nie zrobił na potwierdzenie ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ola, a jak twoja nocka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ola, a jak twoja nocka ? Miło było ale czy efektywnie to się okaże z jakies 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ola, a jak twoja nocka ? Miło było ale czy efektywnie to się okaże z jakies 2 tygodnie to trzymam mocno za tą drugą kreseczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 18.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nie, nie zrobił usg. Chyba będę musiała się przenieść do prywatnego lekarza, bo ten jakoś nie wykazuje dużego zainteresowania. Chociaż zawsze byłam zadowolona z tego lekarza z przychodni, a już długo u niego się leczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.03.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nie, nie zrobił usg. Chyba będę musiała się przenieść do prywatnego lekarza, bo ten jakoś nie wykazuje dużego zainteresowania. Chociaż zawsze byłam zadowolona z tego lekarza z przychodni, a już długo u niego się leczę. przy początku ciąży to i tak zwykłe usg brzucha nic nie pokaże jedynie dopochwowe, czy jak to się zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nie, nie zrobił usg. Chyba będę musiała się przenieść do prywatnego lekarza, bo ten jakoś nie wykazuje dużego zainteresowania. Chociaż zawsze byłam zadowolona z tego lekarza z przychodni, a już długo u niego się leczę. przy początku ciąży to i tak zwykłe usg brzucha nic nie pokaże jedynie dopochwowe, czy jak to się zwie O takowe tj dowcipne mi chodziło, takie pokaże. Ale w przychodniach to rzadko taki sprzęt mają. Zwykle dają skierowanie gdzieś gdzie można to zrobić. I dlatego ja nie korzystam z naszej cudownej państwowej służby zdrowia. Przynajmniej w tej materii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ja te pierwsze usg - w 7 tyg. dopochwowe i chyba jakoś w 12 tygodniu usg brzucha miałam normalnie w szpitalu na skierowanie zrobione później tam też co ileś - nie pamiętam ale pod koniec ciąży miałam ze 3 - inwestorek był leniuszkiem i przesiedział ponad 2,5 tygodnia po terminie w brzuchu maminym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 18.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dziewczyny nie przesadzajcie, skoro druga kreska na teście jest dopiero słobiutka to usg na pewno nic nie pokaże. Patusia, nie sądzę żeby lekarz cię olał, jest po prostu za wczesnie. Ale z tego co się orientuję to nawet najsłabsza kreska na teście ciążowym to pozytywny wynik, więc gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_B 18.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Lekarze prywatnie robią USG od razu, pewnie dla tego ze dodatkowo za nie kasuja. Ja mialam robione 2 dni po terminie @ i byl widocny pecherzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts