Zopafisa 23.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 NIE BEDZIE Też nie lubię dzieci (nie moich), Ale własne dziecko to kosmos - nawet nie umiem tego opisać. Kiedys niedawno był wątek z mądrym zdaniem "Siedzielibyśmy teraz na Sycylii i nie myśleli o budowie domu tylko o winie na wieczór... i nawet nie mięlibyśmy świadomości, co nas ominęło" Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Prawde mówiąc - to teraz jak tak leże w łózku i cycki mnie bolą i jest mi troche niedobrze i nie mogę sie napić wina ani pójść w piatek na impreze u znajomych - to troche tak opcja z Sycylia wydaje mi sie fajniejsza ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 23.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Prawde mówiąc - to teraz jak tak leże w łózku i cycki mnie bolą i jest mi troche niedobrze i nie mogę sie napić wina ani pójść w piatek na impreze u znajomych - to troche tak opcja z Sycylia wydaje mi sie fajniejsza ehhh mnie też bolą i wina nie piję co najwyżej piwo karmi jedno w miesiącu jak już mi sie bardzo zachce ale nie oddalabym tych chwil za nic w świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 23.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Raczej na tak. Ale cholera, na forum budowlanym tak glupio troche pisac, ale co tam. Tydzień po ewentualnym zapłodnieniu miałam jakiś dziwny skurcz i od tej pory pobolewa mnie brzuch - troche jak na okres, ale jakoś tak inaczej. Poza tym cycki mi sie w staniku nie mieszcza (a nosze D wiec wiecie jak wygladam ). Poza tym śluz cały czas jakby płodny. Wcześniej tak nie miałam, tyle że tabletki łykałam coś koło 5 lat. Wiec nie wiem, może to, może nie to. Ten ból brzucha najbardziej mnie zastanawia. A i jeszcze od ponad tygodnia chodzę spać tak mniej więcej kolo 20 (ale zwalam to na przesilenie wiosenne). No i głodna chodzę non stop (ale zwalam to na moje obżarstwo). A wy drogie zaciążone miałyście takie pobolewania brzucha tak wcześniej? Ale nie robie sobie nadziei, bo nie chce sie znowu rozczarować bol brzucha był taki sam i "przesilenie" jakbym skądś znała i reszta (poza D) też sie zgadza więc rób test dziewczyno.Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.03.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 u mnie pierwszymi objawami była senność mdłości nie miałam w ogóle zachciewajki co nieco były jeszcze raz wszystkim zaciążonym gratuluję a starającym się - trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Będąc w styczniu na urlopie w górach pojechaliśmy któregoś dnia do Doliny Chochołowskiej. Byłam w tragicznym stanie, było mi niedobrze, byłam okropnie słaba. Co pięć minut siadałam na sankach córki, bo nie miałam siły iść. Nie chciałam jednak odpuścić. Cały dzień był do d...wieczorem przypomniał mi się artykuł, który kiedyś przeczytałam w internecie. Było tam o tym, że organizm kobiety w pierwszych dniach ciąży reaguje gwałtownie (nie zawsze), co może objawiać się takim kiepskim samopoczuciem, gorączką. Spowodowane jest to tym, że coś obcego rozwija się w organiźmie i on próbuje to zwalczyć. Jeśli zarodek będzie słaby to nie przeżyje, jeśli silny to będzie ok. Jak meldowaliśmy się w ośrodku właścicielka powiedziała, że ma nas wpisanych jako cztery osoby i nie wie dlaczego tak zrobiła. Potem stwierdziła, że pewnie wyjedziemy z urlopu z góralem Po powrocie do domu męczyły mnie mdłości, ale co dziwne tylko w domu, w pracy czy na powietrzu nie. Wysyłałam męża, żeby kupił czujki czadu czy czasami coś się nie ulatnia Jakiś tydzień po powrocie zrobiłam test. Dwie kreski Pamiętam, że przy pierwszej ciąży dwa dni po zapłodnieniu mówiłam mojemu mężowi, że jestem w ciązy. Pukał się w głowę, że nie mogę tego wiedzieć, że nawet żaden test tego nie wykaże. A ja wiedziałam i już. I też były dwie kreski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Pamiętam, że przy pierwszej ciąży dwa dni po zapłodnieniu mówiłam mojemu mężowi, że jestem w ciązy. Pukał się w głowę, że nie mogę tego wiedzieć, że nawet żaden test tego nie wykaże. A ja wiedziałam i już. I też były dwie kreski ja ci wierzę ja wstając rano po nocy aktywnej też powiedziałam facetowi, że jestem w ciąży śmiał się, skąd mogę wiedzieć, ale mi wierzył na dodatek twierdziłam, ze to syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 24.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja ci wierzę ja wstając rano po nocy aktywnej też powiedziałam facetowi, że jestem w ciąży śmiał się, skąd mogę wiedzieć, ale mi wierzył na dodatek twierdziłam, ze to syn my też zaraz po,dosłownie leżąć jeszcze w łóżku byliśmy pewni że cuś bęzie z tego no ale płci jeszcze nie znaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 24.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Mnie też pobolewał brzuch, trochę jak przed okresem, ale jednak ten ból był inny. A poza tym byłam przekonana że tym razem się udało i jestem w ciąży, choć nie mam pojęcia skąd mi się to przekonanie wzięło. A co do zachcianek, to zawsze je miałam, więc to nic nie znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Test se zanabyłam drogą kupna Korci mnie żeby go zrobić jutro, ale za wcześniej, bo jakby co to okres mam dostać w czwartek-piątek. A żeby nie było tak poważnie, to coś mi się przypomniało. Spotyka się dwóch kumpli. - Cześć stary, słyszałem, że wam się syn urodził. - No.... - Duży? - No... - A jak mu dacie na imię? - Unimil, qrwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 24.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 tys piknie, egzotycnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zrobiłam test. Jedna brzydka gruba kreska Ale okresu nie mam, wiec... Miejcie nadzieję nie tę lichą marną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zrobiłam test. Jedna brzydka gruba kreska Ale okresu nie mam, wiec... Miejcie nadzieję nie tę lichą marną... test też może się mylić....tego życzę Kurcze ja też nie mam okresu już drugi tydzień.Robiłam test tydzień temu i jedna krecha.....oj nie chciałabym sie zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 26.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zrobiłam test. Jedna brzydka gruba kreska Ale okresu nie mam, wiec... Miejcie nadzieję nie tę lichą marną... Może jeszcze za wcześnie? Ja już nie mam siły robić testów i się patrzeć znowu na jedną kreskę, w tym miesiącu nie robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja już nie mam siły robić testów i się patrzeć znowu na jedną kreskę, w tym miesiącu nie robię... ja właśnie jak odpuścilam to zaskoczyłam ale się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oczywiście, że sie łudzę, że jeszcze za wcześniej. Ale mi się śniło, że robię test. I że nie mogę znaleźć na tym teście miejsca gdzie się powinno zaapliwać mocz Więc wstałam o piątej piętnaście i zrobiłam. No i się strasznie w..rwiłam, zdenerwowałam znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 trzymam mocno kciuki za te drugie kreseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja juz chcialabym ,ale sie boje.Jakis glupi niepokoj mam,ze sobie nie poradzimy ,a moze zwyczajnie jeszcze nie ten czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 26.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zrobiłam test. Jedna brzydka gruba kreska Ale okresu nie mam, wiec... Miejcie nadzieję nie tę lichą marną... Bidulka http://forum.tkk.pl/engine/images/smilies/console.gif , trzymam kciuki żeby jednak ta druga się zlitowała i sie pojawiła A ja jeszcze czekam, do wtorku no moze poniedziałku. Ale coś czuję, że znowu g... z tego wyjdzie!!! Madd, mi też się śniło, że robiłam test (normalnie jakaś paranoja) i wyszło mi ze nic z tego, jedna kreska. Strasznie byłam rozgoryczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Mi się dzisiaj śniło, że jedna krecha Ale okresu u mnie jak na razie niet, ale przestalam się łudzić, bo się fatalnie czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts