Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie próbowałam testów, bo dopiero trzeci miesiąc próbujemy (pod koniec grudnia odstawiłam tabletki).

Nie wiem, czy jest sens (w moim przypadku) stosować testy owulacyjne, ponieważ ja zawsze miałam bóle owulacyjne + dobry śluz, więc mniej więcej wiem.

Od odstawienia tabletek okres co 28 dni, 4-5 dni, wiec wszystko wydawałoby się książkowo...

Zastanawiają mnie jednak w tym miesiącu bóle menstruacyjne, które zaczęły się jakiś tydzień po jajeczkowaniu.

No nic, jak dostanę tę przeklętą miesiączkę, to się wybiorę w następnym tygodniu do mojej pani doktor.

Może mnie uspokoi.

Cholera - było wpaść parę lat temu :roll: :roll: :roll:

Ja robię testy owu i wychodzą mi zawsze, przez kilka miesięcy mierzyłam temperaturę i rysowałam wykresy bo tak mi lekarz kazał, i testy się zgadzają z wykresem, więc chyba są w miarę wiarygodne. Ja już sobie nawet hormony przebadałam kontrolnie, i wyszło że wszystko jest ok. Chłopa zresztą też na badania wysłałam :D A i tak ciągle nic, chyba to faktycznie psychika, ale jak to przestać myśleć jak się samo myśli? :evil: :lol: :-?

A objawy ciążowe to co miesiąc mam, więc chyba jak ich mieć nie będę to znaczy że się udało :lol:

Zastanawiają mnie jednak w tym miesiącu bóle menstruacyjne, które zaczęły się jakiś tydzień po jajeczkowaniu.

Wiesz co ja tak miałam w zeszłym miesiącu. Jak mi sie zaczęły bóle owulacyjne tak trzymały do samego okresu z różnym nasileniem. Już stwierdziłam, że normalnie mam przekichane, bo od @ do @ mam ciagle bóle. Ale w tym miesiącu już tak nie mam na szczęście.

Ja wiem, że po około roku, ale ostatnio znajomy lekarz mówił mi, że po pół roku bezowocnych starań można już robić jakieś badania.

Ciekawi mnie tylko skąd te wszystkie wpadki :roll:

Madd, przede wszystkim wyluzuj. Wpadki są stąd, ze nikt w chwilach poczecia tego pczecia nie planował, czyli był wyluzowany. Brałas tabletki, więc pozwól organizmowi poszukac własnego toru po latach sztucznego ustawiania. Zamiast testów kup wino i troche odetchnij po budowie.

dokładnie i mocniej się spinasz tym gorzej ci wychodzi.

my byliśmy wyluzowani bo myśleliśmy że nic z tego nie będzie nie planowaliśmy.

teraz zacznie się jazda bo trzeba się pobrać i to szybko, w maju ruszamy z budową na dodatek wiem że jak tylko urodzę to dostanę wypowiedzenie a planowaliśmy dopiero w grudniu lub styczniu wziąść kredyt. kto da nam go jak ja będę na wylocie z pracy z noworodkiem. kosmos

ps. najlepsze jest to że musimy zamieszkać u któryś rodziców bo nikt nie wynajmie mieszkania kobiecie w ciąży.

chyba powoli dostaje głupawki z tego wszystkiego.wiem że zawsze jest nieodpowiednia pora i coś jest nie tak.

dokładnie i mocniej się spinasz tym gorzej ci wychodzi.

my byliśmy wyluzowani bo myśleliśmy że nic z tego nie będzie nie planowaliśmy.

teraz zacznie się jazda bo trzeba się pobrać i to szybko, w maju ruszamy z budową na dodatek wiem że jak tylko urodzę to dostanę wypowiedzenie a planowaliśmy dopiero w grudniu lub styczniu wziąść kredyt. kto da nam go jak ja będę na wylocie z pracy z noworodkiem. kosmos

ps. najlepsze jest to że musimy zamieszkać u któryś rodziców bo nikt nie wynajmie mieszkania kobiecie w ciąży.

chyba powoli dostaje głupawki z tego wszystkiego.wiem że zawsze jest nieodpowiednia pora i coś jest nie tak.