anetina 20.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mówi mi lekarz: "trzeci tydzień..." Ja: "że tak to się zgadza z moimi obliczeniami". "A co poczuła pani?" - się pyta. Ja mu mówię, "że nie tylko, że byłam trochę nietrzeźwa i bardzo niegrzeczna itp." (jak na spowiedzi ). On mi na to: "A widzi pani trzeba najpierw wyłączyć rozum, by machnąć sobie dzieciaka". P.S. Broń Boże nie zachęcam do pijaństwa . o tym alkoholu wiele dziewczyn mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 20.04.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No to nic nam nie zostało jak się porządnie urżnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.04.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No to nic nam nie zostało jak się porządnie urżnąć ale druga strona musi być trzeźwa, bo inaczej nic z tego /z przyczyn technicznych, oczywiście / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 My po parapetówce u znajomych poczeliśmy bliźniaki. I to właśnie ja piłam, bo mąż prowadził. Tyle tylko, że ciąża nie była planowana, bo mieliśmy już dwoje dzieci. P_eggy Jeśli mówisz, że jajeczkowałaś z prawa i lewa, to też może będzie dwójka od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 20.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Oj ja pije, do momentu owu, codziennie racze sie winkiem... mama boi sie że w alkoholizm popadnę ale dzisiaj jestem wkórzona, bo lekarz potwierdził że w tym miesiącu nawet owulacji nie będzie... nie mam juz sił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 21.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie słuchaj lekarzy - może będzie owu akurat i będzie mila niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Oj ja pije, do momentu owu, codziennie racze sie winkiem... mama boi sie że w alkoholizm popadnę ale dzisiaj jestem wkórzona, bo lekarz potwierdził że w tym miesiącu nawet owulacji nie będzie... nie mam juz sił... taaaaaaa znam dziewczyny, którym lekarze mówili, ze nie mają owu i .... akurat po takich miesiacach zostały matkami, bo bez stresu podchodziły do seksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.04.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dawno mnie tu nie było Dziś powinnam dostac @ i tak dla jasności zrobiłam test ciązowy. Żeby sprawdzić, że na pewno nie jestem No i wyszły mi dwie kreski, ale ta druga taka baldość nieziemska, że ledwo ją dostrzegłam I teraz nie wiem o co tu biega. Jestem czy nie? Kupiłam drugi test i chce go zrobić w niedziele. Jak wszyscy tak kupują czesto testy jak ja to przemysł kwitnie i nie dopadnie go żaden kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ola Ja myślałam, że ty kilka dni po mnie miesiączkujesz Bledziuchna kreska na tescie to moze byc to. (za mało hormonu). Kup sobie pre test - podobno najlepszy Ja tez czekam na okres, ale mi sie juz jakies 3 godziny spóźnie Ale czuję się fatalnie, więc nie mam za duzo nadziei. Za ciebie kciukasy mocno trzymam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ola Ja myślałam, że ty kilka dni po mnie miesiączkujesz Bledziuchna kreska na tescie to moze byc to. (za mało hormonu). Kup sobie pre test - podobno najlepszy Ja tez czekam na okres, ale mi sie juz jakies 3 godziny spóźnie Ale czuję się fatalnie, więc nie mam za duzo nadziei. Za ciebie kciukasy mocno trzymam!!! Ja mam @ co 26 dni i dzis własnie ten dzień przypada. A tu ani widu ani słychu moich comiesięcznych boleści. No w prawdzie coś mnie tak delikatnie ciagnie, ale to jakby nie to Piersi bolą no i mam wrażenie, że brodawki mi się powiększyły, chyba, że coś mam z oczami I nie namiawiaj mnie moja droga na zakup kolejnego testu, bo juz kolejny zakupiłam i nie jest to ten co piszesz Na wtorek na wszelki wypadek zapisałam się do gina. Pożyjemy, zobaczymy, dam znać co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ola - to znów czekamy razem na dwie grubaśne krechy. Oby nam się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ola - to znów czekamy razem na dwie grubaśne krechy. Oby nam się!!!! Oby wam sie -dziewczyny- udało .....trzymam kcikasy i pukam w niemalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.04.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie dziekuje zeby nie zapeszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.04.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Oby nam się Madd, ale by były jaja jakby się okazało, że my obie w tym samym czasie, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 pewnie posłuchałyście rad P_eggy i ubzdryngoliłyście się zdrowo jeśli tak, to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.04.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Wlaśnie tak było Ale na razie nic nie mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 24.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ola trzymam kciuki. Mi też w dzień kiedy miałam dostać okres na teście wyszła ledwo widoczna kreseczka. Nawet pisałam o tym na tym forum i mnie dziewczyny pocieszały. A tydzień później były już dwie grube krechy czego i tobie życzę. Ja już dziesiąty tydzień i jeszcze nikt oprócz męża nie wie. Od kiedy przeczytałam że najwięcej poronień jest w pierwszym trymestrze, boję się powiedzieć żeby nie<< zapeszyć>>. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ola trzymam kciuki. Mi też w dzień kiedy miałam dostać okres na teście wyszła ledwo widoczna kreseczka. Nawet pisałam o tym na tym forum i mnie dziewczyny pocieszały. A tydzień później były już dwie grube krechy czego i tobie życzę. Ja już dziesiąty tydzień i jeszcze nikt oprócz męża nie wie. Od kiedy przeczytałam że najwięcej poronień jest w pierwszym trymestrze, boję się powiedzieć żeby nie<< zapeszyć>>. Pozdrawiam. no jak to nikt nie wie - pół Polski się właśnie teraz z Toba cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 24.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ja wczoraj zobaczyłam siusiaka !!! Będzie Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ja wczoraj zobaczyłam siusiaka !!! Będzie Igor I jakie wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts