Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

Mówi mi lekarz: "trzeci tydzień..." Ja: "że tak to się zgadza z moimi obliczeniami". "A co poczuła pani?" - się pyta. Ja mu mówię, "że nie tylko, że byłam trochę nietrzeźwa i bardzo niegrzeczna itp." (jak na spowiedzi :oops: :D ). On mi na to:

"A widzi pani trzeba najpierw wyłączyć rozum, by machnąć sobie dzieciaka".

P.S. Broń Boże nie zachęcam do pijaństwa 8) .

o tym alkoholu wiele dziewczyn mówi :D

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My po parapetówce u znajomych poczeliśmy bliźniaki. I to właśnie ja piłam, bo mąż prowadził. Tyle tylko, że ciąża nie była planowana, bo mieliśmy już dwoje dzieci.

P_eggy

Jeśli mówisz, że jajeczkowałaś z prawa i lewa, to też może będzie dwójka od razu.

Oj ja pije, do momentu owu, codziennie racze sie winkiem... mama boi sie że w alkoholizm popadnę :-) ale dzisiaj jestem wkórzona, bo lekarz potwierdził że w tym miesiącu nawet owulacji nie będzie... nie mam juz sił...

taaaaaaa :D znam dziewczyny, którym lekarze mówili, ze nie mają owu i .... akurat po takich miesiacach zostały matkami, bo bez stresu podchodziły do seksu :D

Dawno mnie tu nie było :) Dziś powinnam dostac @ i tak dla jasności zrobiłam test ciązowy. Żeby sprawdzić, że na pewno nie jestem ;) No i wyszły mi dwie kreski, ale ta druga taka baldość nieziemska, że ledwo ją dostrzegłam :roll: I teraz nie wiem o co tu biega. Jestem czy nie? Kupiłam drugi test i chce go zrobić w niedziele. Jak wszyscy tak kupują czesto testy jak ja to przemysł kwitnie i nie dopadnie go żaden kryzys :D

Ola :D :D :D

Ja myślałam, że ty kilka dni po mnie miesiączkujesz

Bledziuchna kreska na tescie to moze byc to. (za mało hormonu). Kup sobie pre test - podobno najlepszy

Ja tez czekam na okres, ale mi sie juz jakies 3 godziny spóźnie :D

Ale czuję się fatalnie, więc nie mam za duzo nadziei.

Za ciebie kciukasy mocno trzymam!!!

Ola :D :D :D

Ja myślałam, że ty kilka dni po mnie miesiączkujesz

Bledziuchna kreska na tescie to moze byc to. (za mało hormonu). Kup sobie pre test - podobno najlepszy

Ja tez czekam na okres, ale mi sie juz jakies 3 godziny spóźnie :D

Ale czuję się fatalnie, więc nie mam za duzo nadziei.

Za ciebie kciukasy mocno trzymam!!!

Ja mam @ co 26 dni i dzis własnie ten dzień przypada. A tu ani widu ani słychu moich comiesięcznych boleści. No w prawdzie coś mnie tak delikatnie ciagnie, ale to jakby nie to :roll: Piersi bolą no i mam wrażenie, że brodawki mi się powiększyły, chyba, że coś mam z oczami :D
    I nie namiawiaj mnie moja droga na zakup kolejnego testu, bo juz kolejny zakupiłam i nie jest to ten co piszesz :wink: Na wtorek na wszelki wypadek zapisałam się do gina. Pożyjemy, zobaczymy, dam znać co się dzieje :)

Ola trzymam kciuki. Mi też w dzień kiedy miałam dostać okres na teście wyszła ledwo widoczna kreseczka. Nawet pisałam o tym na tym forum i mnie dziewczyny pocieszały. A tydzień później były już dwie grube krechy czego i tobie życzę. Ja już dziesiąty tydzień i jeszcze nikt oprócz męża nie wie. Od kiedy przeczytałam że najwięcej poronień jest w pierwszym trymestrze, boję się powiedzieć żeby nie<< zapeszyć>>. Pozdrawiam.

Ola trzymam kciuki. Mi też w dzień kiedy miałam dostać okres na teście wyszła ledwo widoczna kreseczka. Nawet pisałam o tym na tym forum i mnie dziewczyny pocieszały. A tydzień później były już dwie grube krechy czego i tobie życzę. Ja już dziesiąty tydzień i jeszcze nikt oprócz męża nie wie. Od kiedy przeczytałam że najwięcej poronień jest w pierwszym trymestrze, boję się powiedzieć żeby nie<< zapeszyć>>. Pozdrawiam.

no jak to nikt nie wie - pół Polski się właśnie teraz z Toba cieszy :lol: