marta_B 24.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no to ja sie dolaczam do tej drugiej slabiutkiej, tylko u mnie to jeszcze 1 dzien do terminu @ ale juz wczoraj nie wytrzymalam, pani w aptece zaproponowala rabat jak 2 testy kupie, wiec kupilam i co? wczoraj nic nie wyszlo, ale testu nie wywalilam tylko w szafce skitralam, a dzisiaj rano temperatura nadal wysoka wiec robie drugi i tez nic, ale po kapieli patrze a tam cos widac, zerkam na ten wczorajszy i o dziwo tez cos jest , kupilam trzeci ale robie w niedziele dopiero, jutro tylko rano mierze czy tempka nie spada, to 4 podejscie wyeliminowalam stres, zmeczenie i celowanie na dziewczynke, no i chyba sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.04.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dawno mnie tu nie było Dziś powinnam dostac @ i tak dla jasności zrobiłam test ciązowy. Żeby sprawdzić, że na pewno nie jestem No i wyszły mi dwie kreski, ale ta druga taka baldość nieziemska, że ledwo ją dostrzegłam I teraz nie wiem o co tu biega. Jestem czy nie? Kupiłam drugi test i chce go zrobić w niedziele. Jak wszyscy tak kupują czesto testy jak ja to przemysł kwitnie i nie dopadnie go żaden kryzys czyli .... bardzo wielkie prawdopodobieństwo, że jednak fasolka zakwitła zrób test nawet dzisiaj rano i ... nic tylko gratulować dziewczyny rozsiewają tu fasolki ja zwieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.04.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wlaśnie tak było Ale na razie nic nie mowie trzyyyyyyyyyymam mocno kciuki by się udało to zapicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.04.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ola trzymam kciuki. Mi też w dzień kiedy miałam dostać okres na teście wyszła ledwo widoczna kreseczka. Nawet pisałam o tym na tym forum i mnie dziewczyny pocieszały. A tydzień później były już dwie grube krechy czego i tobie życzę. Ja już dziesiąty tydzień i jeszcze nikt oprócz męża nie wie. Od kiedy przeczytałam że najwięcej poronień jest w pierwszym trymestrze, boję się powiedzieć żeby nie<< zapeszyć>>. Pozdrawiam. jak to nikt nie wiem ?? a my ??? cała Polska wie, a rodzina nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.04.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a ja wczoraj zobaczyłam siusiaka !!! Będzie Igor Igory są wielkie łobuziaki przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.04.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 no to ja sie dolaczam do tej drugiej slabiutkiej, tylko u mnie to jeszcze 1 dzien do terminu @ ale juz wczoraj nie wytrzymalam, pani w aptece zaproponowala rabat jak 2 testy kupie, wiec kupilam i co? wczoraj nic nie wyszlo, ale testu nie wywalilam tylko w szafce skitralam, a dzisiaj rano temperatura nadal wysoka wiec robie drugi i tez nic, ale po kapieli patrze a tam cos widac, zerkam na ten wczorajszy i o dziwo tez cos jest , kupilam trzeci ale robie w niedziele dopiero, jutro tylko rano mierze czy tempka nie spada, to 4 podejscie wyeliminowalam stres, zmeczenie i celowanie na dziewczynke, no i chyba sie udalo test się sprawdza w ciągu 3 minut dłużej już na niego się nie patrzy, bo będzie niewiarygodny ale trzymam mocno kciuki za pozytywny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 25.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 O, jakie dobre wiesci Gratulacje, Dziewczyny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 26.04.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dziewczyny, gratulacje:) Fajnie, że przynajmniej innym się udaje, bo u mnie po raz kolejny nic z tego I coś czuję , ze tak zostanie, bo za każdym razem jak się okazuje że nic, gorzej to znoszę A tak się staram nie myśleć i nie stresować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_B 26.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 no to ja sie dolaczam do tej drugiej slabiutkiej, tylko u mnie to jeszcze 1 dzien do terminu @ ale juz wczoraj nie wytrzymalam, pani w aptece zaproponowala rabat jak 2 testy kupie, wiec kupilam i co? wczoraj nic nie wyszlo, ale testu nie wywalilam tylko w szafce skitralam, a dzisiaj rano temperatura nadal wysoka wiec robie drugi i tez nic, ale po kapieli patrze a tam cos widac, zerkam na ten wczorajszy i o dziwo tez cos jest , kupilam trzeci ale robie w niedziele dopiero, jutro tylko rano mierze czy tempka nie spada, to 4 podejscie wyeliminowalam stres, zmeczenie i celowanie na dziewczynke, no i chyba sie udalo test się sprawdza w ciągu 3 minut dłużej już na niego się nie patrzy, bo będzie niewiarygodny ale trzymam mocno kciuki za pozytywny wynik no na moim bylo wlasnie napisane odczytac wynik po 5 minutach, a ja nawet tyle nie zaczekalam za pierwszym razem trzeci test tez wyszedl pozytywnie, kreska nadal blada ale coraz wyrazniejsza, tempweratura wczoraj troszke spadla, co mnie oczywiscie zestresowalo ale dzisiaj w dniu planowanej @ juz piekna wysoka, czasami sobie mysle, ze jestesmy teraz takie swiadome jak to wszystko dziala, a testy sa powszechnie dostepne, ze mamy przez to znacznie wiecej stresow niz kiedys bywalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.04.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Trzy dni spoźnienia, już myślałam, żeby ciuchy ciążowe kupować, a tu przyszła wstrętna małpa. No ale co tam - już się cieszę na kolejne próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.04.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Robiłam w niedziele drugi test, druga kreska blada, ale juz nie tak jak na początku. We wtorek do gina lece Madd http://forum.tkk.pl/engine/images/smilies/przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Madd, trzymam kciuki za pozytywne starania Ola - trzymam kciuki za mocno rosnący brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Anetina, bez przesady niech on tak mocno nie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Anetina, bez przesady niech on tak mocno nie rośnie to są jedyne miesiące, gdy nie trzeba sobie żałować ale nie powiem, mi tęskno do takiego brzuszka a nie takiego po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja wczoraj zobaczyłam siusiaka !!! Będzie Igor I jakie wrazenia no.... nigdy wcześniej mały siusiak nie zrobił na mnie tak dużego wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja wczoraj zobaczyłam siusiaka !!! Będzie Igor I jakie wrazenia no.... nigdy wcześniej mały siusiak nie zrobił na mnie tak dużego wrażenia no to bo zawsze duży siusiak był w zasięgu wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A teraz maly siusiak jest caly czas w srodku Ola - daj znak, ze zyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Oj dziewczyny jaki wdzięczny temat do dyskusji (kurcze jak ja napisałem, że cipeczkę widziałem to bez odzewu było ) pozdrawiam Was Wszystkie TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Oj dziewczyny jaki wdzięczny temat do dyskusji (kurcze jak ja napisałem, że cipeczkę widziałem to bez odzewu było ) pozdrawiam Was Wszystkie TINEK nie mów, że siusiaki to nie lepszy temat do rozmowy czy to małych, czy to ... dużych facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No, tak, tak oczywiście (ale ja z mojej malutkiej cieszę się bardzo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts