Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

no to ja sie dolaczam do tej drugiej slabiutkiej, tylko u mnie to jeszcze 1 dzien do terminu @ ale juz wczoraj nie wytrzymalam,

pani w aptece zaproponowala rabat jak 2 testy kupie, wiec kupilam i co?

wczoraj nic nie wyszlo, ale testu nie wywalilam tylko w szafce skitralam, a dzisiaj rano temperatura nadal wysoka wiec robie drugi i tez nic, ale po kapieli patrze a tam cos widac, zerkam na ten wczorajszy i o dziwo tez cos jest :o ,

kupilam trzeci ale robie w niedziele dopiero, jutro tylko rano mierze czy tempka nie spada,

to 4 podejscie wyeliminowalam stres, zmeczenie i celowanie na dziewczynke, no i chyba sie udalo

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dawno mnie tu nie było :) Dziś powinnam dostac @ i tak dla jasności zrobiłam test ciązowy. Żeby sprawdzić, że na pewno nie jestem ;) No i wyszły mi dwie kreski, ale ta druga taka baldość nieziemska, że ledwo ją dostrzegłam :roll: I teraz nie wiem o co tu biega. Jestem czy nie? Kupiłam drugi test i chce go zrobić w niedziele. Jak wszyscy tak kupują czesto testy jak ja to przemysł kwitnie i nie dopadnie go żaden kryzys :D

czyli .... bardzo wielkie prawdopodobieństwo, że jednak fasolka zakwitła :)

zrób test nawet dzisiaj rano :)

i ... nic tylko gratulować :)

dziewczyny rozsiewają tu fasolki :)

ja zwieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm :D

Ola trzymam kciuki. Mi też w dzień kiedy miałam dostać okres na teście wyszła ledwo widoczna kreseczka. Nawet pisałam o tym na tym forum i mnie dziewczyny pocieszały. A tydzień później były już dwie grube krechy czego i tobie życzę. Ja już dziesiąty tydzień i jeszcze nikt oprócz męża nie wie. Od kiedy przeczytałam że najwięcej poronień jest w pierwszym trymestrze, boję się powiedzieć żeby nie<< zapeszyć>>. Pozdrawiam.

jak to nikt nie wiem ?? :o

a my ??? :)

cała Polska wie, a rodzina nie wie :D

no to ja sie dolaczam do tej drugiej slabiutkiej, tylko u mnie to jeszcze 1 dzien do terminu @ ale juz wczoraj nie wytrzymalam,

wczoraj nic nie wyszlo, ale testu nie wywalilam tylko w szafce skitralam, a dzisiaj rano temperatura nadal wysoka wiec robie drugi i tez nic, ale po kapieli patrze a tam cos widac, zerkam na ten wczorajszy i o dziwo tez cos jest :o ,

kupilam trzeci ale robie w niedziele dopiero, jutro tylko rano mierze czy tempka nie spada,

to 4 podejscie wyeliminowalam stres, zmeczenie i celowanie na dziewczynke, no i chyba sie udalo

test się sprawdza w ciągu 3 minut

dłużej już na niego się nie patrzy, bo będzie niewiarygodny

ale trzymam mocno kciuki za pozytywny wynik :)

test się sprawdza w ciągu 3 minut

dłużej już na niego się nie patrzy, bo będzie niewiarygodny

ale trzymam mocno kciuki za pozytywny wynik :)

no na moim bylo wlasnie napisane odczytac wynik po 5 minutach, a ja nawet tyle nie zaczekalam za pierwszym razem :)

trzeci test tez wyszedl pozytywnie, kreska nadal blada ale coraz wyrazniejsza,

tempweratura wczoraj troszke spadla, co mnie oczywiscie zestresowalo ale dzisiaj w dniu planowanej @ juz piekna wysoka,

czasami sobie mysle, ze jestesmy teraz takie swiadome jak to wszystko dziala, a testy sa powszechnie dostepne, ze mamy przez to znacznie wiecej stresow niz kiedys bywalo