Ola i Krzysiek 29.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A u mnie by wychodziło, że końcówka grudnia. Już mnie to zmartwiło bo nie daj Boże w Swięta wyląduję w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ola - nie wiem co jest, ale uzależniłam się od Twojego avatara codziennie gapię się jak głupia w tę śliczną buzię, no i ten wzrok- taki lekki smutek, zamyślenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 to myslenie o rodzeństwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ola - nie wiem co jest, ale uzależniłam się od Twojego avatara codziennie gapię się jak głupia w tę śliczną buzię, no i ten wzrok- taki lekki smutek, zamyślenie... i nos obdrapany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ola, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 i nos obdrapany idę po lupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 29.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale mnie zjechałyście . Macie raje, wy wiecie o dzidziusiu. Ale wam się należy bo podtrzymywałyście mnie na duchu. 14 maja idę na moje pierwsze usg,to będzie 14 tydzień i jestem strasznie ciekawa, a mąż chyba jeszcze bardziej. Jak narazie to minęła pierwsza radość i zaczęło się przerażenie. Jak widzę małe dziecko to nie myślę o jakie śliczne, tylko kurcze czy ja będę umiała się takim zajmować i być dobrą matką . A tak w ogóle to w tą niedzielę będziemy się chwalić rodzinie. Trzymajcie za mnie kciuki bo tzw (a moja rodzina daje ich w nadmiarze) doprowadzają mnie do wściekłości. Pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobre rady przyjmuj z tajemniczym uśmiechem - niech się zastanawiają, czy je akceptujesz, czy wyśmiewasz w duchu. Absolutnie nie dyskutuj, bo po cholerę się denerwować? A tak uznają, że je przyjęłaś i zastosujesz, więc się odczepią. Ja nigdy wcześniej nie zajmowałam się żadnym małym dzieckiem. Szczerze mówiąc nie miałam ochoty brać na ręce, przytulać, o przewinięciu już nie wspominając. W szpitalu przywieziono mi w przeźroczystym wózeczku MOJE dziecko. Pielucha była mokra, więc wzięłam i przewinęłam, jakby nigdy nic - jakbym robiła to tysiąc razy. Samo wyszło. Tylko kąpiele z radością oddałam w większe, pewniejsze ręce taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ola - gratulacje Trzymam kciuki za piekna ciaze i sliczne malenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 30.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 moje ok. połowy października To tak jak moje Termin mam na 14 października. Fajnie sie czyta forum... to prawie jak pamiętnik. Jeszcze niedawno pisałam, ze spóźnia mi sie okres, potem opisywałam wrażenia z testu i wizyty u gina, teraz....jestem w 17 tygodniu ciąży, brzuchol mam spory lekarz mówi ze dzidzia wygląda na starszą niż jest ale to podobno lepiej niż jakby mialo być mniejsze Jestem bardzo szczęśliwa!!!! Wszystkim dziewczynom gratuluję !!! Zawsze z zaciekawieniem czytam Wasze wszystkie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzisiaj ide oglądac pęcherzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 moje ok. połowy października mój też z połowy października jest WAGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzisiaj ide oglądac pęcherzyk no to czekamy na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak mnie tutaj dawno nie było! Gratuluje wszystkim przyszłym tatusiom!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak mnie tutaj dawno nie było! Gratuluje wszystkim przyszłym tatusiom!!!!!!!! a mamusiom nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak mnie tutaj dawno nie było! Gratuluje wszystkim przyszłym tatusiom!!!!!!!! a mamusiom nie ??? Jako męska (i tu bez śmiechów)część odwiedzająca ten wątek( w mniejszości) mamusie mamusiom gratulują a tatusiowie na szarym końcu!!!! Wkońcu kto się narobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak mnie tutaj dawno nie było! Gratuluje wszystkim przyszłym tatusiom!!!!!!!! a mamusiom nie ??? Jako męska (i tu bez śmiechów)część odwiedzająca ten wątek( w mniejszości) mamusie mamusiom gratulują a tatusiowie na szarym końcu!!!! Wkońcu kto się narobił? no rzeczywiście się wielce narobicie kilka minut przyjemności to was kosztuje a nas? 9 miesięcy chodzenia z brzuchem większym niż nie powiem co ciągłe zgagi, wymioty, zachciewajki - to rzeczywiście przecież przyjemność o ostatnich minutach końcówki 9 miesięcy nie wspomnę żaden z was by się nie zamienił na te godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak mnie tutaj dawno nie było! Gratuluje wszystkim przyszłym tatusiom!!!!!!!! a mamusiom nie ??? Jako męska (i tu bez śmiechów)część odwiedzająca ten wątek( w mniejszości) mamusie mamusiom gratulują a tatusiowie na szarym końcu!!!! Wkońcu kto się narobił? no rzeczywiście się wielce narobicie kilka minut przyjemności to was kosztuje a nas? 9 miesięcy chodzenia z brzuchem większym niż nie powiem co ciągłe zgagi, wymioty, zachciewajki - to rzeczywiście przecież przyjemność o ostatnich minutach końcówki 9 miesięcy nie wspomnę żaden z was by się nie zamienił na te godziny Mi żona zaproponowała żebym się zdecydował czy wole być przy poczęciu czy przy narodzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 przy narodzinach się nie zgadzaj, bo raczej na pewno zostaną uszkodzone wtedy twoje klejnoty wybierz więc poczęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 przy narodzinach się nie zgadzaj, bo raczej na pewno zostaną uszkodzone wtedy twoje klejnoty wybierz więc poczęcie Pewnie tak zrobie! 5 minut i można na ryby jechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts