Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale mnie zjechałyście :D :D . Macie raje, wy wiecie o dzidziusiu. Ale wam się należy bo podtrzymywałyście mnie na duchu.

14 maja idę na moje pierwsze usg,to będzie 14 tydzień i jestem strasznie ciekawa, a mąż chyba jeszcze bardziej.

Jak narazie to minęła pierwsza radość i zaczęło się przerażenie. Jak widzę małe dziecko to nie myślę o jakie śliczne, tylko kurcze czy ja będę umiała się takim zajmować i być dobrą matką .

A tak w ogóle to w tą niedzielę będziemy się chwalić rodzinie. Trzymajcie za mnie kciuki bo tzw (a moja rodzina daje ich w nadmiarze) doprowadzają mnie do wściekłości.

Pozdrawiam :D [/b]

Dobre rady przyjmuj z tajemniczym uśmiechem - niech się zastanawiają, czy je akceptujesz, czy wyśmiewasz w duchu. Absolutnie nie dyskutuj, bo po cholerę się denerwować? A tak uznają, że je przyjęłaś i zastosujesz, więc się odczepią.

Ja nigdy wcześniej nie zajmowałam się żadnym małym dzieckiem. Szczerze mówiąc nie miałam ochoty brać na ręce, przytulać, o przewinięciu już nie wspominając. W szpitalu przywieziono mi w przeźroczystym wózeczku MOJE dziecko. Pielucha była mokra, więc wzięłam i przewinęłam, jakby nigdy nic - jakbym robiła to tysiąc razy. Samo wyszło. Tylko kąpiele z radością oddałam w większe, pewniejsze ręce taty.

moje ok. połowy października

To tak jak moje :) Termin mam na 14 października.

Fajnie sie czyta forum... to prawie jak pamiętnik. Jeszcze niedawno pisałam, ze spóźnia mi sie okres, potem opisywałam wrażenia z testu i wizyty u gina, teraz....jestem w 17 tygodniu ciąży, brzuchol mam spory :) lekarz mówi ze dzidzia wygląda na starszą niż jest ale to podobno lepiej niż jakby mialo być mniejsze :) Jestem bardzo szczęśliwa!!!!

Wszystkim dziewczynom gratuluję !!!

Zawsze z zaciekawieniem czytam Wasze wszystkie posty :)

Jak mnie tutaj dawno nie było!

Gratuluje wszystkim przyszłym tatusiom!!!!!!!! 8)

a mamusiom nie ???

Jako męska (i tu bez śmiechów)część odwiedzająca ten wątek( w mniejszości) mamusie mamusiom gratulują a tatusiowie na szarym końcu!!!! :-? :o Wkońcu kto się narobił? :lol:

no rzeczywiście się wielce narobicie

kilka minut przyjemności to was kosztuje

a nas?

9 miesięcy chodzenia z brzuchem większym niż nie powiem co

ciągłe zgagi, wymioty, zachciewajki - to rzeczywiście przecież przyjemność

o ostatnich minutach końcówki 9 miesięcy nie wspomnę :D

żaden z was by się nie zamienił na te godziny :D

Jak mnie tutaj dawno nie było!

Gratuluje wszystkim przyszłym tatusiom!!!!!!!! 8)

a mamusiom nie ???

Jako męska (i tu bez śmiechów)część odwiedzająca ten wątek( w mniejszości) mamusie mamusiom gratulują a tatusiowie na szarym końcu!!!! :-? :o Wkońcu kto się narobił? :lol:

no rzeczywiście się wielce narobicie

kilka minut przyjemności to was kosztuje

a nas?

9 miesięcy chodzenia z brzuchem większym niż nie powiem co

ciągłe zgagi, wymioty, zachciewajki - to rzeczywiście przecież przyjemność

o ostatnich minutach końcówki 9 miesięcy nie wspomnę :D

żaden z was by się nie zamienił na te godziny :D

Mi żona zaproponowała żebym się zdecydował czy wole być przy poczęciu czy przy narodzinach? :o