Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zrobiłam dziś objazdówke po sklepach - takie fajne te wszystkie rzeczy i tyle kaski trzeba mieć :D ale dam wszystkie pieniądze za wygode malucha w koncu ja też wykańczałam domek pod swoją wygode więc teraz mam dziecku żałować?:)

Co do wielkość brzuszków (bo czytam i wpadam w lekką panikę), jestem w 22 tyg i tak ledwo odstaje...

wprawdzie dzidzia w normie, nawet ponad normę:) po tatusiu:) no ale też już bym chciała żeby mnie ktoś choć w kolejce do kibelka w knajpie przepuścił, a wczoraj stałam 20 minut, a wiecie jak to jest jak się nagle zachce małemu na pęcherzu położyć...

Nie wiem co gorsze mieć brzuch (nigdy nie miałam) czy nie mieć w ciąży, kiedy się światu chce wykrzyczeć "patrzcie, taka jestem szczęśliwa, będę miała Igorka"

Ola - gratulacje wielkie ! idla innych ciężarówek też :D

Ja skończyłam 17 tydzień i brzuszek też już widoczny - choć to zależy od ubioru - wszelkie odcinane pod biustem uwypuklają go i wtedy czuję się jak prawdziwa cieżarówka :D

Ostatnio bylismy w zoo i stałam w kolejce do toalety z Julcią (3 latka) a obok była zamykana na klucz toaleta dla niepełnosprawnych. Pani pilnująca zawołała mnie z tej kolejki, mówiąc, ze jak z małym dzieckiem to mogę skorzystać z tej drugiej wolnej...już otwierała gdy zobaczyła, ze do tej zwykłej kolejki zbliza się babka w ciązy i mówi do mnie - ''o to jeszcze tą Panią w ciązy przepuścimy dobrze?"

- ".. oczywiscie" ..a w myślach - przeciez ja też jestem w ciąży ! I na dodatek z małym dzieckiem.. :roll: :wink:

Jeeest pęcherzyk yes, yes, yes... :D :lol: Wielkość szalona 6 mm :D

Ale fajnie, gratuluję!!

Dziewczyny a kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka????

połowa kwietnia

a który to był tydzień? niech pomyślę - urodziłąm w połowie października

17 tydzień????

O rany....a ja jeszcze nic takiego nie czuje oprócz przelewania sie i bulgotania w brzuszku a to i tak czuję tylko czasami w nocy. Skończyłam już 17 tc. i cisza :(