anetina 04.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 przy narodzinach się nie zgadzaj, bo raczej na pewno zostaną uszkodzone wtedy twoje klejnoty wybierz więc poczęcie Pewnie tak zrobie! 5 minut i można na ryby jechać! a gdzie satysfakcja żonki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 przy narodzinach się nie zgadzaj, bo raczej na pewno zostaną uszkodzone wtedy twoje klejnoty wybierz więc poczęcie Pewnie tak zrobie! 5 minut i można na ryby jechać! a gdzie satysfakcja żonki ??? jak ja moge w 5 miniut to żona chyba też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.05.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 zrobiłam dziś objazdówke po sklepach - takie fajne te wszystkie rzeczy i tyle kaski trzeba mieć ale dam wszystkie pieniądze za wygode malucha w koncu ja też wykańczałam domek pod swoją wygode więc teraz mam dziecku żałować? Co do wielkość brzuszków (bo czytam i wpadam w lekką panikę), jestem w 22 tyg i tak ledwo odstaje... wprawdzie dzidzia w normie, nawet ponad normę po tatusiu:) no ale też już bym chciała żeby mnie ktoś choć w kolejce do kibelka w knajpie przepuścił, a wczoraj stałam 20 minut, a wiecie jak to jest jak się nagle zachce małemu na pęcherzu położyć... Nie wiem co gorsze mieć brzuch (nigdy nie miałam) czy nie mieć w ciąży, kiedy się światu chce wykrzyczeć "patrzcie, taka jestem szczęśliwa, będę miała Igorka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 z tym brzuszkiem to różnie bywa mnie wyskoczył dopiero w 5 miesiącu, a urodziłam niemałego chłopaka ciesz się, szybciej zleci waga po porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.05.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jeeest pęcherzyk yes, yes, yes... Wielkość szalona 6 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jeeest pęcherzyk yes, yes, yes... Wielkość szalona 6 mm graaaaaaaaaatuluję to jest powód do dumy łaskotki dla brzuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.05.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ola po Twoim wczorajszym sms-ie cieszyłam się jak z własnej ciąży Huuuuuura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ola - gratulacje wielkie ! idla innych ciężarówek też Ja skończyłam 17 tydzień i brzuszek też już widoczny - choć to zależy od ubioru - wszelkie odcinane pod biustem uwypuklają go i wtedy czuję się jak prawdziwa cieżarówka Ostatnio bylismy w zoo i stałam w kolejce do toalety z Julcią (3 latka) a obok była zamykana na klucz toaleta dla niepełnosprawnych. Pani pilnująca zawołała mnie z tej kolejki, mówiąc, ze jak z małym dzieckiem to mogę skorzystać z tej drugiej wolnej...już otwierała gdy zobaczyła, ze do tej zwykłej kolejki zbliza się babka w ciązy i mówi do mnie - ''o to jeszcze tą Panią w ciązy przepuścimy dobrze?" - ".. oczywiscie" ..a w myślach - przeciez ja też jestem w ciąży ! I na dodatek z małym dzieckiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Arco, jak chcę wiedzieć, w którym dokładnie jestem tygodniu ciąży to patrzę zawsze na Twój suwaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A mnie jakaś depresja złapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A mnie jakaś depresja złapała może wiosenna ? przytulam jeszcze trochę cierpliwości i ... odmieni się świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jeeest pęcherzyk yes, yes, yes... Wielkość szalona 6 mm Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 W ramach tej depresji poleciałam do mojej pani ginekolog się wyżalić. Tłumaczę jej, że wiem, że nie ma się co stresować, bo to dopiero czwarty miesiąc starań itp.Wysłała mnie na monitorowanie cyklu i dała luteine.Więc biorę się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 05.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jeeest pęcherzyk yes, yes, yes... Wielkość szalona 6 mm Ale fajnie, gratuluję!! Dziewczyny a kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Madd, powodzenia trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jeeest pęcherzyk yes, yes, yes... Wielkość szalona 6 mm Ale fajnie, gratuluję!! Dziewczyny a kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka???? połowa kwietnia a który to był tydzień? niech pomyślę - urodziłąm w połowie października 17 tydzień???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Arco, jak chcę wiedzieć, w którym dokładnie jestem tygodniu ciąży to patrzę zawsze na Twój suwaczek a wiecie już co Wam się urodzi? /tylko nie piszcie, że dziecko / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 05.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jeeest pęcherzyk yes, yes, yes... Wielkość szalona 6 mm Ale fajnie, gratuluję!! Dziewczyny a kiedy poczułyście pierwsze ruchy dziecka???? połowa kwietnia a który to był tydzień? niech pomyślę - urodziłąm w połowie października 17 tydzień???? O rany....a ja jeszcze nic takiego nie czuje oprócz przelewania sie i bulgotania w brzuszku a to i tak czuję tylko czasami w nocy. Skończyłam już 17 tc. i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 idę dokłądnie policzyć, by nie skłąmać ale przy pierwszym dziecku naprawdę nie wiadomo, co trzeba wyczuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasia, bo takie bulgotanie to mogą być ruchy Elutek, nie wiem jeszcze co....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts