Aga - Żona Facia 09.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No cóż.... To chyba stalo się podobnie jak u nas. Z tą tylko różnicą, że my się wogóle nie staralismy Po 15 latach wygodnie nam sie żyło w trójkę Ja gratuluję i się pytam czy przyszła mama jest szczęśliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 madd gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.03.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Widze, ze znowu sie wysyp zaczyna Bylam na USG, bardzo wczesna ciaza. Na razie jest pecherzyk 7,3 mm. calkiem do chlopa podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 12.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To może i ja się pochwalę Jestem w 7 tygodniu ciąży, termin na 28.10.2010r. Jak narazie mdli mnie niesamowicie, nie mogę pić herbaty, soków - jedynie kompot śliwkowy ... nieźle się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mowilam, ze wysyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzieki dziewczyny. Nie wiem czy jestem szcześliwa z tego powodu. Mam 37lat, córka ma 15lat. Będzie co ma być ale nie tak miało być w naszym przypadku.... Nie mogę się z tym oswoić i tak naprawdę to jestem tym faktem przybita. U mnie to 11 tydzień. Termin pod koniec września. Jutro robię badanie przeziernosci i test pappa. Badań inwazyjnych nie zamierzam robić. Dziś zamiast kupić sobie jakiś fajny ciuszek na wiosnę zakupiłam.... dwie koszule nocne rozpinane i wcale mi to humoru nie poprawiło, wręcz przeciwnie. I wogóle co tu dużo mówić... do przybicia ogólnego dochodzi też lęk. Boję sie całej ciąży, porodu, tego dochodzenia do siebie potem i tych nocy nieprzespanych... Teraz wiem juz jak to jest i stąd obawy. Przy 1 dziecku nie miałam jeszcze takich doświadczeń. Póki co zwalczam w sobie niechęć do wizyt u lekarza i badań. Nie lubie tego robić. Takie upodlenie odczuwam po kazdej wizycie u gina choć wiem, że to jego praca... Nie jest łatwo byc kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 martynka gratuluję mayland hm hm hm czyli dzidzia nie była planowana? Nie wiem co powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 I wogóle co tu dużo mówić... do przybicia ogólnego dochodzi też lęk. Boję sie całej ciąży, porodu, tego dochodzenia do siebie potem i tych nocy nieprzespanych... Teraz wiem juz jak to jest i stąd obawy. Mogę Cię zapewnić że ja też się boję (mimo, że bardzo się staraliśmy o dzidzię). Boję się ciąży, żeby wszystko było dobrze, boję się porodu. Pragnę, żeby dziecko było zdrowe. A noce nieprzespane no cóż kiedyś się skończą. Jak sobie przypomnę jak mój synuś był maleńki i ja gotowałam wodę na gazie w czajniku w nocy i zasnęłam. Puściłabym mieszkanie z dymem. Od razu kupilismy czajnik bezprzewodowy. Jeżeli chcesz to będziemy się pocieszać nawzajem (tym bardziej że jestem tylko 1 rok młodsza od Ciebie). Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 12.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mowilam, ze wysyp wysyp Skorpionków będzie Gratuluję, martynka1 Elutku, jak zobaczyłem Twój avatarek, to myślałem, że Ty też martynka gratuluję mayland hm hm hm czyli dzidzia nie była planowana? Nie wiem co powiedzieć. Nic nie trzeba mówić, wszyscy będą szczęśliwi jak się urodzi Mówi Wam to ojciec po 40 Trzymajcie się, i nie mazać mi się, myśleć optymistycznie pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 mayland - glowa do gory! Ciaza odmladza! Siostra mojego meza zaszla w ciaze majac lat 40 i urodzila zdrowa i sliczna dziewczynke. I lat jakby jej ubylo...Ja mam prawie 32 na karku i pierwsza ciaza...I stres jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 13.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aga - Żona Facia -również gratulacje wielkie ! idla innych ciężarówek też Dziewczyny będzie dobrze, musimy myśleć pozytywnie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 martynka dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aga dziękuję za wsparcie Ja juz po badaniu. Czekam na wynik krwi ale z usg wychodzi wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No dziewczyny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Gratulacje dla wszystkich "Ciężarówek". Nam też "się wpadło" i też mamy (jak niektórzy) termin na koniec września. Dziś na USG widziałem i nóżki rączki . I tak jak Mayland wiek sie zgadza, tylko 15 lat to ma syn...teraz raczej też wygląda na chłopczyka (samopoczucie jak przy pierworodnym, bo z córka było ok). A co do zakupów - to sportowo-ciążową bieliznę i inne fatałaszki sobie małżowinka szuka oraz oczywiście sportowy wózek do biegania (w związku z "nieplanowaniem" Maraton Warszawski poszedł w p...u, a trzeba formę utrzymać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mały witaj w klubie To jakis kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mały witaj w klubie To jakis kosmos Kurcze i mi się chyba przyjdzie zapisać do tego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Stuku przyjdzie czy juz przyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Stuku przyjdzie czy juz przyszło? Przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 No to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts