stukpuk 17.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja na takie imprezy chodziłam 8 lat tamu i juz podziękuję 8 lat pomiędzy dziećmi to w sam raz........... Stuk, Ty do mnie się nawet nie zbliżaj ja mam pistolet Ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja na takie imprezy chodziłam 8 lat tamu i juz podziękuję 8 lat pomiędzy dziećmi to w sam raz........... głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja na takie imprezy chodziłam 8 lat tamu i juz podziękuję 8 lat pomiędzy dziećmi to w sam raz........... głupi Jakbym żonę swoją, prywatną słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja na takie imprezy chodziłam 8 lat tamu i juz podziękuję 8 lat pomiędzy dziećmi to w sam raz........... głupi Jakbym żonę swoją, prywatną słyszał ale,że co ?że Ona nie planuje tak długo czekać z drugim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja na takie imprezy chodziłam 8 lat tamu i juz podziękuję 8 lat pomiędzy dziećmi to w sam raz........... głupi Jakbym żonę swoją, prywatną słyszał ale,że co ?że Ona nie planuje tak długo czekać z drugim ? Głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja na takie imprezy chodziłam 8 lat tamu i juz podziękuję 8 lat pomiędzy dziećmi to w sam raz........... głupi Jakbym żonę swoją, prywatną słyszał ale,że co ?że Ona nie planuje tak długo czekać z drugim ? Głupia eeeeeeeeee nie jest głupia, pewnie wie,że po długiej przerwie jest się trudno zdecydować na riplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja na takie imprezy chodziłam 8 lat tamu i juz podziękuję 8 lat pomiędzy dziećmi to w sam raz........... głupi Jakbym żonę swoją, prywatną słyszał ale,że co ?że Ona nie planuje tak długo czekać z drugim ? Głupia eeeeeeeeee nie jest głupia, pewnie wie,że po długiej przerwie jest się trudno zdecydować na riplej Dlatego już ja się postaram STOP wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 kastracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 kastracja Rozwód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 17.03.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 kastracja Rozwód? Że niby mniej boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ale była fajna impreza tej zimy. Tyle ciężarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 21.03.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Taniec brzucha bysmy zrobily.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja już chyba plan kończę, Kilka domów zbudowałem, kilka setek drzew posadziłem, jak się syn trafi to zwijam warsztat Tzn co!? Obetniesz sobie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 21.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Przestanie po prosu lykac viagre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 29.03.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Gratuluję wszystkim przyszłym mamom! I tatusium również! I zazdraszczam okropnie, bo nam się jakoś nie chce udać od 9 m-cy Syn juz duży i drugiego dzieciątka nam się "zachciało" a tu nic Trzymajcie prosze i za nas kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Sylwia_LBN - trzymamy kciukasy. Nie denerwowac sie, robic na luzie to samo wyjdzie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 29.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 madd - kurcze - my to właśnie cały czas na luzie Ale powoli zaczynam się martwić Aż się boje co będzie jak się na maxa zaczniemy przejmować i tylko o tym podczas "fiku-miku" mysleć Wszystkie badania zrobione - niby ok, ale my juz nienajmłodsi (36/37lat) - może to dlatego? Jak to jest, że jak się nie planuje (pierwsze dziecko) to wychodzi, a jak planuje to wręcz przeciwnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mowia, ze wiele zalezy od psychiki. I cos w tym jest. Ja tez szalalam przez rok - niby na ludzie, ale kazdy kolejny miesiac rozczarowan dobijal mnie coraz bardziej. I wtedy kiedy wzielam sie za siebie, zaczelam sie odchudzac, olalam sprawe totalnie - mila niespodzianka. Po 13 miesiacach staran! Wpadka prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 29.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Zazdroszczę madd - nawet nie wiesz jak bardzo Ale tak pozytywnie Mam nadzieję, że jak juz budowa ruszy pełną parą, czyli daj Boże za jakieś 2 m-ce to będę o niej myśleć i może właśnie wtedy się uda Analogicznie do Twojego odchudzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie wiem gdzie mam to napisać: od kilku dni swędzi mnie całe ciało. mam taka wysypkę. Drapię się, wkurza mnie to i trochę denewruje. Co to może być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts