madd 30.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Aga - hormony czy co?????? Zmiana proszku, mydla itp? Biegiem do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 30.03.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie wiem gdzie mam to napisać: od kilku dni swędzi mnie całe ciało. mam taka wysypkę. Drapię się, wkurza mnie to i trochę denewruje. Co to może być??? Aga poczytaj na tej stronie o dolegliwości Twojej http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=29&Itemid=140 A z lekarzem prowadzącym i tak się skontaktuj i zapytaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Czasem problemy z wątroba objawiają się swędzeniem na całym ciele. Idź do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 martynka1 przeczytałam. Jednak nie o takie swędzenie mi chodzi. Po prostu swędzi mnie ciało, w niektórych miejscach mam taką okropną kaszkę. Na razie stawiam na artykuły spożywcze: cytrusy (pomarańcze, mandarynki, cytryny, pomelo); kakao, czekolada, orzechy, pomidory. Staram się od kilku dni tego nie jeść jednak na razie nie widze efektów.Kąpię się w OILATUM (tak jak mój synek).Dzisiaj idę do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Aga - Żona Facia i co lekarz na to??? Bylam na USG. Maluszek ma cale 2 cm Wszystko w porzadku, serducho bije jak trzeba, ruchliwy dosc - po mamusi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Jestem teraz w domu. Obserwuję siebie i nadal nie jem: pomidorów, cytrusów, czekolady, kakao. Pewnie też konserwanty mi szkodzą, ale one są wszędzie. Swędzi mnie troszkę mniej, ale jednak muszę się pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.04.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) ... Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez madd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 22.04.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Tylko lekarz?A może matka Natura.Panowie figi ,a panie awokado i pomarańcze na poprawienie zdrowia .matka natura podpowiada co jeść.(orzechy włoskie na mózg)Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.05.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Uczulenie mi przeszło. Nie jem cytrusów, orzechów w ogóle. Na pomidory sobie pozwalam i nic się nie dzieje. Wczoraj byłam u lekarza. Dziecko waży prawie 400 gram. 21 tydzień.Płeć? Powiedział, że nie widzi siusiaka, ale jeszcze to nic nie znaczy bo on mógł się gdzieś tam ukryć. Wspomniał o dziewczynce, ale w tej sytuacji to jest jeszcze 50/50 %. Może w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja czuje się bardzo dobrze. Nie mam zachciewajek i już mnie nie odrzuca od kawy. Ogólnie OK. Już sobie siedzę w domku bo ja to za stara jestem, żeby się za biurko na 8h wciskać No i mam siusiaka. Potwierdzone, widziałam na własne oczy wyraźnie. Byłam teraz też na echu serca i kolejnym usg 4D. Też dobrze. Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Melduje,że też jest siusiak!!!!!!!!!!!!!! Pierwsze podejście, pierwszy strzał i chłopak!!!!!!!!! Co będe dwa razy robił, zawsze ryzyko jest,że się dziewczynka trafi. A stukowa marudziła, że to się miesiącami robi................ PS. Już mogę umierać: wybudowałem kilka domów, posadziłem kilka setek drzew, syn spłodzony................................nic tylko umierać............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Aga na kiedy Ty masz termin? Ja na 27 września. Chyba na tej samej imprezie byłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Melduje,że też jest siusiak!!!!!!!!!!!!!! Pierwsze podejście, pierwszy strzał i chłopak!!!!!!!!! Co będe dwa razy robił, zawsze ryzyko jest,że się dziewczynka trafi. A stukowa marudziła, że to się miesiącami robi................ PS. Już mogę umierać: wybudowałem kilka domów, posadziłem kilka setek drzew, syn spłodzony................................nic tylko umierać............ No proszę!!!!!!! Tylko błagam Cie Stuku, kup dziecku wózek, pare zabawek i dopiero wędkę. Pozdrów i ucałuj ode mnie Stukową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ..................nic tylko umierać............ Ile wypiłes z tego szczęścia? Teraz to trzeba żyć i dbać o synka i Stukową. Nie lubię takich żartów.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Cieszę się, że wszystko u was ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 No proszę!!!!!!! Tylko błagam Cie Stuku, kup dziecku wózek, pare zabawek i dopiero wędkę. Pozdrów i ucałuj ode mnie Stukową. Mam już dwa wózki, ciuszków całą szafę (takich 0-6 miesięcy) zaraz kolejna dostawa, zabawki też jakieś są, no to co mam kupować, jak wszystko ma? A ze sprzętu to narazie Kajtek ma: spinkę-sandacza i kurteczkę na ryby!!!! PS. Dlaczego całusy tylko dla niej????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ile wypiłes z tego szczęścia? Teraz to trzeba żyć i dbać o synka i Stukową. Nie lubię takich żartów.! Ja jestem z tych modeli niepijących-wędkujących. Może mi Kajtek dom dokończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.05.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Mam już dwa wózki, ciuszków całą szafę (takich 0-6 miesięcy) zaraz kolejna dostawa, zabawki też jakieś są, no to co mam kupować, jak wszystko ma? A ze sprzętu to narazie Kajtek ma: spinkę-sandacza i kurteczkę na ryby!!!! PS. Dlaczego całusy tylko dla niej????????????? Masz rację. Należy Ci sie masa całusów za zrobienie Kajtka:yes: Fajne imię. Bardzo mi sie podoba. Stuku, ale czas leci. Kiedy Kajtek ma sie pojawić na świecie? Chyba koło września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Masz rację. Należy Ci sie masa całusów za zrobienie Kajtka:yes: Fajne imię. Bardzo mi sie podoba. Stuku, ale czas leci. Kiedy Kajtek ma sie pojawić na świecie? Chyba koło września? A koleżanka podejżanie dobrze poinformowana? hehhehehe Skąd te przecieki..........? W szafce łazienkowej siedziałaś? Będzie Kajetan wędkarz. Tylko część rodziny krzywi się na to imię!!!!!! Mam nadzieje, że do października podrośnie na tyle, aby mógł z tatusiem na dorsza popłynąć......... kiedy dzieci już same chodzą i wędki trzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Aga na kiedy Ty masz termin? Ja na 27 września. Chyba na tej samej imprezie byłyśmy Na pierwszej wizycie wyszedł termin 12 października. Ostatnio 8 października. W zależności od wielkości dziecka. Ja też już jestem na zwolnieniu. Tylko jakoś tak się pozbierać nie mogę, tzn. zorganizować. Długo śpię a potem nie mam czasu na nic. Zachciewajek nie mam. Nie jem cytrusów. Pomidory i ogórki zaczęłam jeść ale nie w hurtowych ilościach. Na zrobienie USG 3D/4D za darmo nie mam szans. Musiałabym zapłacić 250 zł. mayland jak dobrze kojarzę u Was jest córka. Jak zareagowała na wiadomość o przyszłym braciszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts