agnieszkakusi 01.06.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 no kochane, to macie rok po mnie:) Michasia jest z 16.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Na pierwszej wizycie wyszedł termin 12 października. Ostatnio 8 października. W zależności od wielkości dziecka. Ja też już jestem na zwolnieniu. Tylko jakoś tak się pozbierać nie mogę, tzn. zorganizować. Długo śpię a potem nie mam czasu na nic. Zachciewajek nie mam. Nie jem cytrusów. Pomidory i ogórki zaczęłam jeść ale nie w hurtowych ilościach. Na zrobienie USG 3D/4D za darmo nie mam szans. Musiałabym zapłacić 250 zł. mayland jak dobrze kojarzę u Was jest córka. Jak zareagowała na wiadomość o przyszłym braciszku? Źle. Udaje, ze jej temat nowego dziecka nie dotyczy, nie interesuje. Choć wiadomość, ze będzie chłopak troche ją uspokoiła:D Mój mąż jest z 8 października, ja z 14 Badania też robiłam prywatnie mimo, że w moim wieku to chyba już przysługują darmowe. Drogie te badania ale jak trzeba to trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 04.06.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Dziewczyny mam takie pytanie, ponieważ od wczoraj zauważylam iż popołudniu mój brzuszek robi sie jak kamień. Przez całą noc brzuch mam mocno napiety i obolaly. Potem rano wszystko wraca do normy, jest miekki. Czy macie podobne dolegliwości ? Bo w sumie przyznam, że zaczynam sie juz martwić. Termin porodu mam na 26 pażdziernik. Moja pani dr jest na urlopie ... Edytowane 4 Czerwca 2010 przez martynka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.06.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 No baby - u mnie tez wszystko ok, 20 tydzien sie zaczal. W ciuchy wszystkie sie mieszcze jeszcze, ale jakas taka opona mi sie na brzuchu zrobila Wczoraj bylam na USG, ale nie bylo jeszcze widac, czy on ci to jest, czy ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 15.06.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A ja dziś byłam na wizycie, wg usg to 21 tydzień i na 98 % to chłopczyk. Do tej pory córka bardzo chciała braciszka, teraz jak wie, zmieniła zdanie, że jednak lepiej wolałaby siostrzyczke .... Madd to ty kobieto masz figure ile przytyłaś do tej pory ? ja już od miesiąca wymieniłam garderobe na ciążową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A ja dziś byłam na wizycie, wg usg to 21 tydzień i na 98 % to chłopczyk. Do tej pory córka bardzo chciała braciszka, teraz jak wie, zmieniła zdanie, że jednak lepiej wolałaby siostrzyczke .... Madd to ty kobieto masz figure ile przytyłaś do tej pory ? ja już od miesiąca wymieniłam garderobe na ciążową. Mówiłaś o tym napiętym brzuchu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mnie tez gin pytał czy twardnieje brzuch. Rano miękki ale wieczorem twardy. Kazał mi brać No-spe na skurcze choc ja skurczy nie czuje. W każdym razie te proszki można brać. Ja wiem, ze u mnie to z nerwów bo mam taki okres w zyciu teraz. Poza tym mam dietę bezcukrową bo mam cukier na granicy normy. Koniec z czekoladkami.....a było tak pięknie. Ale fakt, przegiełam ostatnio z cukrem. Czekolada, ciasto, cola..... same zdrowe rzeczy I są tego efekty. No i żelazo mogłoby się poprawić. Wiec natka pietruszki, wątróbka i wołowina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 16.06.2010 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Napisał Aga-Żona Facia Mówiłaś o tym napiętym brzuchu??? .... okazało się że te dolegliwości to z przemęczenia i ze stresu, wystarczyło iść na l4 i odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.06.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 oj, oj mayland, mayland. Musisz dbać o siebie i dziecko, pamiętaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 21.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 martynka1 - przytylam 4 kilo dopiero, jakos mi tak w tylek idzie czy co....Smakow zadnych nie mam. No czasami na slodkie mnie zbiera. Poza tym OK. Jako, ze jestem na zwolnieniu L4 z powodu wczesniejszych plamien, staram sie duzo spacerowac, chociaz i tak duzo przesypiam. pozdawiam ciazarowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Hejka! Byłam u lekarza na kontroli. Od pierwszej wizyty i stwierdzenia ciąży nie przytyłam w ogóle. Prawdopodobnie dziecko bierze "ze mnie" (albo zabiera mi tłuszczyk którego miałam za dużo, oj za dużo). Lekarz zapisał podstawowe badania, zrobienie w ciągu 4 tygodni glukozy. No a potem patrząc w monitor stwierdził, ze będzie dziewczynka, mąż też to widział. Panowie pokazywali mi palcami a ja jakiś taki niedowiarek jestem stwierdziłam, że nic tam nie widzę. Na to lekarz "że jak nie będzie dziewczynka to on będzie płacił alimenty" pośmialiśmy się trochę. Synek się ucieszył (tak mi się wydaje). Rany jak mnie wkurza to nowe forum. Kilka zdań a pisałam je 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.06.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ja jeszcze nie wiem jaka plec w mym brzuchu gosci. Wiem jedno - ruchliwe jak cholera. Ciekawe po kim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.07.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 W czwartek byłam na kontroli. Wyniki mam super - tzn. glukoza, morfologia są dobre. Jednak żelazo za niskie i lekarz kazał uzupełnić dietą (mięsko, zielone warzywa, płatki). No i na pewno będzie dziewczynka. Hania!!! Upały znosiłam kiespsko, ale od wczoraj jest lepiej bo chłodniej. A co słychać u Was dziewczyny ciężarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dołączam do grona ciężarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Natalia, Ty wstrętna, okropna, paskudna babo!!!! To ja się dowiaduję z forum?! Czyżby miał się urodzić mały Grek/Greczynka?GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 28.07.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Natalia, ja już gratulowałam osobiście, ale jeszcze raz chyba mogę. I pogłaszcz brzuszek od Cioci Magdy. Pozdrawiam i trzymaj się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.07.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Okazuje się, że to jeszcze przed Grecją - w maju, więc było już z nami w Grecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A mojemy Krzysiowi zmienili termin z 29 na 20 września. A ruchliwy to po nas - ciągle gdzieś w biegu. Zresztą wózek też sportowy zakupany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja zaczynam pomalutku szykować wyprawkę tzn. wypieram ubranka i co tam jeszcze dostałam A uzbierała mi się już cała szuflada ubrań dla Karola Co myślicie o wózkach na 3 kołach? Wygodne toto jest? Da się bujać w tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.07.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Z tego co opowiadały mamy to wózki na 3 kołach dobre są ale do joggingu.Bujanie w tym żadne,słabo się składają i trudne w zakrętach.A i wywrotne bywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts