Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
U mnie w brzuchu Hania to tak szaleje wieczorem (tzn. 22-23), że nie moge zasnąć. Mam tylko cichą nadzieję, że jak się urodzi to w nocy będzie spała a nie buszowała.

Ja mam "te rzeczy" już za sobą ;) ale moje dziecię buszowało po urodzeniu dokładnie w porze aktywności brzuchowej, czyli u mnie to było między 1.00, a 4.00 :mad:

stuku, pewnie już wszystkie pazury poobgryzałeś z przejęcia :D

Ja mam "te rzeczy" już za sobą ;) ale moje dziecię buszowało po urodzeniu dokładnie w porze aktywności brzuchowej, czyli u mnie to było między 1.00, a 4.00 :mad:

Proszę Cie nie strasz mnie.

Inna sprawa, że pomiędzy 1 a 4 to ja śpię :-)

Wczoraj oglądałam film tak koło 22-ej, ale było widać wypychanie brzucha, super to wyglądało. Uwielbiam te momenty.

Dłuższy czas obserwuję ten wątek i długo myślałam czy tu napisać czy nie. Kiedyś wątek był o takich jak ja - tych co się starają i wielkie "G-ie". Teraz tematyka nieco uległa zmianie. Zastanawia mnie czy komuś z tych "długodystansowców" się udało czy tylko ja jestem takim wyrzutkiem społeczeństwa?

Rozumiem, że żona pojedzie rodzić a tatuś w tym czasie na ryby :-) hi hi

Zawoże ,żonę na porodówkę do Ustki, potem szybko na kuter i wypływam na dorsza, wracam po 12-13 godzinach (chyba się zdąży wyrobić ze wszystkim do tego czasu)pakuje ryby do bagażnika i zabieram żonę ze szpitala, młodego do samochodu i do domu. wszystko za jednym kursem..............

Stukus...nie bedziesz przy porodzie?

Taka anegdota mi sie przypomniala.

Otoz spotyka sie dwoch kumpli

- Gdzie ty tak lecisz?

- Na porodowke, zona rodzi

- I chcesz byc przy porodzie???????

- Nie bylem przy poczeciu, to przynajmniej bede przy porodzie....

Ale oczywiscie nie bierz sobie tego do siebie

ane3ka1 - temetyka nieco ulegla zmianie, bo wiekszosc z dlugodystansowcow ( w tym miedzy innymi ja) szczesliwie zaszla. Wiec dziewczyno glowa do gory!!!!!!

ane3ka1 - temetyka nieco ulegla zmianie, bo wiekszosc z dlugodystansowcow ( w tym miedzy innymi ja) szczesliwie zaszla. Wiec dziewczyno glowa do gory!!!!!!

Jest to jakieś pocieszenie... :) Może kiedyś przebrnę przez cały wątek żeby poznać szczegóły bo nie chcę pytać o rzeczy, które być może zostały już powiedziane. Póki co jest to dość bolesne...

W skrocie - ponad rok staran, w 11 miesiacu staran poronienie, wczesniej tony lekow, monitoringu owulacji, lezenia z nogami do gory i takie tam. Kiedy odpuscilam, zaczelam sie odchudzac, stwierdzilam, ze co ma byc to bedzie, odstawilam lekarzy i leki - na drugi miesiac bylam w ciazy. Czego i Tobie serdecznie zycze!

Stukus...nie bedziesz przy porodzie?

Taka anegdota mi sie przypomniala.

Otoz spotyka sie dwoch kumpli

- Gdzie ty tak lecisz?

- Na porodowke, zona rodzi

- I chcesz byc przy porodzie???????

- Nie bylem przy poczeciu, to przynajmniej bede przy porodzie....

Ale oczywiscie nie bierz sobie tego do siebie

Mnie żona straszyła,że to nie tak szybko, że będziemy się miesiącami starać ,i trochę się jeszcze wymigam od tacieżyństwa, hihihiihihi a tu .....................kicha..........."złoty strzał" i po robocie, nawet się spocić nie zdążyłem.

A na poród to mnie nawet wołami nie zaciągniecie!!!!!!! Na rybach będe siedział.

Mam pytanie do przyszłych mam: czy też się "stroicie" na poród? Czy tylko moja gadzina powariowała, hehehheheee Za tydzień do porodu, a ona włosy farbuje, paznokcie maluje, i jeszcze mnie zaciągneła do pomocy, a to nóżki ogolić, itp.......... , a to stopki kremem nasmarować?! (może to dlatego ,że ten lekarz to niby przystojny?)hehehhehehe

Pozdrowienia dla wszystkich starających się!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!!!!!