Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny ale jesteście szczęściary i bardzo Wam zazdroszczę bycia w ciąży, ja właśnie siedzę i ryczę nie mam się komu wygadać .:cry: To już kolejny miesiąc starań i nic i dziś znów okres, normalnie łzy mi ciurkiem lecą bo oboje tak bardzo chcemy maluszka i nic . To takie niesprawiedliwe, ktoś chce mieć dzidziusia to nie ma a ktoś kto nie chce to ma i jeszcze nieraz nie wie jak sie nim zaopiekować.

Kurde, nawet tu mnie wyniuchają. A jest, jest z czego :(

Jeżeli będę niedelikatna to wybacz. Uwierz mi że otyłe kobiety mają problemy z zajsciem w ciążę. Oczywiście to nie jest jakaś tam zasada która działa we wszystkich przypadkach, ale się potwierdza. Ja też ważyłam za dużo, przyplątały się policystyczne jajniki i dlatego miałam problem. Nie jadłam dużo, ale warjujące hormony robiły swoje. Brałam tabletki i jakoś tak sie udało. Duży wpływ ma też psychika. Coś tam się w głowie blokuje i koniec.

Jedyne co mnie cieszy to to że od zajścia w ciążę do teraz czyli 33 tydzień przytyłam tylko (na razie :-) ) 1,5 kg. Po prostu dziecko bierze ze mnie te wszystkie tłuszcze. Nawet lekarz powiedział że tak jest dobrze. Jednak obiecuję sobie, że po porodzie wezmę się za siebie. Chociażby z tego powodu, zeby znowu nie wrócił problem z hormonami.

Trzymam kciuki za Ciebie.

Jeżeli masz tyle silnej woli to zacznij się odchudzać. Bo jak zajdziesz w ciążę to będzie na to za późno.

Nie myślę o strojeniu. Pewnie będe sama rodzić, zreszta.... zawsze i tak sama zostaje z problemami. Chciałabym urodzic i mieć juz to za soba. I juz nie myśleć o ciąży, o porodzie..... o wielu rzeczach innych tez.

mayland uśmiechnij się proszę :-) Chyba każda z nas myśli o problemach ale nie można ich wywoływać samemu. Ja do porodu mam jeszcze trochę a już od kilku nocy śni mi się jedno i to samo - poród :-)

Aga, ja przy drugim dziecku też bardzo długo nie tyłam. Jednak z zajściem w ciążę nie miałam problemu (złoty strzał;)). Pomimo nadwagi, której za nic nie mogłam zgubić po pierwszej ciąży. Przed zajściem w drugą ciążę ważyłam ok. 75 kg. Teraz mała ma 10 miesięcy, a ja ważę 63:)

Myślę, że duże znaczenie ma psychika. My drugą "machnęliśmy" na tygodniowym wyjeździe w góry. Odpoczynek, zero stresu:) Polecam.

Jeszcze nie.

A ja polecam pojechać sobie na łono natury...............woda, nenufary, wędki i czerwone robaki.........

I kocyk ... a obok mrówki, robaki, komary i osy ...

Na łono natury to ja z moim obecnym mężem chodziłam ... kiedy to było ... hm nie pamiętam - tak dawno temu ... :-)

Aga, ja przy drugim dziecku też bardzo długo nie tyłam. Jednak z zajściem w ciążę nie miałam problemu (złoty strzał;)). Pomimo nadwagi, której za nic nie mogłam zgubić po pierwszej ciąży. Przed zajściem w drugą ciążę ważyłam ok. 75 kg. Teraz mała ma 10 miesięcy, a ja ważę 63:)

Myślę, że duże znaczenie ma psychika. My drugą "machnęliśmy" na tygodniowym wyjeździe w góry. Odpoczynek, zero stresu:) Polecam.

Aga podaj receptę na te 63 kg. No dobra moim marzeniem jest 60 kg (hi hi hi)

stukpuk no i jak Kajtek jest już?

Wczoraj wody gdzieś poszły/odeszły..........hihihihihiihihi i o 11 w nocy wylądowaliśmy na porodówce, ale narazie cisza,żona leżakuje w SPA w centrum Ustki! Takiej to dobrze!

Od miesiąca była spakowana, ale oczywiście już dostałem listę........................co mam dziś przywieść................hehehhehehehhee

Jak ja bym się tak na ryby pakował........................